Copy

Dag sympathisant,

Prinses Harte is zowat overal deze dagen. Begin september hadden we de klassieke herfstbraderij in Mechelen, afgelopen zondag waren we van de partij op Muizen Feest, deze zondag is het (de laatste!) Run4Harte en begin oktober vindt de 2e editie van Harte Classic plaats. Kom gerust een kijkje nemen, of doe gewoon mee. Zien we jullie daar? Je leest er meer van in deze nieuwsbrief. Liefdevolle zoen. Schrijf je in voor deze nieuwsbrief
de laatste Run4Harte
Al sinds 2013 nemen we jaarlijks met heel wat sportievelingen deel aan Dwars door Mechelen. Ook dit jaar lopen we nog mee, komende zondag 25 september. Helaas, het is dit jaar ook de laatste keer dat we hier als vzw aan deelnemen. Uiteraard kan je de later nog altijd zelf meelopen als individu. Wil je deze keer toch nog eens deelnemen aan ons warme event, laat het dan snel weten. Loop je mee? Vind alle info hier, registreer je bij ons, schrijf je in bij Dwars door Mechelen en bestel evt. nog jouw loopshirt.
Harte Classic - zat. 1 oktober 2022

Op zaterdag 1 oktober vindt de 2e editie van de Harte Classic plaats. Harte Classic is een sportief en familiaal fiets- en wandelgebeuren. Je kan kiezen uit 3 onderdelen: een fietstoertocht van 90 km, eentje van 60 km. en een wandel-fotozoektocht. Vertrek en aankomst is in Muizen. Vooral koersfietsen zullen hun gading vinden in de bepijlde ritten. Vanaf 11 u ben je sowieso welkom om te genieten van onze randanimatie (bar met terras, springkasteel, verkoopkraam). Als je je vooraf inschrijft (ten laatste 28/09) krijg je de dag zelf een gratis drankbon. De winst van dit event gaat o.a. naar de deelname aan de 1000 km. van Kom op tegen kanker. Schrijf je hier in, meer info vind je op onze site.
Een warme getuigenis
Onlangs kregen we van Eva, de mama van Quintin dit berichtje. Een confronterend maar zo'n veelzeggend bericht. Het sterkt ons in onze overtuiging dat onze pakketten voor veel kinderen heel wat betekenen. Daarvoor doen we het. Met veel liefde.
"Beste, we ontvingen ergens in januari/februari een pakket van jullie toen ons zoontje Quintin aan zijn bestraling begon in het UZ Leuven. Ik las toen ook jullie hele verhaal/blog.Jammer genoeg is Quintin in april overleden (hersentumor, medulloblastoom). Hij werd net geen 4 jaar. Hij liet zelf alles (en dus ook jullie pakket) over zich heen komen, maar zijn zus Joselyn heeft er veel aan gehad. Ze droeg de radio robbie cape na Quintin zijn dood tot het einde van het schooljaar op school. Onder het dekentje lag hij tot zijn allerlaatste snik...
Bedankt daarvoor! Die dingen doen zo een deugd op een moment dat je het het meeste nodig hebt...
De weg voor ons is nu moeilijk en we zijn de richting wat kwijt, maar hopen in de toekomst net als jullie er terug een zekere zin en doel aan te geven... Mocht het jullie interesseren, ik hield ook een soort blog bij om vriendje en familie op de hoogte te houden die je nog kan raadplegen...
"
Een geslaagd 'Muizen feest'
Onze eerste hoge hakkenrace wordt mogelijk een mooie vervanger van Run4Harte. Tijdens Muizen feest vond de eerste editie plaats van deze race, gegroeid uit een zot idee tijdens een brainstorm op een bestuursvergadering. Met 20 deelnemers in 3 categorieën en ruim 100 toeschouwers was het een geslaagde activiteit. Check de foto's en filmpjes op onze facebookpagina.
 
MET EEN GROOT HART VOOR EEN KLEINE MEID
De kinderkankerafdeling in het ziekenhuis. En jouw kind in één van de bedden. Het is ons verhaal. En het verhaal van Harte, onze dochter. Harte werd ziek toen ze 6 jaar was. Ze had kanker en verbleef 4 weken in het ziekenhuis. Spelletjes, muziek en verhalen maakten haar verblijf aangenamer. Vzw Prinses Harte doet dat nu voor andere kinderen. Wij maken een ziek kind blij met een ridder- of prinsessenpakket van vzw Prinses Harte. Ken je kinderen met kanker die we blij kunnen maken met een verwenpakket? Bezorg hen deze link.
Facebook
Instagram
Website
Email
vzw Prinses Harte
Bezoek ons Hartehuis in de Keizerstraat 19 in Mechelen
website    Facebook
     Instagram

Giften (met fiscaal attest) via het Fonds 'vrienden van Prinses Harte' - Bank van de Post IBAN BE10 0000 0000 0404 met de vermelding "020/1520/00075" of klik hier.

Maatschappelijke zetel: Alfred Nobelstraat 24, 2812 Muizen
BTW-nummer BE524.859.773
Ondernemingsnummer 524.859.773


Onderaan kan je je uitschrijven voor deze nieuwsbrief
Vorige nieuwsbrieven


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
vzw Prinses Harte · Alfred Nobelstraat 24 · Muizen 2812 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp