Copy
View this email in your browser

Dag lieve bestuurders,

 

- Fondsenwerving:
Wij kregen een goedkeuring van de KBS om onze eerste wervingstekst te verspreiden. De website (initiatieven - nieuws) mag online, de nieuwsbrief over het Fonds is ok en de tekst die de oprichters zullen verspreiden is ook bevestigd. 
Die laatste tekst roept mensen op om een schenking te doen ten voordele van onze vzw én vermeldt dan dat fiscaal attest (60%). De oprichters van het fonds schakelen hun eigen netwerk hiervoor in. Willen jullie dit ook doen aub? 
Het is de bedoeling dat je deze tekst mailt naar vrienden, familie, kennissen en dergelijke (maar niet als document: je kopieert deze tekst in je mail zelf). Fondsenwerving vertrekt vanuit een (persoonlijke) relatie dus je mag hen gerust heel persoonlijk aanspreken en de tekst hier en daar wat aanpassen in functie van de persoon die je oproept om iets te schenken aan het Fonds. We zetten vooral in op het gevoel een Vriend van Prinses Harte te worden. 

- Social media-kanalen in her Frans.
Ik ben heel blij dat de website klaar is en de social media (Facebook en Instagram) pagina's online kunnen gaan! Het zou fijn zijn om daar wat ruchtbaarheid aan te geven. 
Daarom roep ik jullie op om jullie privé-account te gebruiken om deze pagina's te delen. Communicatief is het een goed idee om dit allemaal op hetzelfde moment te doen. Als we allemaal op onze eigen Facebook/Instagram/… hetzelfde bericht posten (gewoon de FR pagina’s delen), heeft dit ongetwijfeld wel effect. De huidige pagina in het Nederlands maakt vanzelfsprekend ook een post (die jullie dan eventueel kunnen reposten). 
Gecoördineerde aanpak dus. Goed zou zijn om vrijdag (morgen) tussen 19u en 20u op Facebook en Instagram te posten.
Het is niet de bedoeling dat jullie vrienden/volgers allemaal die Franse pagina's gaan liken, maar wel dat men weet dat deze bestaat en dus dat men weet dat wij nu ook echt actief zijn in het Frans. De Franstalige partners en organisaties werden al op de hoogte gesteld van deze lancering en worden morgen ook allemaal uitgenodigd om ons te liken!Met Hartelijke groeten,
 
Bart Vande Voorde
 
vzw Prinses Harte
Tel. 0470/44 63 14
 
Breng ons een bezoekje:
Keizerstraat 19, 2800 Mechelen
 
BE76 0016 9593 8195
Post- en factuuradres
Alfred Nobelstraat 24, 2812 Muizen
BTW BE0524859773

 


 

Instagram
Facebook
website
Copyright © 2020 vzw Prinses Harte, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp