Copy

3 tips voor een warme eindejaarsperiode

Beste sympathisant,
de nachten worden langer, het wordt frisser, de blaren vliegen in het rond. Het wordt herfst, en nadien winter. Gelukkig is er Music for Life, dat maakt de eindejaarsperiode de warmste periode van het jaar. Wij hebben alvast drie tips om de komende periode met plezier mee te maken.

Schrijf je in voor deze nieuwsbrief

Tip 1: Neem deel aan de Warmathon
De Warmathon van Music for Life is een uniek gebeuren. Veel volk, een onnavolgbare sfeer en ontzettend veel positivisme. Prinses Harte gaat dit jaar een uitdaging aan. Wij zoeken 100 mensen die op woensdag 20 en/of zaterdag 23 december in een Prinses Harte-shirt willen lopen. Sluit je deze week nog aan bij onze groep, en wij zorgen ervoor dat je ingeschreven geraakt! Meer info.
De winst die je met jouw actie maakt, wordt integraal doorgestort aan het goede doel dat je gekozen hebt. Heb je nog meer vragen over het organiseren van een actie? Bezoek dan even deze pagina, daar staan al heel wat antwoorden.
Organiseer je een actie voor ons? Laat het ons weten. Wij zetten jouw actie mee in de picture, misschien brengen we een bezoekje of doen we een presentatie, je kan materiaal vb. folders of een spandoek ontlenen enz. Ons logo kan je downloaden op de website.
Tip 2: Organiseer tijdens MFL een actie voor Prinses Harte

Prinses Harte is volledig afhankelijk van giften en opbrengsten van acties. Initiatieven zoals Music for Life zijn dan uiteraard erg belangrijk. Zoek je nog een goed doel? Of wil je al lang iets organiseren maar kwam het er nog niet van? Gewoon doen! Eender wat je organiseert helpt. En het is nog leuk bovenop. Registreer hier jouw actie, en zorg ervoor dat je het juiste goed doel kiest.

Tip 3: Fluister je kinderen in mee te doen aan Ketnet Koekenbak

Ketnet Koekenbak, dat is gewoon koekjes bakken op school en dan verkopen. Huis aan huis, aan de schoolpoort, tijdens het eindejaarsfeest, … Fluister jouw kinderen in dat ze Prinses Harte als goed doel voorstellen bij de leerkracht. Trek aan de mouw van je juf of meester en bak met je klas koekjes voor een goed doel dat jij met je klas belangrijk vindt.
Ben je zelf leerkracht, dan weet je wat je te doen staan. Een koekenbak registreren doe je hier.

MET EEN GROOT HART VOOR EEN KLEINE MEID
De kinderkankerafdeling in het ziekenhuis. En jouw kind in één van de bedden. Het is ons verhaal. En het verhaal van Harte, onze dochter. Harte werd ziek toen ze 6 jaar was. Ze had kanker en verbleef 4 weken in het ziekenhuis. Spelletjes, muziek en verhalen maakten haar verblijf aangenamer. Vzw Prinses Harte doet dat nu voor andere kinderen. Wij maken een ziek kind blij met een ridder- of prinsessenpakket van vzw Prinses Harte.
vzw Prinses Harte, p.a. Alfred Nobelstraat 24, 2812 Muizen
www.prinsesharte.be     www.facebook.com/prinseshartevzw


Ondernemingsnummer 524.859.773
Giften via BE76 0016 9593 8195 (vzw Prinses Harte).
BTW-nummer BE524.859.773


Onderaan kan je je uitschrijven voor deze nieuwsbrief


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
vzw Prinses Harte · Alfred Nobelstraat 24 · Muizen 2812 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp