Copy

In deze nieuwsbrief

  • Music for life, ontzettend hard bedankt.
  • Evolueren en professionaliseren.
  • Voorbije en komende acties, een poging tot overzicht. 
  • De zomer is van Mechelen...en van Prinses Harte? Nomineer ons.
  • En de pakketten...want daar draait het toch om?
View this email in your browser
Nieuwsbrief vzw Prinses Harte
View this email in your browser

Music for life, ontzettend hard bedankt!

Een topeditie van Music for life, dat hebben we achter de rug. Niet minder dan 46 initiatieven werden er voor ons op poten gezet. Kleine en grote acties en een heel aantal Ketnet-koekenbaks. Een verdubbeling van het aantal acties tegenover vorig jaar, en dat resulteerde ook in een erg grote opbrengt. Music for Life leverde dit jaar meer dan 50 000 euro op! Hiermee kunnen we veel doen, nog meer betekenen voor zieke kinderen en vooral naar de toekomst kijken! Heel hard bedankt!

Evolueren en professionaliseren
Evolueren en professionaliseren, dat zijn uitdagingen voor 2017. We waren er al een tijdje mee bezig, maar sinds februari 2017 is het erg concreet. Johan houdt zich sinds kort officieel 2 dagen per week professioneel bezig voor de vzw: programmeren, informeren, coördineren, organiseren, ... een takenpakket dat rijmt, en dat veel kansen biedt voor de vzw.
We kiezen er ook bewust voor om onze werking uit te bouwen vanuit een 'eigen werkplek', en die vonden we in een pop-up-project in Artenova, een oude meubelwinkel vlak tegenover het station van Mechelen.
We hebben veel plannen, maar daar hoor je nog van.


Voorbije en komende acties, een poging tot overzicht.
Er is heel veel gebeurd. Op onze website vind je een overzicht van acties die er tijdens MFL voor ons georganiseerd werden. We proberen acties telkens mee bekend te maken, onze facebookpagina liken is daarvoor de beste optie, daar spelen we kort op de bal. Wat we nu al van toekomstige acties weten, zetten we hier nog extra, er staat al heel wat gepland. En dat start morgen al: Music 4 Harte - muziekoptredens (18 maart), er zijn nog tickets. Kayak-kampioen Stien verkoopt ook dit jaar nog lekkere artisanale pralines. Bestellen kan nog net. De firma C-Clear Partners uit Mortsel neemt deel aan de 10 miles en laat zich sponsoren tijdens hun Run for charity. En buurtwerking Schiplaken op straat schenkt opnieuw de winst van een aantal acties aan ons. Een benefietconcert en brunch op paasmaandag zijn de eerste van een hele reeks.

De zomer is van Mechelen...en van Prinses Harte? Nomineer ons.

De wintermaanden waren met MFL, een geslaagde kerstmarkt en meer dan 3000 verkochte kerstkaarten erg verwarmend. En we dromen nu al van de zomer in Mechelen. De organisatie MMMechelenfeest wil een deel van de opbrengst van alle zomerevenementen aan enkele goede doelen schenken. DJ Ilse Liebens nomineerde ons al, maar jij kan dat nu ook nog doen. Hopelijk halen we de shortlist, en dan is het stemmen verzamelen geblazen. Want gesteund worden door "De Zomer is Van Mechelen" in deze mooie stad, daarop hopen we echt.

En de pakketten...want daar draait het toch om?
Ondertussen blijven we verder de pakketten ontwikkelen. Begin maart brachten we een grote levering van 60 ridder- en prinsessenpakketten naar het UZ in Gent en 25 pakketten naar Gasthuisberg. Zo vullen we voorraden aan en kunnen we zieke kinderen erg snel een pakket bezorgen.
Vanuit Borgerstein, een instelling voor personen met een handicap, kregen we het bericht dat ze wegens herstructurering helaas niet meer kunnen helpen met het ontwikkelen van vlaggenlijnen en capes. Spijtig maar we willen hen erg hard bedanken voor hun inzet de voorbije maanden. 
Wil je zelf je steentje nog bijdragen. Dat kan nog steeds maandelijks tijdens de Prinses Harte-woensdag bij Stitch& Co. De volgende vindt plaats op 19 april. 


Tot een volgende keer.

MET EEN GROOT HART VOOR EEN KLEINE MEID
op 14 januari 2013 stierf Harte aan de gevolgen van een erg agressieve hersentumor. Ze was net 6 jaar geworden. Tijdens de 4 weken die Harte in het ziekenhuis verbleef, merkten we het belang op van een aangename ziekenhuisomgeving. Prinsessen- en ridderpakketten maken voor kinderen op de kinderkankerafdeling in Gasthuisberg is het opzet van de vzw Prinses Harte. In zo’n pakket zit onder andere: een pyjama die langs de zijkant open kan, een fleecedekentje, een warmtekussen en een ridder- of prinsessenpop geïnspireerd op Harte.
Share
Forward
vzw Prinses Harte, p.a. Alfred Nobelstraat 24, 2812 Muizen
www.prinsesharte.be     www.facebook.com/prinseshartevzw


Ondernemingsnummer 524.859.773
Giften via BE76 0016 9593 8195 (vzw Prinses Harte).

Geef ons een seintje als je deze nieuwsbrief niet meer wil ontvangen.






This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
vzw Prinses Harte · Alfred Nobelstraat 24 · Muizen 2812 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp