Copy

De warmste week is voorbij, op naar 5 jaar Prinses Harte: feest!

Beste sympathisant,

en dankjewel en een welkom, dat willen we jou in deze nieuwsbrief meegeven. Maar eerst en vooral wensen we jullie een plezierig, gezond, gelukkig en warm 2018 toe!

Schrijf je in voor deze nieuwsbrief

Het is feest! vzw Prinses Harte bestaat in 2018 vijf (5) jaar.

In maart 2013 werd Prinses Harte opgericht, 5 jaar later zijn we een bloeiende en warme vzw. En dat willen we graag vieren, samen met jullie.
We voorzien een gevarieerd programma met voor ieder wat wils, dat bestaat uit zaken die gelinkt zijn aan de voorbije 5 jaar van de vzw of aan Harte zelf. Noteer alvast het weekend van 20 - 22 april in je agenda, meer details volgen nog maar het programma ziet er zo uit:

Vrijdag 20 april
- optocht van stilstaan en vooruitgaan
- muziekoptreden

Zaterdag 21 april
- Namiddag: kindernamiddag (workshops, springkastelen, volksspelen, ...)
- Avond: muziekoptredens

Zondag 22 april
- voormiddag: bingo
- samen aperitieven
- muzikale act

Waar: in en rond parochiezaal Sint-Albertus (t Kranske) in Muizen, nabij Mechelen.

Welkom!
Samen lopen voor meer dan 1000 goede doelen

Doe eens iets zot dachten we, en met een 100tal sympathisanten liepen we mee met de Warmathons in Brussel, Leuven en Antwerpen. Zo was Prinses Harte ook daar aanwezig, en steunden wij tegelijkertijd ook de vele andere goede doelen. Check de foto's.

Bedankt, bedankt, bedankt! De warmste week zindert nog na. 
Verkoop van pralines, koekjes, speculoos, cupcakes, mosselen, lasagne...; kerst- en wenskaarten, boekenverkoop, tapas-avond, buren for life, kerstmarkt, grime, snoepen, sauna, fietsen, zingen, saxofoon spelen, ... en nog veel meer. In Kortemark, Menen, Sint-Niklaas, Muizen, Keerbergen, Leopoldsburg, Niel, Reet, Antwerpen, Geel, Gent, Beveren, Wezemaal, Kontich, Brasschaat ... over heel Vlaanderen dus. Meer dan 65 acties werden er tijdens Music for Life georganiseerd voor Prinses Harte, vele tientallen vrijwilligers bereikten honderden mensen met een warm hart. Enkele leuke filmpjes hiervan vind je terug op de site van Stubru.  Foto's vond je op onze Facebook. We kunnen niet genoeg benadrukken hoeveel dit voor ons betekent. Daarom, welgemeend en in veelvoud: bedankt, bedankt, bedankt!
Prinses Harte te gast tijdens concerten Hannelore Bedert
Prinses Harte was te gast tijdens de 4 unieke concerten van Hannelore Bedert, n.a.v. haar project "33". Het waren 4 warme avonden, waar de ouders van Harte en onze vzw mooie vermeldingen kregen.
Tijdens een interview op Radio 1 vertelt ze nog voluit over dit project, vanaf minuut 19 heeft ze het ook over ons. Bedankt Hannelore!
MET EEN GROOT HART VOOR EEN KLEINE MEID
De kinderkankerafdeling in het ziekenhuis. En jouw kind in één van de bedden. Het is ons verhaal. En het verhaal van Harte, onze dochter. Harte werd ziek toen ze 6 jaar was. Ze had kanker en verbleef 4 weken in het ziekenhuis. Spelletjes, muziek en verhalen maakten haar verblijf aangenamer. Vzw Prinses Harte doet dat nu voor andere kinderen. Wij maken een ziek kind blij met een ridder- of prinsessenpakket van vzw Prinses Harte.
vzw Prinses Harte, p.a. Alfred Nobelstraat 24, 2812 Muizen
www.prinsesharte.be     www.facebook.com/prinseshartevzw


Ondernemingsnummer 524.859.773
Giften via BE76 0016 9593 8195 (vzw Prinses Harte).
BTW-nummer BE524.859.773


Onderaan kan je je uitschrijven voor deze nieuwsbrief


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
vzw Prinses Harte · Alfred Nobelstraat 24 · Muizen 2812 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp