Copy

Dag sympathisant,

De laatste 2 weken van 2022 komen eraan. We zetten nog even op een rijtje hoe je onze werking kan steunen. In real life in Mechelen, online over heel het land. Alvast de beste wensen! Schrijf je in voor deze nieuwsbrief
Prinses Harte tijdens de eindejaarsperiode 2022

Check hieronder waar je ons de komende 2 weken nog kan vinden/ steunen.
  • Bezoek ons op de indoor-kerstmarkt
Deze kerstmarkt gaat door in mARTa Mechelen (voormalige Heilig Hart-kerk in de Adegemstraat 95)
  • Vrijdag 16 december van 14u tot 20u
  • Zaterdag 17 december van 11u tot 20u
  • Zondag 18 december van 11u tot 18u
Combineer dit met een bezoekje aan “Mechelen in vuur en vlam”, een vuurspektakel in de Mechelse binnenstad. In mARTa zelf kan je tegelijkertijd het knappe kunstwerk ‘Mars’ komen bewonderen.
  • Bezoek ons op de kerstmarkt in parochiezaal De Brug – Libertus
De parochiezaal bevindt zich op Nekkerspoelstraat 366. De kerstmarkt gaat door op zaterdag 17 december van 14u tot 19u en zondag 18 december van 14u tot 19u.
  •  Vurige Winteravond Vrijbroekpark
Vrijdag 16 december 2022, vanaf 19 u
Neem deel aan vurige winteravond in het Vrijbroekpark, een sfeervolle wandeling doorheen het park. Eet en drink nadien iets aan het kraampje dat uitgebaat wordt door Trinette & co, zij schenken de opbrengst aan onze vzw. Zoek gewoon het kraampje met onze spandoek. Meer info vind je via deze link of op Facebook.
  • Loop mee met de Warmathon
Donderdag 22 december,  14 – 20.30 u.
Je steunt er niet rechtstreeks onze vzw mee, maar wel heel wat andere Mechelse goede doelen die actief zijn rond kansarmoede. Trek je Prinses Harte-loopshirt aan en doe mee. Je kan lopen vanaf 14 tot 20.30 u. Wil je wat samenkomen met andere sympathisanten, kom dan tegen 17.30 u naar de Grote Markt. Inschrijven doe je zelf bij de Warmathon, meer info lees je hier.
  • Doe een gift voor een fiscaal attest
Doe voor 31/12/2022 een gift aan ons fonds Vrienden van Prinses Harte en ontvang begin 2023 hiervoor een fiscaal attest. Opgelet, de gift moet toegekomen zijn op de rekening ten laatste op 31/12/2022 dus doe de storting wat vroeger. Het fiscaal attest wordt afgeleverd door de Koning Boudewijnstichting maar het geld komt wel bij onze vzw terecht. Je kan jouw gift rechtstreeks hier doen.
  • Bestel nog snel je kerstkaarten
Onze kerstkaarten kan je uiteraard ook kopen op de bovenstaande kerstmarkten. Geraak je daar niet, dan kan je ze nog steeds online bestellen. We sturen ze prior naar je thuis op of je kan ze ophalen bij Stitch & Co in Mechelen. Plaats hier je bestelling.

We wensen je alvast een prettig eindejaar toe.
150 pakketten verdeeld.

Wow! Met deze manden voor een 3-jarige prinses en een 4-jarige ridder werden er in 2022 al 150 verwenpakketten aan kinderen met kanker geschonken in Vlaanderen en Wallonië. 150 pakketten, dat zijn helaas evenveel kinderen die moeten vechten tegen die ziekte. Wij steunen hen in hun strijd alvast een beetje met onze dosis kleur, licht en troost. Ken je ook een ziek kind dat we blij kunnen maken met zo'n mand, laat het ons gerust weten
MET EEN GROOT HART VOOR EEN KLEINE MEID
De kinderkankerafdeling in het ziekenhuis. En jouw kind in één van de bedden. Het is ons verhaal. En het verhaal van Harte, onze dochter. Harte werd ziek toen ze 5 jaar was. Ze had kanker en verbleef 4 weken in het ziekenhuis. Spelletjes, muziek en verhalen maakten haar verblijf aangenamer. Vzw Prinses Harte doet dat nu voor andere kinderen. Wij maken een ziek kind blij met een ridder- of prinsessenpakket van vzw Prinses Harte. Ken je kinderen met kanker die we blij kunnen maken met een verwenpakket? Bezorg hen deze link.
Facebook
Instagram
Website
Email
vzw Prinses Harte
Bezoek ons Hartehuis in de Keizerstraat 19 in Mechelen
website    Facebook
     Instagram

Giften (met fiscaal attest) via het Fonds 'vrienden van Prinses Harte' - Bank van de Post IBAN BE10 0000 0000 0404 met de vermelding "020/1520/00075" of klik hier.

Maatschappelijke zetel: Alfred Nobelstraat 24, 2812 Muizen
BTW-nummer BE524.859.773
Ondernemingsnummer 524.859.773


Onderaan kan je je uitschrijven voor deze nieuwsbrief
Vorige nieuwsbrieven


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
vzw Prinses Harte · Alfred Nobelstraat 24 · Muizen 2812 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp