Copy

Hey sympathisant,

Ondanks de Covid19-perikelen zit Prinses Harte niet stil. Traditiegetrouw hebben we onze kerstkaartenverkoop die recent gelanceerd werd. Onze nieuwe medewerker Bart introduceerde onze pakketten al bij een aantal Franstalige ziekenhuizen. En tot slot zijn we blij dat jullie weldra een fiscaal attest kunnen krijgen voor giften. Ontdek alle info in deze nieuwsbrief. Dikke zoen.

Schrijf je in voor deze nieuwsbrief

Koop jij onze mooie kerstkaarten?

Ook dit jaar kan jij de mooiste kerstkaarten van het jaar kopen bij Prinses Harte. Een kaartje is altijd leuk en in deze moeilijke tijden is het belangrijk dat we extra aandacht besteden aan hen die we graag hebben. Marlina ontwierp speciaal voor ons 5 mooie kerstkaartjes, wij zijn alvast fan. Eén setje bevat vijf verschillende ontwerpjes. Heb je toch liever vijf dezelfde kaartjes? Zelfs dat kan! Alle info over onze kaartjes en de bestellink vind je hier.
Nieuw dit jaar is dat we ook een Franstalige versie hebben, deze kan je hier bestellen.
De opbrengst van deze verkoop gaat naar onze werking, zodat wij ons ridder- en prinsessenproject verder kunnen uitbouwen.

De Warmste week, we helpen elkaar

De Warmste Week is dit jaar net iets anders dan anders. Wij mochten dit jaar vele nieuwe vrijwilligers verwelkomen en linken dit met plezier aan het vrijwilligersbeleid dat momenteel geschreven wordt.  Lees meer over de vrijwilligers via onze website!
Over de taalgrens
Sinds mei is Bart aan de slag gegaan om ook kinderen met kanker in onze Franstalige ziekenhuizen een ridder- of prinsessenpakketje te schenken. Ondertussen kan Prinses Harte al de kinderen in de Brusselse ziekenhuizen HUDERF en Saint-Luc voorzien van een flinke portie zachte munitie!
Wil jij op de hoogte blijven van ons Franse avonturen? Volg ons dan zeker op Instagram en Facebook.
Binnenkort een fiscaal attest voor je gift
In onze zoektocht naar extra fondsen richtten we samen met vrijwilligers Monique, Marleen en Sigrid het Fonds Vrienden van Prinses Harte op. Dit fonds, opgericht in de schoot van de Koning Boudewijn Stichting, zal geld inzamelen ten voordele van onze vzw. Belangrijk is dat giften aan het fonds recht geven op een fiscaal attest! Dat is dus zeer goed nieuws voor wie een gedeeltelijke terugbetaling (dit jaar nog 60%!) via de belastingen wil krijgen op particuliere giften. Nog even geduld, het fonds zal dit jaar nog actief worden, meer informatie vind je binnenkort op onze website!
Cath bracht ons een bezoek
Niemand minder dan Cath Luyten bracht een bezoekje in ons Hartehuis, hoe trots waren we. Dit filmpje toont heel goed weer wat wij met onze werking juist doen.
MET EEN GROOT HART VOOR EEN KLEINE MEID
De kinderkankerafdeling in het ziekenhuis. En jouw kind in één van de bedden. Het is ons verhaal. En het verhaal van Harte, onze dochter. Harte werd ziek toen ze 6 jaar was. Ze had kanker en verbleef 4 weken in het ziekenhuis. Spelletjes, muziek en verhalen maakten haar verblijf aangenamer. Vzw Prinses Harte doet dat nu voor andere kinderen. Wij maken een ziek kind blij met een ridder- of prinsessenpakket van vzw Prinses Harte. Ken je kinderen met kanker die we blij kunnen maken met een verwenpakket? Bezorg hen deze link.
Facebook
Instagram
Website
Email
vzw Prinses Harte
Bezoek ons in de Keizerstraat 19 in Mechelen
website    Facebook
     Instagram

Ondernemingsnummer 524.859.773
Giften via BE76 0016 9593 8195 (vzw Prinses Harte).
BTW-nummer BE524.859.773

Maatschappelijke zetel: Alfred Nobelstraat 24, 2812 Muizen

Onderaan kan je je uitschrijven voor deze nieuwsbrief


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
vzw Prinses Harte · Alfred Nobelstraat 24 · Muizen 2812 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp