Copy

In deze nieuwsbrief

  • Bestel mooie kerstkaarten en steun onze vzw.
  • De warmste week - doen jullie mee?
  • Loop mee met de warmathon.
  • Wintermarkt Mechelen - breng ons een bezoekje
  • Win een overnachting op een Boat & Breakfast.
View this email in your browser
Nieuwsbrief vzw Prinses Harte
View this email in your browser

Warm, warmer, warmst... het is de komende weken één en al warmte wat de klok slaagt.

Bestel mooie kerstkaarten en steun onze vzw

Jonas organiseerde vorig jaar een succesvolle kerstkaartjesverkoop tijdens Music for Life. Wij nemen het dit jaar van hem over. De mooie ontwerpen blijven van de hand van Jonas.
Bestel nu nog jouw wensen voor kerst en nieuwjaar!
De setjes bevatten 3 kaartjes (3 ontwerpen). Je kan ze 1) per post laten opsturen of 2) ophalen bij Stitch & Co in Mechelen of 3) aan ons kraam op de Wintermarkt. Zeker bij de laatste 2 opties is een snelle levering gegarandeerd.
Prijzen en aantallen vind je in het bestelformulier, de prijs daalt verhoudingsgewijs bij grotere hoeveelheden. Bestellen kan via deze link: https://goo.gl/forms/spcaGWo42krsKt602

De warmste week - doen jullie mee?
Organiseer jij tijdens Music for Life iets voor onze vzw?
We beleven een topjaar wat het aantal acties voor onze vzw betreft, super gewoon! We gaan er géén uitlichten want elke actie is uiteraard de moeite waard. Het meest recente overzicht vind je hier. Wie weet kan je wel ergens een bezoekje brengen. Of organiseer gerust zelf nog iets, dankzij al deze acties kunnen wij op langere termijn werken. Alle
info vind je via onze site

Loop mee met de Warmathon.
Vele honderden sportievelingen zullen ook dit jaar weer deelnemen aan één van de Warmathons. De opbrengst hiervan gaat naar alle goede doelen. Wij willen met onze vzw graag mee zichtbaar aanwezig zijn. Daarom een warme oproep om mee te lopen tijdens de edities van
Antwerpen (21 dec.) en Leuven (22 dec.) en een Prinses Harte - T-shirt aan te doen. Telkens vanaf 18 u zal er al zeker een groep Prinses Harte-lopers meedoen. Je kan aansluiten of gewoon mee onze zichtbaarheid vergroten. Schrijf je wel zelf in. Heb je nog geen loopshirt van onze vzw? We hebben er nog beschikbaar, stuur ons een mailtje als je er eentje wil kopen (18 euro).

Wintermarkt Mechelen - breng ons een bezoekje.

Komend weekend vind je onze vzw terug op de Wintermarkt in Mechelen, waarschijnlijk op de Haverwerf. Je kan hier jouw kerstcadeaus kopen en ons zo mee steunen: kussens, spiegeltjes, oorbellen, magneetjes, slabbetjes, rouwkaartjes, kerstkaarten, ... Breng cash geld mee!  Vrijdag van 18 - 00 u, zaterdag van 11 - 00 u en zondag van 11 - 20 u. Meer info over de wintermarkt vind je hier.

Win een overnachting op een Boat & Breakfast
Jawel, een overnachting mét ontbijt op een boot. Veerle schenkt ons deze mooie cadeau. Het gaat om Sies, een boot aan de Hanswijkvaart in Mechelen. Ideaal om er een citytrip aan deze mooie stad aan te koppelen. Koop tijdens de wintermarkt iets aan ons kraam en laat je gegevens achter. En wie weet loot een onschuldige prinsessenhand wel jouw naam eruit.

Tot een volgende keer.

MET EEN GROOT HART VOOR EEN KLEINE MEID
op 14 januari 2013 stierf Harte aan de gevolgen van een erg agressieve hersentumor. Ze was net 6 jaar geworden. Tijdens de 4 weken die Harte in het ziekenhuis verbleef, merkten we het belang op van een aangename ziekenhuisomgeving. Prinsessen- en ridderpakketten maken voor kinderen op de kinderkankerafdeling in Gasthuisberg is het opzet van de vzw Prinses Harte. In zo’n pakket zit onder andere: een pyjama die langs de zijkant open kan, een fleecedekentje, een warmtekussen en een ridder- of prinsessenpop geïnspireerd op Harte.
Share
Forward
vzw Prinses Harte, p.a. Alfred Nobelstraat 24, 2812 Muizen
www.prinsesharte.be     www.facebook.com/prinseshartevzw


Ondernemingsnummer 524.859.773
Giften via BE76 0016 9593 8195 (vzw Prinses Harte) of - als je een fiscaal attest wil - op BE10 0000 0000 0404 – (Koning Boudewijnstichting) met gestructureerde mededeling  ‘128/2680/00015’.

Geef ons een seintje als je deze nieuwsbrief niet meer wil ontvangen.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
vzw Prinses Harte · Alfred Nobelstraat 24 · Muizen 2812 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp