Copy

De warmste maand komt eraan, zie we jou ergens?

Hey sympathisant,

Volg je onze Facebook zowat, dan weet je dat er vanalles lopende is. Maar we helpen je nog even: beluister onze podcast van Anders Nabij, loop mee de Warmathon, organiseer een actie tijdens Music for Life, koop binnenkort onze kerstkaarten of stem op onze tofste droom zodat wij misschien 3000 € kunnen winnen. Ontdek alle info in deze nieuwsbrief.

Schrijf je in voor deze nieuwsbrief

Als er niet meer over je kind gesproken wordt...

"Als er niet meer over je kind gesproken wordt, dan gaat ze pas echt dood. Dat zou voor mij het ergste zijn.” Of “als je eens slecht gezind was, dan moest je gewoon met ons Harte optrekken”, vertelt Elke. Het zijn maar 2 veelzeggende uitspraken die Elke en Johan deden voor de podcast van Anders Nabij waaraan ze meewerkten. We brachten ons verhaal over het verlies van Harte. Het werd een mooi en beklijvend resultaat. Knap hoe een namiddag babbelen over verdriet omgezet werd in een audiostuk om te koesteren. Zoek ergens een stil plekje, neem rustig de tijd om dit te beluisteren. Je vindt er ook de podcasts van de andere ouders. Delen mag. Beluister de podcast hier. Interesse om het boek te kopen, laat het ons weten.

Prinses Harte in kerststemming
Je hebt de warmste week die voor veel gezelligheid zorgt, maar je hebt evengoed de kerstperiode die toch ook wel iets speciaals heeft. En die periode hebben wij ook altijd wel iets in petto. Wacht even met kerstkaarten aan te kopen, de onze komen er weldra aan. Binnenkort lichten we een tipje van de sluier op. Hou onze facebook en website in het oog, we informeren tijdig wanneer je kan bestellen. Daarnaast vind je ons opnieuw terug op de Mechelse kerstmarkt van 13 - 15 december en 20-22 december, op de Vismarkt en Haverwerf. Voor het meest kleurrijke kadootje kan je aan ons kraam terecht.
 

Kalender

- Music for life 2019: nog tot 24 december.
- Naaiwoensdag Stitch & Co: woe. 13/11
- Kerstmarkt Mechelen: 13-15 + 20-22/12
- Warmathon Leuven: zondag 22 december

Alle acties voor onze vzw tijdens Music for life vind je hier.
Steun onze tofste droom
"Onze droom is... kinderkanker de wereld uit helpen. En tot zolang elk kind in een ziekenhuiskamer verwennen met een kleurrijk pakket". Via Trooper kunnen we 3000 € winnen als onze droom het meeste stemmen krijgt. Een mooi bedrag, maar we zijn er nog lang niet. Als elke lezer op onze droom stemt, gebruik gerust elk mailadres dat je hebt, dan kunnen wij die centen misschien wel winnen. Stemmen kan tot 24 november en doe je hier.
Music for life 2019
Music for Life is zowat de belangrijkste periode van het jaar voor onze vzw. Dankzij vele acties de voorbije jaren kunnen we al wat verder plannen en beseffen we dat we sowieso nog een aantal jaren onze ridder- en prinsessenpakketten kunnen uitdelen. En zeg nu zelf, Music for life is ook gewoon de warmste periode en de mooiste radio van het jaar. Steun jij Prinses Harte tijdens Music for Life? Dit kan je doen door een actie te organiseren voor onze vzw of deel te nemen aan één van de warmathons (of in Leuven aan te sluiten bij onze groep). Check alle mogelijkheden hier.
Naaiwoensdagen voor vrijwilligers
Er zijn er al 2 gepasseerd, er zijn er dus nog 8 te gaan. Net zoals de vorige jaren kan je éénmaal per maand terecht op een naaiwoensdag bij Stitch & Co in Mechelen. Vrijwilligers maken er kleine items voor de pakketten (slabben, vlaggetjes, kussentjes, ...) maar evengoed producten voor ons verkoopskraampje. Op beide manieren steun je onze werking. Machines, materiaal en begeleiding zijn voorzien. Kom gerust één of meerdere uurtjes helpen. Volgende week woensdag 13 november, of op een andere datum.
MET EEN GROOT HART VOOR EEN KLEINE MEID
De kinderkankerafdeling in het ziekenhuis. En jouw kind in één van de bedden. Het is ons verhaal. En het verhaal van Harte, onze dochter. Harte werd ziek toen ze 6 jaar was. Ze had kanker en verbleef 4 weken in het ziekenhuis. Spelletjes, muziek en verhalen maakten haar verblijf aangenamer. Vzw Prinses Harte doet dat nu voor andere kinderen. Wij maken een ziek kind blij met een ridder- of prinsessenpakket van vzw Prinses Harte.
vzw Prinses Harte
Bezoek ons in de Keizerstraat 19 in Mechelen
website    Facebook
     Instagram

Ondernemingsnummer 524.859.773
Giften via BE76 0016 9593 8195 (vzw Prinses Harte).
BTW-nummer BE524.859.773

Maatschappelijke zetel: Alfred Nobelstraat 24, 2812 Muizen

Onderaan kan je je uitschrijven voor deze nieuwsbrief


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
vzw Prinses Harte · Alfred Nobelstraat 24 · Muizen 2812 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp