Copy

Bestel onze kerstkaarten of laat je onderdompelen in Music for life.

Hey sympathisant,

We zijn gestart aan de laatste weken van 2018. Voor Prinses Harte betekenen deze weken een hopelijk drukke Music for Life met veel acties, en onze eigen kerstkaartenverkoop. Maak jullie al maar klaar voor de warmste periode van het jaar. Ontdek alle info in deze nieuwsbrief.

Schrijf je in voor deze nieuwsbrief

Koop deze knappe kerst- en nieuwjaarskaarten

Zeg nu zelf, in deze digitale wereld is het altijd leuk om thuis een deur of muur vol wenskaartjes te kunnen hangen. Ga voor iets nieuws en verrassends en koop onze kerstkaarten. Met dank aan Berit van B-creativ voor de prachtige ontwerpjes. Eén setje kaarten bevat 5 verschillende dubbele kaarten en een omslag. Een setje kost 8 euro, vanaf het derde setje dalen de prijzen. De kaartjes zijn gratis op  te halen in Mechelen of worden tegen portkosten via post verzonden. Alle info vind je hier. De kaarten direct bestellen die je via deze link. De opbrengst van deze verkoop gaat naar onze werking, zodat wij ons ridder- en prinsessenproject verder kunnen uitbouwen.
1840 € winst voor KOTK

Het was een geweldige avond. De bekende Mechelse coverband Frituur Paula bracht er al snel de sfeer in, het al even bekende DJ-trio Radio Botanique zorgde voor een volle dansvloer. De winst van dit evenement wordt voorzien voor het inschrijvingsgeld van ons fietsteam, dat einde mei 2019 deelneemt aan de 1000 km van Kop op tegen Kanker. Met 180 aanwezigen in zaal Gretry in Heffen konden we afkloppen op een grote winst van 1840 €, super bedankt!
Music for life komt eraan
De Warmste week komt eraan. Over heel Vlaanderen vinden honderden acties plaats. Uiteraard is Prinses Harte ook van de partij. We verwerven veel van onze financiële middelen tijdens Music For Life. Dankzij die vele acties kunnen wij jaarlijks tot 200 kinderen met kanker een ridder- of prinsessenpakket bezorgen. Maar dat kan enkel met jullie inzet. Organiseer zelf iets, motiveer je vrienden om voor ons te kiezen, spreek je leerkracht aan voor een koekenbak, neem deel aan de Warmathon of plan iets op het werk. Registreer je actie hier
Loop mee de Warmathon

Mensen die vorig jaar deelnamen, zijn ervan overtuigd. De Warmathon is een leuk en gezellig evenement. Vele honderden sportievelingen lopen rondjes voor het goede doel. Met bijna 100 sympathisanten liepen wij vorig jaar in Leuven en Brussel. Dit jaar leggen we onze focus op Leuven. Sluit je nu aan bij onze groep en maak die dag deel uit van het warmste goede doel.
 
Wanneer: woensdag 19/12, lopen kan tussen 14 en 20 u.
Prijs: deelname kost je 15 €.
Nieuw is dat je dit jaar zelf een goed doel kan kiezen waarvoor je wil lopen, 10 € van je deelname gaat integraal naar dat goede doel. 5 € is voor o.a. verzekering.
Sluit nu aan bij onze groep en wij regelen de administratie (tot 30/11!), nadien kan je nog steeds individueel inschrijven. Schrijf je in via deze link, selecteer 'Prinses Harte' als goed doel, kies 'sluit aan bij een groep' en vul de groepscode PRIN15401 in.


Kan je er niet bij zijn in Leuven, neem gerust deel in één van de andere steden. Je kan je hier inschrijven en zelf kiezen dat je voor ons wil lopen. Gemakkelijk toch.
Prinses Harte duikt her en der op
 
Volg zelf de acties die er tijdens Music for Life voor Prinses Harte plaatsvinden via deze pagina. We zijn nu al ontzettend blij met wat er weer allemaal georganiseerd wordt. Cupcakes bakken, rijstpap for life, Hartewafels, bladwijzersclub, koekjesverkoop, koekjes en warme choco, pomponnetjesactie, music for life Tongerlo, 2e hands schoenenverkoop, soepverkoop, prinsen- en prinsessenkoekjes, ontbijt + cava + afternoon-tea, mosselen for life, More for life, Go-Fit for life, gebakskes for life...

Onthou ook onze initiatieven.
- woe.19/12: Warmathon Leuven
- woe. 19/12: naaiwoensdag bij Stitch & Co
- vrij.14 - zon.16/12 + 21-23/12: kerstmarkt Mechelen
MET EEN GROOT HART VOOR EEN KLEINE MEID
De kinderkankerafdeling in het ziekenhuis. En jouw kind in één van de bedden. Het is ons verhaal. En het verhaal van Harte, onze dochter. Harte werd ziek toen ze 6 jaar was. Ze had kanker en verbleef 4 weken in het ziekenhuis. Spelletjes, muziek en verhalen maakten haar verblijf aangenamer. Vzw Prinses Harte doet dat nu voor andere kinderen. Wij maken een ziek kind blij met een ridder- of prinsessenpakket van vzw Prinses Harte.
vzw Prinses Harte, p.a. Alfred Nobelstraat 24, 2812 Muizen
www.prinsesharte.be     www.facebook.com/prinseshartevzw


Ondernemingsnummer 524.859.773
Giften via BE76 0016 9593 8195 (vzw Prinses Harte).
BTW-nummer BE524.859.773


Onderaan kan je je uitschrijven voor deze nieuwsbrief


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
vzw Prinses Harte · Alfred Nobelstraat 24 · Muizen 2812 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp