Copy

Dag sympathisant,

De warmste week is voorbij, heel wat vrijwilligers droegen bij aan dit vernieuwde concept. Ondertussen zijn we al enkele weken in 2021, een jaar waarin nog veel onzekerheden zijn. Wij blijven ondertussen verwenpakketten leveren aan kinderen met kanker, en ook onze fietsteams zitten niet stil. Ontdek alle info in deze nieuwsbrief. Dikke zoen. Schrijf je in voor deze nieuwsbrief
Liefdevolle lekkernijen met Valentijn
Onze fietsteams die deelnemen aan de 1000km van KOTK zitten niet stil. Na een succesvolle spaghettisausverkoop is hun volgende actie volop bezig. De fietsers verkopen Harte-koekjes, appel-banaan- of gember-pompoenconfituur en advocaat. Vooral interessant voor zij die regio Mechelen wonen, aangezien de verdeling corona-proof moet verlopen. Onze fietsers leveren van 10 - 13 februari in een straal van 10 km rond Mechelen, afspreken met een teamlid kan ook steeds. De confituur en advocaat wordt gemaakt door vrijwilligers, de koekjes zijn het werk van de bakkerijafdeling van PIVA Antwerpen. Alle info en de bestelpagina vind je hier. Bestellen kan nog tot komende zaterdag 30 januari
Neem deel aan de warmste winterchallenge

Wandel jij ook graag? Doe dan zoals tal van sympathisanten. Zij schreven zich in voor de winterchallenge van de Dodentocht, en gaan wandelen. Zo blijven ze bewegen, iets wat in deze corona-tijden noodzakelijk is, en kunnen ze genieten van de mooie natuur die Vlaanderen te bieden heeft. Het concept is eenvoudig. Schrijf je snel in, steun de Dodentocht met je inschrijvingsgeld (10 €) en stort een bijkomend bedrag om Prinses Harte te steunen. Koppel je strava en wandelen maar. Heb je Facebook, post dan je foto's met de hashtag #prinseshartewandelt.

Een fiscaal attest voor jouw gift?

Het fonds 'Vrienden van Prinses Harte' nam een vliegende start, o.a. dankzij het uitzonderlijke fiscale voordeel. Deze uitzondering valt nu weg, maar ons fonds blijft volop verder draaien. Wil je een gift doen aan Prinses Harte en heb je graag een fiscaal attest, doe je storting dan via de rekening van het Fonds. Het geld komt bij ons terecht en jouw gift geeft recht op een fiscaal attest (40%) uitgereikt door de Koning Boudewijnstichting (KBS).

Wil jij ook Vriend van Prinses Harte worden?
Doe dan een gift via Bank van de Post IBAN: BE10 0000 0000 0404 van de Stichting, met de vermelding “020/1520/00075”.
Of ga meteen naar de betaalknop op de website van de KBS.
Het Fonds Vrienden van Prinses Harte wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting. De giften vanaf 40 € per jaar aan de Stichting geven aanleiding tot een belastingvermindering van 45% op het werkelijk gestorte bedrag (art. 145/33WIB).             
De Madammen op bezoek

In het kader van de Warmste week bracht Anja Daems van De Madammen van Radio 2 een bezoek aan Prinses Harte. Hun bezoek kaderde in de reeks 'beste buren'. Het leverde vlak voor de kerstperiode dit warme interview op waarin wij konden vertellen over Harte en onze vzw. Je kan het interview hier beluisteren. 
MET EEN GROOT HART VOOR EEN KLEINE MEID
De kinderkankerafdeling in het ziekenhuis. En jouw kind in één van de bedden. Het is ons verhaal. En het verhaal van Harte, onze dochter. Harte werd ziek toen ze 6 jaar was. Ze had kanker en verbleef 4 weken in het ziekenhuis. Spelletjes, muziek en verhalen maakten haar verblijf aangenamer. Vzw Prinses Harte doet dat nu voor andere kinderen. Wij maken een ziek kind blij met een ridder- of prinsessenpakket van vzw Prinses Harte. Ken je kinderen met kanker die we blij kunnen maken met een verwenpakket? Bezorg hen deze link.
Facebook
Instagram
Website
Email
vzw Prinses Harte
Bezoek ons Hartehuis in de Keizerstraat 19 in Mechelen
website    Facebook
     Instagram

Giften (met fiscaal attest) via het Fonds 'vrienden van Prinses Harte' - Bank van de Post IBAN BE10 0000 0000 0404 met de vermelding "020/1520/00075"

Maatschappelijke zetel: Alfred Nobelstraat 24, 2812 Muizen
BTW-nummer BE524.859.773
Ondernemingsnummer 524.859.773


Onderaan kan je je uitschrijven voor deze nieuwsbrief
Vorige nieuwsbrieven


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
vzw Prinses Harte · Alfred Nobelstraat 24 · Muizen 2812 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp