Copy

Anders nabij: een boek over het leven. Over de liefde. Met verhalen die beklijven.

Hey sympathisant,

Een nieuwsbrief met info over een boek, Music For Life, de naaiwoensdagen en Trooper. Vijf ouders schreven op vraag van psychotherapeute An over het leven na de dood van hun kind. Elke, mama van Harte, nam deel aan dit project "Anders Nabij". Binnen 2,5 maand loopt de warmste week van Music For Life, steunen jullie ons opnieuw? In oktober starten de naaiwoensdagen bij Stitch & Co in Mechelen. Niets voor jou? Dan is Trooper dat misschien wel, shoppen voor het goede doel zonder extra te moeten betalen. Ontdek alle info in deze nieuwsbrief.

Schrijf je in voor deze nieuwsbrief

Anders Nabij: verhalen die beklijven

Vijf ouders schreven op vraag van psychotherapeute An over het leven na de dood van hun kind. Elke, mama van Harte, nam deel aan dit project. Samen met Nils, Christine, Jan en Liesbeth. Lees hun "eerlijke schrijfsels". Als steun en inspiratie bij je eigen rouw. Om je collega, buur of vriend beter te begrijpen. Om een betere hulpverlener te worden. Om je eigen kind(eren) met nieuwe ogen te zien. Je kan het boek nu al bestellen, vanaf dinsdag 10 oktober wordt er gestart met de verzending. Dit boek wordt gekoppeld aan een website waar het boek verder 'tot leven' komt;
Uiteraard steunen we dit project, omdat Elke hier zelf aan mee schreef. De winst van de verkoop van dit boek wordt bovendien aan Prinses Harte geschonken. Op 9 oktober wordt het boek voorgesteld in een uitverkochte zaal, check de website van de uitgever voor verdere voorstellingen.
Naaiwoensdagen voor vrijwilligers
Net als de voorbije jaren kan je elke maand terecht bij Stitch & Co om mee te werken aan items voor de pakketten of producten voor in het verkoopskraampje: slabbetjes, vlaggenlijnen, poppenkleertjes, draagtassen, kussentjes... Vrijwilligers kunnen onder begeleiding mee komen helpen. We maken hier niet de grote zaken zoals de poppen of pyjama's - dat wordt door een externe firma gedaan - maar wel kleinere items waaraan iedereen kan meehelpen. De data zijn: woensdag 17 oktober, 14 november, 19 december, 23 januari, 20 februari, 20 maart, 24 april, 15 mei en 12 juni. De naaiwoensdagen gaan door tussen 10 en 18 u.  bij Stitch & Co, in de Onze Lieve Vrouwestraat 5 in Mechelen. Materiaal en machines zijn voorzien.
Music for life - de warmste week komt eraan
De Warmste week komt eraan. Over heel Vlaanderen zullen honderden acties plaatsvinden ten voordele van meer dan 1000 goede doelen. Uiteraard is Prinses Harte ook van de partij. We verwerven veel van onze financiële middelen tijdens Music For Life. Dankzij die vele acties kunnen wij jaarlijks tot 200 kinderen met kanker een ridder- of prinsessenpakket bezorgen. Maar dat kan enkel met jullie inzet. Organiseer zelf iets, motiveer je vrienden om voor ons te kiezen, spreek je leerkracht aan voor een koekenbak, neem deel aan de Warmathon of plan iets op het werk. Registreer je actie hier
Shop online en schenk zo centjes aan Prinses Harte
Een goed doel steunen was nog nooit zo eenvoudig. Trooper is een platform dat een percentage van jouw online-aankoop doorstort naar de organisatie die jij kiest. En toch betaal je niet meer dan anders voor jouw product! Het enige dat je moet doen is eerst surfen naar onze Trooper-pagina, en daar jouw webshop selecteren. Je kan ook eerst de Trooperbot downloaden (enkel voor laptop en PC, Mozilla of Google Chrome) die je er telkens aan herinnert als je op een webshop komt waarmee je ons kan steunen. Erg handig, dan moet je niet telkens meer die omweg maken. De webshops zijn niet van de minste. Ongetwijfeld kocht je al eens iets via Coolblue, Brantano, Booking.com, Fun, Collishop, Centerparcs, Hema, Decathlon, Roompot of veel meer. 1 2 3  shop!
MET EEN GROOT HART VOOR EEN KLEINE MEID
De kinderkankerafdeling in het ziekenhuis. En jouw kind in één van de bedden. Het is ons verhaal. En het verhaal van Harte, onze dochter. Harte werd ziek toen ze 6 jaar was. Ze had kanker en verbleef 4 weken in het ziekenhuis. Spelletjes, muziek en verhalen maakten haar verblijf aangenamer. Vzw Prinses Harte doet dat nu voor andere kinderen. Wij maken een ziek kind blij met een ridder- of prinsessenpakket van vzw Prinses Harte.
vzw Prinses Harte, p.a. Alfred Nobelstraat 24, 2812 Muizen
www.prinsesharte.be     www.facebook.com/prinseshartevzw


Ondernemingsnummer 524.859.773
Giften via BE76 0016 9593 8195 (vzw Prinses Harte).
BTW-nummer BE524.859.773


Onderaan kan je je uitschrijven voor deze nieuwsbrief


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
vzw Prinses Harte · Alfred Nobelstraat 24 · Muizen 2812 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp