Copy

als uw email programma deze email niet goed weergeeft, dan vindt u hier de internet versie.

Logo Màthair - nieuwsbrief

LenteCèilidh


Beste mensen,
Zaterdag 21 maart vieren we de Lentecèilidh, rond het moment van de equinox of nachtevening (21 maart): het moment dat de verbindingslijn aarde-zon het vlak van de aardse evenaar (de evennachtslijn) passeert, op weg van zuid naar noord. Op het tijdstip van de equinox is de lengte van dag en nacht overal op aarde ruwweg gelijk, namelijk een half etmaal en komt de zon precies in het oosten op. Van oudsher kennen we dit feest onder de naam Ostara, bij de druïden als Alban Eilir (Welsh voor "Licht van de Aarde"). Dit is in vrijwel alle spirituele tradities het moment van wedergeboorte en een passend thema voor deze bijeenkomst. Een wedergeboorte waarbij we niet vergeten: de periode die er aan vooraf ging.

Iedereen die komt mag hierbij weer voor de groep een activiteit verzinnen. Laat je creativiteit dus stromen en geef je even op bij Klaas, als je mee wilt doen én overleg over het doen van een activiteit.

Wie vooruit wil plannen kan voor de komende activiteiten de datums online vinden.

Zaterdag 27 juni 2015: Zomercèilidh.

Voor alle geïnteresseerden geldt: graag z.s.m. aanmelden bij Klaas, via bron@mathair.org of 0229 278319 / 06 23965863.
De cèilidh vindt zoals gewoonlijk plaats in de rondhut in Schagen. Binnenkomst met thee om 14:00. We starten om 14:30 en stoppen om 20:00. We doen in de rondhut de schoenen uit, dus neem sloffen / dikke sokken mee en draag makkelijk zittende kleding. Er zijn stoeltjes, schapenvachten en dekentjes aanwezig.

Kosten: We vragen per keer een vergoeding van17,50 euro, die ter plaatse contant met Nicoline dient te worden afgerekend of via de rekening van Màthair (21.21.41.791 t.n.v. Stichting Mathair, onder vermelding van 'onkostenvergoeding ceilidh').
May we all be at peace with our own nature,
het Màthair Cairnteam.Deze mail werd verstuurd naar <<emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe van deze lijst    update je voorkeuren
Stichting Màthair · Schepenen · 54 · Hoorn nh, Noord-Holland 1625 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp