Copy

Lopen, biken, Troopen, kopen en feesten voor Prinses Harte: welkom!

Hey sympathisant,

Ook wij genoten van die mooie zomer maar zaten zeker niet stil. De komende weken staat er heel wat op het programma, voor ieder wat wils: je kan mee lopen met ons tijdens Dwars door Mechelen, je kan ons een bezoekje brengen op de Mechelse braderij, of je kan ons ook steunen door gewoonweg te blijven shoppen in je favoriete webwinkels  Vind je de shows van Frituur Paula altijd de max, dan moet je zeker verder lezen. En ook de motorrijders kunnen tonen dat ze het hart op de juiste plaats hebben. Ontdek alle info in deze nieuwsbrief.

Schrijf je in voor deze nieuwsbrief

Run4Harte: loop mee met Dwars door Mechelen
(zondag 30 september
)
Loop Dwars door Mechelen en steun ons. Wij willen net zoals de voorbije 5 jaar opnieuw  minstens 150 sportievelingen in Prinses Harte-T-shirt verzamelen op deze gezellige stratenloop. Loop zelf, trommel je vrienden op, organiseer iets vanuit het werk of spreek mama's en papa's aan de schoolpoort aan. Je steunt ons door een T-shirt te kopen en hierin de Kidsrun, 5 km of 10 km. te lopen. Of doe gerust die van vorig jaar aan. Run4Harte is een uniek evenement. Wil je meer weten, info vind je hier of bekijk enkele sfeerbeelden. Ben je al zeker dat je meeloopt, registreer je dan nog even bij ons.
Shop online en schenk zo centjes aan Prinses Harte
Een goed doel steunen was nog nooit zo eenvoudig. Trooper is een platform dat een percentage van jouw online-aankoop doorstort naar de organisatie die jij kiest. En toch betaal je niet meer dan anders voor jouw product! Het enige dat je moet doen is eerst surfen naar onze Trooper-pagina, en daar jouw webshop selecteren. Je kan ook eerst de Trooperbot downloaden (enkel voor laptop en PC, Mozilla of Google Chrome) die je er telkens aan herinnert als je op een webshop komt waarmee je ons kan steunen. Erg handig, dan moet je niet telkens meer die omweg maken. De webshops zijn niet van de minste. Ongetwijfeld kocht je al eens iets via Coolblue, Brantano, Booking.com, Fun, Collishop, Centerparcs, Hema, Decathlon, Roompot of veel meer. 1 2 3  shop!
Motortreffen, bepijlde rondrit, Kapelle o/d Bos (9 sept)
Op zondag 9 september kan je in Kapelle o/d Bos vertrekken voor een bepijlde rondrit van 150 km. Een deel van de opbrengst is voor onze vzw. Nadien is er uiteraard nog eten en drinken, en staat er een optreden gepland. Alle motorliefhebbers, begeef jullie naar Kapelle! Meer info vind je hier.
Braderij + naainamiddag
We zijn opnieuw te gast op de herfstbraderij in Mechelen. Je kan in ons kleurrijke kraam terecht voor de aankoop van diverse items, voor het ophalen of aankopen van loopshirts voor Run4Harte, voor het bestellen of ophalen van tickets van ons concert van Frituur Paula of gewoon voor een leuke babbel. Op zaterdag- én op zondagnamiddag vinden er bovendien 2 naaimomenten voor vrijwilligers plaats. We willen dat weekend minstens 100 meter vlaggelijnen stikken. De braderij vindt plaats op vrijdag 7 (10-19 u.), zaterdag 8 (10 - 19 u) en zondag 9 september (13 - 19 u.). Je vindt ons vlak voor de winkel Stitch & Co in de Onze Lieve Vrouwestraat in Mechelen.
Prinses Harte feat. FRITUUR PAULA (zat.13 okt)
Aan de vooravond van de verkiezingen kan je in Heffen terecht voor hét feest van het jaar "Prinses Harte feat. FRITUUR PAULA". Op het podium staat Mechelens bekendste coverband Frituur Paula. Zij zorgen steevast voor de nodige ambiance. En niemand minder dan Radio Botanique - Mechelens bekendste DJ-trio dat tijdens de zomer wekelijks Parkpop afsloot - speelt nadien nog op de afterparty. De plaatsen zijn beperkt...en gegeerd. Vol is vol is het principe die avond. Bestel dus vooraf je ticket, dan kan je die avond zeker binnen. 
Het ontwikkelen van ridder- en prinsessenpakketten blijft uiteraard ons grote doel. Logischerwijze kunnen we hier niet zomaar foto's uit de ziekenkamer publiceren. Maar achter de schermen leveren we dus stelselmatig pakketten aan de ziekenhuizen van Gent, Leuven, Antwerpen en Jette. In de eerste helft van dit jaar leverden we al 140 pakketten aan de diverse kinderkanker-afdelingen. Dit is uiteraard enkel mogelijk dankzij de vele steun die we van jullie krijgen. Bedankt!
MET EEN GROOT HART VOOR EEN KLEINE MEID
De kinderkankerafdeling in het ziekenhuis. En jouw kind in één van de bedden. Het is ons verhaal. En het verhaal van Harte, onze dochter. Harte werd ziek toen ze 6 jaar was. Ze had kanker en verbleef 4 weken in het ziekenhuis. Spelletjes, muziek en verhalen maakten haar verblijf aangenamer. Vzw Prinses Harte doet dat nu voor andere kinderen. Wij maken een ziek kind blij met een ridder- of prinsessenpakket van vzw Prinses Harte.
vzw Prinses Harte, p.a. Alfred Nobelstraat 24, 2812 Muizen
www.prinsesharte.be     www.facebook.com/prinseshartevzw


Ondernemingsnummer 524.859.773
Giften via BE76 0016 9593 8195 (vzw Prinses Harte).
BTW-nummer BE524.859.773


Onderaan kan je je uitschrijven voor deze nieuwsbrief


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
vzw Prinses Harte · Alfred Nobelstraat 24 · Muizen 2812 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp