Copy

Dag sympathisant,

Medewerker Bart vond een nog mooiere uitdaging dan bij ons, dus zoeken wij een nieuwe deeltijdse werkkracht. Zoek je een deeltijdse job of heb je nood aan een carrièreswitch, waag gerust je kans. We pasten ondertussen ook onze steun-pagina aan. Wil je ons financieel steunen, dan kan dit via het Fonds voor vrienden van Prinses Harte. En je krijgt er een fiscaal attest voor. Ontdek alle info in deze nieuwsbrief. Dikke zoen. Schrijf je in voor deze nieuwsbrief
Deeltijds (19 u) all-roundmedewerker gezocht
Prinses Harte zoekt voor onmiddellijke indiensttreding een deeltijdse (19u) all-roundmedewerker. Jouw job bestaat erin het opgestarte vrijwilligersbeleid verder uit te rollen, de verdeling van de pakketten over de taalgrens te stimuleren en continueren, het overzicht bewaken van externe inzamelingsacties en het stimuleren van gelijkaardige initiatieven over de taalgrens. Uitstekend Frans spreken en beschikken over een rijbewijs is een must. Regelmatig alleen werken schrikt je niet af. Solliciteren kan tot en met 14 mei. Alle info vind je hier.
Een fiscaal attest voor je gift?

In november 2020 richtten sympathisanten het fonds Vrienden van Prinses Harte op. Het Fonds Vrienden van Prinses Harte wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting. De giften vanaf 40 € per jaar aan de Stichting geven aanleiding tot een belastingvermindering van 45% op het werkelijk gestorte bedrag (art. 145/33 WIB).

Wil jij ook Vriend van Prinses Harte worden?
Doe dan een gift via Bank van de Post IBAN: BE10 0000 0000 0404 van de Stichting, met de vermelding “020/1520/00075”. Of ga meteen naar de betaalknop op de website van de KBS. Jouw gift geeft recht op een fiscaal attest (45%) uitgereikt door de Koning Boudewijnstichting (KBS). Deze en andere mogelijkheden om ons te steunen vind je op onze website.
Als je het gemis van een kind met je meedraagt

Veerle van WiebelWoorden had een lang gesprek met Elke over het verlies van Harte. Het resultaat is een erg persoonlijk verhaal met de nodige kwetsbaarheid, maar evengoed een verhaal van veerkracht. Het resultaat is een diepgaande podcast over rouw en verdriet. Zoek een rustig plekje, neem voldoende tijd ervoor om dit verhaal te beluisteren. Je vindt Elkes verhaal hier, en nog vele andere podcast, op de site.
 
Iedereen 1000!

Corona was ook onze fietsteams niet gunstig gezind. Voor het 2e jaar op rij werd de 1000km fietsen voor Kom op tegen kanker geannuleerd. Maar de organisatie voorziet een mooi alternatief zodat er toch gefietst kan worden. Onze teams zullen tijdens Hemelvaartweekend deelnemen aan het evenement Iedereen 1000!, er volgen dat weekend ongetwijfeld veel foto's en filmpjes online. Volg onze teams op hun facebookpagina.MET EEN GROOT HART VOOR EEN KLEINE MEID
De kinderkankerafdeling in het ziekenhuis. En jouw kind in één van de bedden. Het is ons verhaal. En het verhaal van Harte, onze dochter. Harte werd ziek toen ze 6 jaar was. Ze had kanker en verbleef 4 weken in het ziekenhuis. Spelletjes, muziek en verhalen maakten haar verblijf aangenamer. Vzw Prinses Harte doet dat nu voor andere kinderen. Wij maken een ziek kind blij met een ridder- of prinsessenpakket van vzw Prinses Harte. Ken je kinderen met kanker die we blij kunnen maken met een verwenpakket? Bezorg hen deze link.
Facebook
Instagram
Website
Email
vzw Prinses Harte
Bezoek ons Hartehuis in de Keizerstraat 19 in Mechelen
website    Facebook
     Instagram

Giften (met fiscaal attest) via het Fonds 'vrienden van Prinses Harte' - Bank van de Post IBAN BE10 0000 0000 0404 met de vermelding "020/1520/00075" of klik hier.

Maatschappelijke zetel: Alfred Nobelstraat 24, 2812 Muizen
BTW-nummer BE524.859.773
Ondernemingsnummer 524.859.773


Onderaan kan je je uitschrijven voor deze nieuwsbrief
Vorige nieuwsbrieven


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
vzw Prinses Harte · Alfred Nobelstraat 24 · Muizen 2812 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp