Copy

In deze nieuwsbrief

  • 5 of 10 km., heb jij al beslist?
  • Boekencafé en rommelmarkt
  • Vrijwilligerswerk loont
  • Registreer je actie voor Music for life.
  • Kalender
Schrijf je in voor deze nieuwsbrief
Nieuwsbrief vzw Prinses Harte
Uit het verleden

5 of 10 kilometer, heb jij al beslist? (Run4Harte)

Tijdens 'De zomer is van Mechelen' stond Prinses Harte centraal, wij bouwen nog verder op de positieve sfeer die toen door Mechelen waaide. En dat doen we traditiegetrouw door ons in het zweet te lopen tijdens Dwars door Mechelen.  

Heb jij al beslist: 5 of 10 km? Na uiteraard eerst de Kidsrun mee gelopen te hebben om je zoon of dochter aan te moedigen.
Je kan nog steeds Prinses Harte - loopshirts kopen, bestellen doe je via deze link. Heb je al een loopshirt van ons, doe hem die dag zeker aan, met hoe meer we zijn, hoe warmer. Ook dat kan je ons laten weten.
Hopelijk zien we jullie met velen in Mechelen op zondag 24 september 2017.

Boekencafé en rommelmarkt

Het leek een moeilijk concept maar het sloeg onverwacht goed aan. Enkele jaren geleden organiseerde een groep vrienden een boekencafé: een hele dag snuisteren tussen boeken en ceedees en ondertussen kunnen genieten van een hapje en drankje.
Op 7 oktober 2017 wagen ze er zich nog eens aan en een deel van de opbrengst gaat opnieuw naar ons. Het boekencafé vindt plaats in Grimbergen, volg hen via Facebook.

En morgen zaterdag 16 september vindt in de Alfred Nobelstraat in Muizen, de thuisbasis van de vzw, een rommelmarkt plaats. Ook daar gaat een deel van de opbrengst naar ons. Meer info vind je hier. Welkom!

 

Vrijwilligerswerk loont

Tijdens de herfstbraderij afgelopen weekend was er nog een naainamiddag voor vrijwilligers die mee willen werken aan items voor onze vzw. Items voor in de pakketten maar evengoed om te verkopen in het kraampje, wat uiteraard ook ten voordele van onze doelgroep is.
Stitch & Co in Mechelen stelt opnieuw elke maand een woensdag haar deuren open voor vrijwilligers die willen komen helpen, telkens tussen 10 en 18 u. De eerste bijeenkomst is op woensdag 27 september. De andere data volgen spoedig.

Registreer je actie voor Music For Life

Zet Studio Brussel op en je wordt er nu al warm voor gemaakt. Music for Life lijkt nog ver weg maar komt er toch snel aan. Voor Prinses Harte elk jaar een belangrijke periode, we hopen opnieuw op veel acties. Wacht niet te lang, en registreer nu al jouw actie. En stimuleer gerust je kinderen om in hun klas iets te doen en voor ons te kiezen. Het succesvolle Ketnet Koekenbak wordt dit jaar herhaald! 

Kalender


Tot een volgende keer.
MET EEN GROOT HART VOOR EEN KLEINE MEID
De kinderkankerafdeling in het ziekenhuis. En jouw kind in één van de bedden. Het is ons verhaal.
En het verhaal van Harte, onze dochter. Harte werd ziek toen ze 6 jaar was. Ze had een ernstige hersentumor en verbleef 4 weken in het ziekenhuis. Spelletjes, muziek en verhalen maakten haar verblijf aangenamer.
Vzw Prinses Harte doet dat nu voor andere kinderen.
Wij maken een ziek kind blij met een ridder- of prinsessenpakket van vzw Prinses Harte.
Share
Forward
vzw Prinses Harte, p.a. Alfred Nobelstraat 24, 2812 Muizen
www.prinsesharte.be     www.facebook.com/prinseshartevzw


Ondernemingsnummer 524.859.773
Giften via BE76 0016 9593 8195 (vzw Prinses Harte).
BTW-nummer BE524.859.773


Onderaan kan je je uitschrijven voor deze nieuwsbrief


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
vzw Prinses Harte · Alfred Nobelstraat 24 · Muizen 2812 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp