Copy

In deze nieuwsbrief

  • Benefiet toneel SOS Prins6 - al meer dan 200 tickets verkocht.
  • De warmste week - Music for Life
  • Vierde succesvolle editie van Run4Harte tijdens Dwars door Mechelen.
  • Grote en kleine acties, nu en in het verleden
  • En de pakketten...want daar draait het toch om?
  • Agenda
View this email in your browser
Nieuwsbrief vzw Prinses Harte
View this email in your browser

We hebben drukke weken achter de rug. Aanwezigheid op de braderij, stikwoensdagen, onze eigen sponsorloop Run4Harte en komend weekend het benefiet-toneelstuk SOS Prins6. Niet altijd evident voor een vrijwilligersorganisatie. En dan is het vooral uitkijken naar Music For Life 2016!

Benefiet toneel SOS Prins6 - al meer dan 200 tickets verkocht
Nu zaterdag 22 oktober 2016 speelt Theater Korenmarkt een benefietvoorstelling van hun stuk "SOS Prins6" over prettig gestoorde prinsessen. Je kan tot vrijdag nog tickets reserveren. Hier heb je alvast een voorsmaakje van wat je te wachten staat. Het is een fijne familievoorstelling, geschikt voor kinderen van 4 tot 11 jaar en hun (groot)ouders. De voorstelling van 14.30 u is volledig uitverkocht. Wil je er toch nog bij zijn, dan ben je welkom om 18 u. Je plaats reserveren doe je ten laatste vrijdag, aan de kassa een ticket kopen kan ook nog voor de tweede voorstelling. Tickets kosten 9 euro, alle kinderen krijgen een verrassing. En uiteraard mag je verkleed komen als prins of prinses. Bestel je tickets hier.

De warmste week - Music For Life
Organiseer jij tijdens Music for Life iets voor onze vzw?
Voor de vierde keer is onze vzw één van de vele goede doelen die je kan kiezen tijdens Music for Life. De voorbije jaren werden er telkens altijd bijna 20 acties voor ons georganiseerd. We blijven met onze beide voeten op de grond maar hopen dat er ook dit jaar heel wat voor ons georganiseerd wordt. Uiteraard zijn de financiële opbrengsten van belang, maar minstens even belangrijk tijdens MFL is de samenhorigheid en het engagement dat tijdens de acties zichtbaar is. Vele vrijwilligers brengen op korte termijn honderden mensen samen. Dit concept van Music For Life zet op lokaal niveau erg veel in beweging. En voor ons speelde het succes de vorige jaren zeker een belangrijke rol in de beslissing om ook naar de andere universitaire ziekenhuizen te stappen.

Nieuw is dat je jouw actie nu al kan plannen, vanaf begin september.

Plan jij ook iets tijdens Music for Life, kies dan zeker onze werking eruit. Alle info vind je via onze site. Een actie voor onze vzw kan tussen 5 september en 24 december 2016

Vierde succesvolle editie van Run4Harte tijdens Dwars door Mechelen.
Ook voor de 4e keer vond Run4Harte, de sponsorloop tijdens Dwars door Mechelen plaats. Deze keer steunde de organisatie ons extra, iedereen dit dat wou kon bij inschrijving aanvinken 5 € extra te betalen voor onze vzw. Maar daarnaast kon je ons nog extra steunen door een T-shirt van Prinses Harte te dragen, te sponsoren of wat dan ook. En we waren met minstens 200 enthousiastelingen die dit deden. Mechelen kleurde rood, groen en warm! Het was weer een uniek evenement. Het is nog even wachten op de laatste financies van deze activiteit. Foto's vind je op onze Facebookpagina.  Moest je zelf nog een loopshirt willen kopen voor een loopwedstrijd bij jou in de buurt? Dat kan, contacteer ons via mail.

Grote en kleine acties, nu en in het verleden.
We maken niet graag fouten bij opsommingen van acties die er de voorbije weken voor ons georganiseerd werden. Daarom laten we dit nu even achterwege. We nemen in een volgende nieuwsbrief zeker de draad terug op.

En de pakketten...want daar draait het toch om?

Je las het al dat onze pakketten ook verdeeld worden in de andere universitaire ziekenhuizen. Met 'succes', in die in dat de kinderen dit appreciëren. We kregen o.a. deze berichtjes.
  • "Vandaag op kinderoncologie een hele mooie verwenbox gekregen! Ina kreeg hier wel al vaker iets. Maar de pop met eigen kleertjes is een hit! Ook haar eigen slaapkleedje werd al gepast, en wil ze deze avond zeker dragen. Met haar leuke Warmtekussen mag de winter komen! Dank jullie wel! - Lien"
  • "Hartelijk dank voor de ridderkoffer. Onze zoon Nand is 2 jaar en vond het een zeer leuk cadeau. Prachtig initiatief. Leuke spullen die het verblijf wat draaglijker maken. Bedankt aan allen hierin betrokken!"
En dan weten wij toch weeral waarom we dit doen. Erg graag gedaan!

Agenda
- zaterdag 22 oktober: benefiet toneel SOS Prins6
- December 2016: Music For Life

Tot een volgende keer.


 
MET EEN GROOT HART VOOR EEN KLEINE MEID
op 14 januari 2013 stierf Harte aan de gevolgen van een erg agressieve hersentumor. Ze was net 6 jaar geworden. Tijdens de 4 weken die Harte in het ziekenhuis verbleef, merkten we het belang op van een aangename ziekenhuisomgeving. Prinsessen- en ridderpakketten maken voor kinderen op de kinderkankerafdeling in Gasthuisberg is het opzet van de vzw Prinses Harte. In zo’n pakket zit onder andere: een pyjama die langs de zijkant open kan, een fleecedekentje, een warmtekussen en een ridder- of prinsessenpop geïnspireerd op Harte.
Share
Forward
vzw Prinses Harte, p.a. Alfred Nobelstraat 24, 2812 Muizen
www.prinsesharte.be     www.facebook.com/prinseshartevzw


Ondernemingsnummer 524.859.773
Giften via BE76 0016 9593 8195 (vzw Prinses Harte) of - als je een fiscaal attest wil - op BE10 0000 0000 0404 – (Koning Boudewijnstichting) met gestructureerde mededeling  ‘128/2680/00015’.

Geef ons een seintje als je deze nieuwsbrief niet meer wil ontvangen.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
vzw Prinses Harte · Alfred Nobelstraat 24 · Muizen 2812 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp