Copy

Een vliegende start voor het nieuwe werkjaar, doe je mee?

Hey sympathisant,

Niet dat onze werking tijdens de zomer volledig stilvalt, zeker niet, maar het is wel een iets rustigere periode, die steevast gevolgd wordt door een traditiegetrouw drukke septembermaand. En we starten al iets vroeger, met komend weekend een moto-event ten voordele van onze vzw. Verder kan je de komende weken mee met ons lopen, of weer tal van leuke zaken kopen. Ontdek alle info in deze nieuwsbrief.

Schrijf je in voor deze nieuwsbrief

Loop Dwars door Mechelen samen met Prinses Harte

Voor de 7e maal al nemen we deel aan Dwars door Mechelen, de stratenloop eind september. We willen opnieuw 150 sympathisanten overtuigen om hun Prinses Harte-shirt aan te trekken (of een nieuwe te kopen) en mee te lopen. Dit is telkens weer een top-ervaring. Een kids-run, 5 km of 10 km, aan jou de keuze. Alle info vind je hier. Weet je nu al zeker dat je mee wil lopen, laat het ons dan snel weten. T-shirts kopen of ophalen kan al op de braderij in Mechelen, het eerste weekend van september. Dwars door Mechelen gaat door op zondag 29 september.

 
Prinses Harte @ braderij Mechelen
 
Ook dit jaar nemen we deel aan de Mechelse herfstbraderij. Van vrijdag 6 tot zondag 8 september vind je ons kleurrijk kraam voor de winkel Stitch & Co, O.L.Vrouwestraat  in Mechelen. Je kan er terecht om heel wat leuke gadgets aan te kopen, of je in te schrijven voor Run4Harte, onze sponsorloop. Of gewoon om een praatje te komen maken of eens van dichtbij te zien wat er juist in onze pakketten zit. Ideaal voor de start van het schooljaar zijn onze kleurrijke pennenzakken, hippe draagtassen of stoffen kaft'papier'. Het is ook de laatste kans om het boek "Anders Nabij", waar Elke aan meeschreef, te kopen. Foto's weldra via ons evenement.
 

Kalender

- Zondag 25 augustus: motortreffen Kapelle op den Bos
- Vrijd. 6 - zondag 8 september: herfstbraderij Mechelen.
- Zondag 29 september: Run4Harte - Dwars door Mechelen

 
Motortreffen + optredens - zondag 25/08/19

Komende zondag 25 augustus kan je in Kapelle op den Bos terecht voor een bepijlde motorrit. De weersvoorspellingen zijn alvast schitterend voor een mooie rit. Geen motorrijder? In de loop van de namiddag kan je er terecht om iets te drinken en te genieten van enkele optreden. Reserveren is niet nodig, je kan de dag zelf ter plaatse inschrijven. Meer info vind je hier.
Music for life - de warmste week 2019

Zeg Music for life, en je denkt aan goede muziek, ontroerende verhalen, talloze acties, enorme betrokkenheid, een uniek gebeuren. En daar maken wij graag deel van uit. Je kan onze vzw opnieuw kiezen om een actie voor te organiseren. Acties registreren en organiseren kan vanaf 18 september, je vindt alle informatie hier. Maak je er voor Prinses Harte opnieuw een topweek van?
Ons steunen door te shoppen? Het kan!
Trooper is een platform dat verenigingen de kans biedt steun te ontvangen omdat mensen in webshops winkelen. En geef toe, dat doen we allemaal. Door online te winkelen bij 10tallen winkels, kan je een deel van je aankoopbedrag aan onze vzw 'schenken'. Je moet er niets voor doen, je betaalt niet meer. Het eenvoudigste is om de Trooperbot te downloaden, dit mannetje geeft steeds aan als je ons kan steunen, zo vergeet je nooit meer dat je via een Troopershop winkelt. Test het zeker eens uit.
MET EEN GROOT HART VOOR EEN KLEINE MEID
De kinderkankerafdeling in het ziekenhuis. En jouw kind in één van de bedden. Het is ons verhaal. En het verhaal van Harte, onze dochter. Harte werd ziek toen ze 6 jaar was. Ze had kanker en verbleef 4 weken in het ziekenhuis. Spelletjes, muziek en verhalen maakten haar verblijf aangenamer. Vzw Prinses Harte doet dat nu voor andere kinderen. Wij maken een ziek kind blij met een ridder- of prinsessenpakket van vzw Prinses Harte.
vzw Prinses Harte, p.a. Alfred Nobelstraat 24, 2812 Muizen
website    Facebook
     Instagram

Ondernemingsnummer 524.859.773
Giften via BE76 0016 9593 8195 (vzw Prinses Harte).
BTW-nummer BE524.859.773


Onderaan kan je je uitschrijven voor deze nieuwsbrief


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
vzw Prinses Harte · Alfred Nobelstraat 24 · Muizen 2812 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp