Copy

Dag sympathisant,

Hierop zijn we echt wel trots: de oprichting van een fonds 'vrienden van Prinses Harte' waardoor jouw gift vanaf nu recht geeft op een fiscaal attest, én de lancering van onze sociale mediakanalen in het Frans. Het worden nog warme weken in 2020. En wie weet nog wat warmer, als je nog snel onze kerstkaarten bestelt. Ontdek alle info in deze nieuwsbrief. Dikke zoen.

Schrijf je in voor deze nieuwsbrief

Giften aan fonds 'Vrienden van Prinses Harte' fiscaal aftrekbaar

Marleen, Sigrid en Monique richtten onlangs het Fonds Vrienden van Prinses Harte op. Giften aan dit fonds geven vanaf nu recht op een fiscaal attest. Het geld dat het fonds verzamelt, wordt nadien aan vzw Prinses Harte geschonken. Door onze samenwerking met de Koning Boudewijn Stichting kan je jouw gift aan het Fonds Vrienden van Prinses Harte deels terugkrijgen via de belastingen. Bovendien krijg je als coronamaatregel tot eind december 2020 maar liefst 60 % (ipv 45%) van giften boven de 40 euro terug! Dit wil zeggen dat het jou slechts 20 euro kost om 50 euro op onze bankrekening te laten komen.
Wil jij ook Vriend van Prinses Harte worden? Doe dan een gift via Bank
van de Post IBAN: BE10 0000 0000 0404 van de Stichting, met de vermelding
“020/1520/00075”.
Of ga meteen door naar de betaalknop op de website van de Koning Boudewijn Stichting.
Het Fonds Vrienden van Prinses Harte wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting. De giften vanaf 40 € per jaar aan de Stichting geven aanleiding tot een belastingvermindering van 45% op het werkelijk gestorte bedrag (art. 145/33WIB).             
 
Prinses Harte vind je nu ook overal in het Frans
In het kader van de verdeling van ons aanbod in Franstalige universitaire ziekenhuizen, maakten wij ook nieuwe social-mediakanalen in het Frans. Je kan er al onze avonturen volgen in het Frans en up to date blijven van onze acties in Wallonië en Brussel.
Geef ons alvast een like en laat al jouw vrienden weten dat wij nu ook actief zijn in de taal van de liefde. Klik op de icoontjes hieronder om de pagina's te bezoeken.
Je kan vanaf nu ook geniet van onze mooie website in twee talen.

 
Zoek je nog leuke kerstkaarten?

Al meer dan 2000 van onze kerstkaarten zullen binnen enkele weken in tal van huiskamers te zien zijn, hoe mooi. Je bent absoluut nog niet te laat, onze kaarten kan je nog steeds online bestellen. Een kaartje is altijd leuk en in deze vreemde tijden is het belangrijk dat we extra aandacht besteden aan hen die we graag hebben. Marlina ontwierp voor ons deze mooie kerstkaartjes. Eén setje bevat vijf verschillende ontwerpjes, maar je kan evengoed zelf kiezen welke ontwerpjes je wil. Toegegeven, wij versturen niet zo snel als de grote webspelers, maar weet dat onze kerstkaarten met liefde ontworpen, gesorteerd en verstuurd worden. Alle info over onze kaartjes en de bestellink vind je hier.
 

MET EEN GROOT HART VOOR EEN KLEINE MEID
De kinderkankerafdeling in het ziekenhuis. En jouw kind in één van de bedden. Het is ons verhaal. En het verhaal van Harte, onze dochter. Harte werd ziek toen ze 6 jaar was. Ze had kanker en verbleef 4 weken in het ziekenhuis. Spelletjes, muziek en verhalen maakten haar verblijf aangenamer. Vzw Prinses Harte doet dat nu voor andere kinderen. Wij maken een ziek kind blij met een ridder- of prinsessenpakket van vzw Prinses Harte. Ken je kinderen met kanker die we blij kunnen maken met een verwenpakket? Bezorg hen deze link.
Facebook
Instagram
Website
Email
vzw Prinses Harte
Bezoek ons in de Keizerstraat 19 in Mechelen
website    Facebook
     Instagram

Ondernemingsnummer 524.859.773
Giften via BE76 0016 9593 8195 (vzw Prinses Harte).
BTW-nummer BE524.859.773

Maatschappelijke zetel: Alfred Nobelstraat 24, 2812 Muizen

Onderaan kan je je uitschrijven voor deze nieuwsbrief


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
vzw Prinses Harte · Alfred Nobelstraat 24 · Muizen 2812 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp