Copy

Hey sympathisant,

Prinses Harte breidt uit. We zoeken een all-round-medewerker die de Franse taal goed machtig is om de eerste contacten met de Waalse ziekenhuizen te kunnen leggen. Meer info lees je verder. Maar er is veel meer. Er zijn de verschillende acties die onze fietsploegen ondernemen en er is eind maart een groots slotmoment van het boek Anders Nabij. Ontdek alle info in deze nieuwsbrief. Dikke zoen.

Schrijf je in voor deze nieuwsbrief

Anders Nabij viert feest...

Onverhoopt en heel ontroerd! Er zijn 2020 exemplaren van het boek Anders Nabij verkocht. De uitgeverij viert dit einde maart met een slotfeest in het Cultuurcentrum in Mechelen. Het wordt een gevulde avond met centraal een voordracht van Dirk De Wachter, psychiater en auteur van de onlangs verschenen bestseller "De kunst van het ongelukkig zijn". Maar Dirk schreef ook het voorwoord van het boek Anders Nabij, waarin 5 ouders - waaronder de mama van Harte, vertellen over de dood van hun kind.
Ook auteur An Hooghe neemt het woord, net als Eva Droogmans, die de beklijvende podcasts maakte en uiteraard Nils van uitgeverij Charlotte zelf. En er is ook muziek, met niemand minder dan Leki.De winst van de verkoop van het boek is voor onze vzw, daarom zetten we dit event graag mee in de schijnwerpers. Tickets kan je bestellen via deze link.

 

Een nieuwe website, en wat voor één!

Eind november lanceerden we onze nieuwe website, het was zowat het orgelpunt in de ontwikkeling van onze nieuwe huisstijl. Breng onze site zeker een bezoekje, we zijn er enorm trots op. Wat een verademing, superwerk van Jonas van Just Goe.
 
Prinses Harte werft aan

Jawel, wij breiden uit en zijn op zoek naar halftijds all-roundmedewerker.  Wat betekent dat? Je wordt ingeschakeld in de dagelijkse werking van onze vzw, we hebben immers de wens om te groeien en te optimaliseren. De Franse taal machtig zijn is wel een must. Alle info voor de vacature vind je op onze site of via de website van de VDAB. Solliciteren kan tot en met 22 februari.
 
Steun je onze fietsteams?

Twee fietsteams van Prinses Harte doen mee aan de 1000km van Kom op tegen kanker eind mei. Om te mogen starten moeten ze heel wat geld verzamelen, en dat zijn ze vol enthousiasme bezig. Dat geld gaat immers integraal naar kankeronderzoek en dat kunnen we maar toejuichen. Je kan de acties van onze fietsteams volgen via hun facebookpagina. Binnenkort organiseren ze bvb. nog een quiz over Mechelen , eind april verkopen ze verse spaghettisaus. Je kan hen ook steunen door een gift te doen die recht geeft op een fiscaal attest. Alle info vind je op hun teampagina. Woon je in de buurt van Mechelen, Huizingen, Boom, Aalter of Sint-Truiden, dan zal je de vele pelotons zeker en vast zien passeren. Afspraak van 21-24 mei 2020.
MET EEN GROOT HART VOOR EEN KLEINE MEID
De kinderkankerafdeling in het ziekenhuis. En jouw kind in één van de bedden. Het is ons verhaal. En het verhaal van Harte, onze dochter. Harte werd ziek toen ze 6 jaar was. Ze had kanker en verbleef 4 weken in het ziekenhuis. Spelletjes, muziek en verhalen maakten haar verblijf aangenamer. Vzw Prinses Harte doet dat nu voor andere kinderen. Wij maken een ziek kind blij met een ridder- of prinsessenpakket van vzw Prinses Harte.
vzw Prinses Harte
Bezoek ons in de Keizerstraat 19 in Mechelen
website    Facebook
     Instagram

Ondernemingsnummer 524.859.773
Giften via BE76 0016 9593 8195 (vzw Prinses Harte).
BTW-nummer BE524.859.773

Maatschappelijke zetel: Alfred Nobelstraat 24, 2812 Muizen

Onderaan kan je je uitschrijven voor deze nieuwsbrief


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
vzw Prinses Harte · Alfred Nobelstraat 24 · Muizen 2812 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp