Copy

Nog één week en het is feest! 5 jaar vzw Prinses Harte: welkom!

Beste sympathisant,

Hou je van muziek met een verhaal? Dan is het concert van Mira zeker iets voor jou. Of schud je liever wat met de heupen? Kom dan zaterdag kijken naar Selene's garden, Tolk en Jan van de Ven. Misschien is onze rustige optocht met praatcafé (vrijdag) wel meer geschikt? Of vind je bingo spelen de max, dan is zaterdagvoormiddag de moment dat je moet vrijhouden. En uiteraard zijn kinderen meer dan welkom: op de optocht, de bingo, of de gevarieerde kindernamiddag. Ontdek alle info in deze nieuwsbrief.
Welkom op vrijdag 20 en zaterdag 21 april 2018! In en rond parochiezaal 't Kranske in Muizen.

Schrijf je in voor deze nieuwsbrief

Concert: MIRA
(
vrijdag 20 april)
Mira, een zangeres met een verhaal. Breekbaar en krachtig, soms speels en cabaretesk, altijd indringend en oprecht. Mira veroverde al vele harten tijdens haar voorbije optredens, o.a. op festival Dranouter en de Nekka-nacht. Met Mira hebben we dus een straffe artiest gevonden, ze treedt samen met haar groep op in de Sint-Albertuskerk, een uniek decor.  Deuren gaan open om 20.30u, concert start om 21 u en duurt een uur. Meer info vind je hier. Tickets bestellen (tot woensdag) kan hier.  Of leer haar eerst hier wat beter kennen.
Wil je voordien eerst deelnemen aan de optocht? Geen probleem, de planning is hierop voorzien. Nadien kan je nog een glaasje drinken in 't Kranske zelf.
Jan van de Ven! Tolk! Selene's Garden! (zaterdag 21 april)
We sluiten ons feest zaterdag af met straffe optredens. Selene's Garden (19.30 u.) wordt wel eens beschreven als een zeer goed bewaard geheim. Ze brengen droompop: sfeervolle akoestische pop, bezwangerd door folk, jazz en wereldmuziek. Tolk (21.15 u.) brengt ons een set van pop-rock in het Nederlands. Engelse pareltjes worden vertaald en krijgen een hard, grappig of melancholisch kantje. En tenslotte sluit niemand minder dan rocker Jan van de Ven (23 u.) solo af. In 1990 finalist in Humo's rock Rally, in 2016 behaalde hij zilver tijdens de voice van Vlaanderen. Een zestiger met een stem als een klok, rocken als een jong veulen. vvk (tot woensdag): 8 €, kassa, 10 €.  Info en tickets.
Inschrijven vooraf is niet verplicht, al mag je op Facebook wel laten weten als je zeker komt. Voor de optredens kan je tickets bestellen, dan ben je zeker van een plaatsje op de eerste rijen (Mira) of betaal je wat minder (zaterdag). Kom zoveel mogelijk met de fiets, dat bespaart je een zoektocht naar parkeerplaats. Bij regenweer gaat het programma binnen door. Ouders zijn ten allen tijde verantwoordelijk voor hun kinderen. We voorzien doorlopend drank en eten, zodat je je hiervoor alvast geen zorgen moet maken. Betalen kan ook met je bankkaart, moest je plots zonder cash komen te zitten. 
Optocht van stilstaan en vooruitgaan (vrijdag 20 april)
We vergeten niet waarom onze vzw 5 jaar geleden werd opgestart. Prinses Harte verloor toen de strijd tegen kanker. Daarom houden we vrijdag een rustige optocht (start 19 u.) doorheen de Muizense Sint-Albertuswijk en groene omgeving. Een moment om stil te staan bij overleden kinderen, een moment van steun voor kinderen die nu een ziekteproces doormaken. Stilstaan, maar tegelijkertijd vooruitgaan. Op een positieve manier, zonder hen te vergeten. We sluiten de optocht rond 20.00 u. af met een stiltemoment op het binnenplein van parochiezaal Kranske. De tocht is geschikt voor kinderen, buggy's, rolstoelen.
Aansluitend kan je rustig nog iets drinken in het praatcafé of kan je naar het concert van Mira. Of kan je als gezin splitsen uiteraard (einde concert 22.15u).
Bingo Familial en kindernamiddag (zat.21 april)

Zaterdag is dé familiedag. We starten al om 10 u met een bingo familial, van 0 tot 99 jaar.
Een bingo mogelijk niet volgens de letter van de (spel)wet, maar met onze eigen en ludieke regeltjes. Voeg daarbij een lekkere aperitief, een prijzentafel, een piano-act van Harry (vroeger lid van 'Buurman') en een trommelspektakel van
Fatiboombastic en je zal je niet vervelen. Meer info.

Van 13.30 u - 17.30 u zijn alle kinderen welkom op onze kindernamiddag. Het aanbod bestaat uit circustechnieken, tekenen, knutselen, schilderen, dansen enz. Uiteraard zijn er ook volksspelen, een springkasteel en een schminkstand. De workshops zijn doorlopend, je kan instappen wanneer je zelf wil. Bij regenweer vindt alles binnen plaats. Bij een gevulde stempelkaart ontvang je gratis poffertjes. Bekijk hier alle informatie.
 
Winnen wij een concert van frituur Paula?
De Mechelse coverband Frituur Paula schenkt 2 gratis optredens weg aan de organisatie die het meest genomineerd worden. Stemmen kan nog tot 30 april, helpen jullie ons mee aan de overwinning? Nomineer ons onderaan de foto op hun facebookpagina
MET EEN GROOT HART VOOR EEN KLEINE MEID
De kinderkankerafdeling in het ziekenhuis. En jouw kind in één van de bedden. Het is ons verhaal. En het verhaal van Harte, onze dochter. Harte werd ziek toen ze 6 jaar was. Ze had kanker en verbleef 4 weken in het ziekenhuis. Spelletjes, muziek en verhalen maakten haar verblijf aangenamer. Vzw Prinses Harte doet dat nu voor andere kinderen. Wij maken een ziek kind blij met een ridder- of prinsessenpakket van vzw Prinses Harte.
vzw Prinses Harte, p.a. Alfred Nobelstraat 24, 2812 Muizen
www.prinsesharte.be     www.facebook.com/prinseshartevzw


Ondernemingsnummer 524.859.773
Giften via BE76 0016 9593 8195 (vzw Prinses Harte).
BTW-nummer BE524.859.773


Onderaan kan je je uitschrijven voor deze nieuwsbrief


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
vzw Prinses Harte · Alfred Nobelstraat 24 · Muizen 2812 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp