Copy

Ontdek hier het straffe programma van ons feestweekend: welkom!

Beste sympathisant,

Concerten van Mira, Jan Van de Ven, Tolk en Selene's Garden. Een optocht van stilstaan en vooruitgaan. Een bingo-familial en een kindernamiddag. Een programma om u tegen te zeggen. Welkom tijdens ons 5 jarig feest op vrijdag 20 en zaterdag 21 april 2018! In en rond parochiezaal 't Kranske in Muizen. En bekijk even de naderende acties van het fietsteam Prinses Harte.

Schrijf je in voor deze nieuwsbrief

Concert: MIRA (vrijdag 20 april)

Met Mira hebben we een straffe artiest gevonden die tijdens ons feestweekend komt optreden. Ze treedt samen met haar groep op in de kerk, een uniek decor. Mira veroverde al vele harten tijdens haar voorbije optredens, o.a. op festival Dranouter en de Nekka-nacht. 
Mira, een zangeres met een verhaal. Breekbaar en krachtig, soms speels en cabaretesk, altijd indringend en oprecht. Meer info vind je hier. Tickets bestellen kan hier.  Of leer haar eerst hier wat beter kennen.
Jan van de Ven! Tolk! Selene's Garden! (zaterdag 21 april)
We sluiten ons feest zaterdag af met straffe optredens. Selene's Garden (19.30 u.) wordt wel eens beschreven als een zeer goed bewaard geheim. Ze brengen droompop: sfeervolle akoestische pop, bezwangerd door folk, jazz en wereldmuziek. Tolk (21.15 u.) brengt ons een set van pop-rock in het Nederlands. Engelse pareltjes worden vertaald en krijgen een hard, grappig of melancholisch kantje. En tenslotte sluit niemand minder dan rocker Jan van de Ven (23 u.) solo af. In 1990 finalist in Humo's rock Rally, in 2016 behaalde hij zilver tijdens de voice van Vlaanderen. Een zestiger met een stem als een klok, rocken als een jong veulen.
Info en tickets.
Team Prinses Harte fiets 1000 km. voor Kom op tegen kanker
We vermelden graag 2 acties van het fiets-team Prinses Harte. Enkele sympathisanten nemen deel aan de 1000 km. voor KOTK en verzamelen hiervoor 5000 €. Nu zaterdag 3 maart organiseren ze een vuurshow en optredens (van o.a. Portland) in de Colomakerk in Mechelen. Volgend weekend verkopen ze verse spaghettisaus. Bestellen kan tot 7 maart, de saus kan je het weekend nadien ophalen in Muizen.
Optocht van stilstaan en vooruitgaan (vrijdag 20 april)
Het is feest, maar we vergeten niet de aanleiding waarom onze vzw 5 jaar geleden werd opgestart. Prinses Harte overleed toen aan kanker. Daarom starten we ons feestweekend met een ingetogen vrijdagavond. We houden een rustige optocht (start 19 u.) doorheen de Muizense Sint-Albertuswijk en groene omgeving. Een moment om stil te staan bij kinderen die overleden zijn, maar ook als steun voor kinderen die nu een ziekteproces doormaken. We staan bij hen stil, maar willen tegelijkertijd vooruitgaan. Op een positieve manier, zonder hen te vergeten. We sluiten de optocht rond 20.15 u. af met een stiltemoment op het binnenplein van parochiezaal Kranske. De tocht is geschikt voor kinderen, buggy's, rolstoelen.
Bingo Familial en kindernamiddag (zaterdag 21 april)

Zaterdag is dé familiedag. We starten al om 10 u met een bingo familial, van 0 tot 99 jaar. Omdat we gezelligheid en plezier belangrijk vinden. Mogelijk dus niet volgens de letter van de (spel)wet, maar met onze eigen en ludieke regeltjes. Voeg daarbij een lekkere aperitief, een prijzentafel, een piano-optreden en een trommelspektakel en je zal je niet vervelen. Meer info.

Vanaf 13.30 u zijn alle kinderen welkom op onze kindernamiddag. Het aanbod bestaat uit circustechnieken, tekenen, knutselen, schilderen, dansen enz. Uiteraard zijn er ook volksspelen, een springkasteel en een schminkstand. De workshops zijn doorlopend, je kan instappen wanneer je zelf wil. Bij regenweer vindt alles binnen plaats. Bij een gevulde stempelkaart ontvang je een gratis pannenkoek. Bekijk hier alle informatie.
 
MET EEN GROOT HART VOOR EEN KLEINE MEID
De kinderkankerafdeling in het ziekenhuis. En jouw kind in één van de bedden. Het is ons verhaal. En het verhaal van Harte, onze dochter. Harte werd ziek toen ze 6 jaar was. Ze had kanker en verbleef 4 weken in het ziekenhuis. Spelletjes, muziek en verhalen maakten haar verblijf aangenamer. Vzw Prinses Harte doet dat nu voor andere kinderen. Wij maken een ziek kind blij met een ridder- of prinsessenpakket van vzw Prinses Harte.
vzw Prinses Harte, p.a. Alfred Nobelstraat 24, 2812 Muizen
www.prinsesharte.be     www.facebook.com/prinseshartevzw


Ondernemingsnummer 524.859.773
Giften via BE76 0016 9593 8195 (vzw Prinses Harte).
BTW-nummer BE524.859.773


Onderaan kan je je uitschrijven voor deze nieuwsbrief


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
vzw Prinses Harte · Alfred Nobelstraat 24 · Muizen 2812 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp