Copy

Een escape-room, een quiz, een naainamiddag... jij kiest!

Hey sympathisant,

Sinds begin februari hebben wij ons eigen stekje in de Keizerstraat in Mechelen. Een hele stap vooruit voor onze werking, het begin van wat later misschien een heel Harte-huis wordt. Terwijl wij ons in ons nieuw kantoor nog behelpen met een houten stoel en een mini-tafel, beweegt er verder nog steeds heel veel. Ontdek alle info in deze nieuwsbrief.

Schrijf je in voor deze nieuwsbrief

Een prinses, een keizer, een kasteel

Prinses Harte heeft zijn eigen kasteel, schreef een krant onlangs. Mooie woorden, dat wel. Geen echt kasteel uiteraard, maar het is wel symbolisch voor de weg die we ingeslagen zijn. Sinds begin februari huren we een kantoor en opslagruimte in de Keizerstraat  in Mechelen. Een prinses en een keizer, het kan geen toeval zijn. Het is een stap verder in onze droom voor een eigen Harte-huis. Voorlopig een bescheiden kantoor met voldoende ruimte om al ons materiaal te stockeren en om evt. enkele co-workers een plaats te geven. Onze stock vlakbij, zodat we meer efficiënt kunnen werken.
Anders Nabij, verhalen die beklijven

Naast de massaal bijgewoonde officiële boekvoorstelling in oktober volgende in januari nog een gezellige voorstelling in 't Kranske in Muizen. Vijf ouders - waaronder Elke, mama van Harte -  schreven over het leven na de dood van hun kind. Al meer dan 1500 exemplaren van dit boek veranderden van eigenaar. Heb je nog interesse in dit boek? Bestellen kan nog steeds, online via de site van uitgeverij Charlotte. Ben je van Mechelen, dan kan je ook in ons kantoor jouw exemplaar komen kopen, stuur ons dan eerst even een mailtje. Veel meer info over het boek en de schrijvers vind je hier.
Steek zelf de handen uit de mouwen
Eénmaal per maand stelt Els van Stitch & Co haar naaimachines ter beschikking voor vrijwilligers die iets willen stikken voor Prinses Harte: vlaggetjes, kussentjes, slabben, ... Items voor in de pakketten of om te verkopen en zo centjes te verzamelen voor onze pakketten. Dit werkjaar ben je nog welkom op de woensdagen 20 maart, 24 april, 15 mei en 12 juni, telkens tussen 10 en 18 u. Ook al kan je maar een uurtje of twee, altijd welkom! Alle info vind je hier
Hartescape, quizzen en spaghetti eten

Maar liefst drie studentengroepen van de KUL contacteerden ons met de melding dat ze in het kader van een schoolproject iets voor onze vzw willen doen. Super gewoon dat ze op één of andere manier tot bij ons geraken. De laatste 2 weekends van maart is het drukte alom. Ben je uit de regio van Mechelen dan kan je gaan quizzen op vrijdag 22 maart in zaal de Brug - Libertus. Op zaterdag 30 maart kan je nog meedoen aan Hartescape, een project waarbij je moet ontsnappen uit een escape-room (Korenmarkt). Op zaterdag 23 maart ben je welkom in de parochiezaal van Essenbeek voor een spaghetti-maaltijd. Steun deze studenten (en dus ook ons) en neem gerust deel aan één van deze activiteiten.
 
Online shoppen, Prinses Harte steunen
 
Je moet er even aan wennen maar het is reuze gemakkelijk. Surf naar www.trooper.be/prinsesharte en shop via daar, of installeer de Trooperbot en krijg altijd altijd een melding als je op een webshop komt waar een klein deel van je aankoopprijs naar ons komt. Decathlon, Booking.com, Collect& Go, Coolblue, AS Adventure, Landal, Hema, Domino's...
Ook al is het maar een euro, als iedereen standaard onze vzw aanklikt kunnen dat veel eurootjes worden. Tip - installeer zeker de Trooperbot, blijkbaar komen de centjes niet altijd door als je die niet geïnstalleerd hebt en sites begint te vergelijken. En eenmaal die app geïnstalleerd komt die altijd tevoorschijn als je een deelnemende site bezoekt.

Kalender

- woensdag 20 maart: naai-woensdag
- vrijdag 22 maart: quiz (Mechelen)
- zaterdag 23 maart: spaghetti-festijn, Essenbeek
- zaterdag 30 maart: Hartescape
- vrij 26 - zat. 27 april: verkoop spaghettisaus fietsteam KOTK
- 30 mei - 2 juni: 1000 km fietsen van KOTK
- 1 - 2 juni: boekencafé Grimbergen
MET EEN GROOT HART VOOR EEN KLEINE MEID
De kinderkankerafdeling in het ziekenhuis. En jouw kind in één van de bedden. Het is ons verhaal. En het verhaal van Harte, onze dochter. Harte werd ziek toen ze 6 jaar was. Ze had kanker en verbleef 4 weken in het ziekenhuis. Spelletjes, muziek en verhalen maakten haar verblijf aangenamer. Vzw Prinses Harte doet dat nu voor andere kinderen. Wij maken een ziek kind blij met een ridder- of prinsessenpakket van vzw Prinses Harte.
vzw Prinses Harte, p.a. Alfred Nobelstraat 24, 2812 Muizen
website    Facebook
     Instagram

Ondernemingsnummer 524.859.773
Giften via BE76 0016 9593 8195 (vzw Prinses Harte).
BTW-nummer BE524.859.773


Onderaan kan je je uitschrijven voor deze nieuwsbrief


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
vzw Prinses Harte · Alfred Nobelstraat 24 · Muizen 2812 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp