Copy
Juiste link om te bestellen!
Koop deze knappe kerst- en nieuwjaarskaarten

Hey sympathisant,

Ken je dat? Een nieuwsbrief opstellen, alles checken en dubbel checken, definitief beslissen op de send-knop te duwen...en dan 's avonds vaststellen dat één van de linken niet werkt. En uiteraard een belangrijke link. Tja, het overkwam dus ook ons. De attente lezers merkten dat de link om onze mooie kerstkaarten te bestellen een Error geeft. Binnensmonds vloeken dus.
Normaal willen we jullie niet overspoelen met e-mails, maar dit foutje hebben we toch graag rechtgezet. Alvast onze verontschuldigingen.
Hierbij vind je de juiste link om onze kerst- en nieuwjaarskaarten te bestellen. En we plaatsen hieronder nog even de belangrijkste informatie over deze kaarten.

Eén setje kaarten bevat 5 verschillende dubbele kaarten en een omslag. Een setje kost 8 euro, vanaf het derde setje dalen de prijzen. De kaartjes zijn gratis op  te halen in Mechelen of worden tegen portkosten via post verzonden.
Alle info vind je hier. De kaarten direct bestellen die je via deze link. De opbrengst van deze verkoop gaat naar onze werking, zodat wij ons ridder- en prinsessenproject verder kunnen uitbouwen.
MET EEN GROOT HART VOOR EEN KLEINE MEID
De kinderkankerafdeling in het ziekenhuis. En jouw kind in één van de bedden. Het is ons verhaal. En het verhaal van Harte, onze dochter. Harte werd ziek toen ze 6 jaar was. Ze had kanker en verbleef 4 weken in het ziekenhuis. Spelletjes, muziek en verhalen maakten haar verblijf aangenamer. Vzw Prinses Harte doet dat nu voor andere kinderen. Wij maken een ziek kind blij met een ridder- of prinsessenpakket van vzw Prinses Harte.
vzw Prinses Harte, p.a. Alfred Nobelstraat 24, 2812 Muizen
www.prinsesharte.be     www.facebook.com/prinseshartevzw


Ondernemingsnummer 524.859.773
Giften via BE76 0016 9593 8195 (vzw Prinses Harte).
BTW-nummer BE524.859.773


Onderaan kan je je uitschrijven voor deze nieuwsbrief


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
vzw Prinses Harte · Alfred Nobelstraat 24 · Muizen 2812 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp