Copy

Kerstkaartjes kopen, rondjes lopen of stemmen, het helpt allemaal

Beste sympathisant,

met al meer dan 30 initiatieven is Music for Life nu al een succes. De warmste week is voor ons een warmste maand geworden, die geleidelijk opbouwt naar een hoogtepunt einde december. We zijn iedereen nu al ontzettend dankbaar voor al hun inzet. Een volledig overzicht vind je hier. Zelf nog jouw actie registreren doe je hier.

Schrijf je in voor deze nieuwsbrief

Bestel via ons jouw kerst- en nieuwjaarskaarten
Voor het derde jaar al worden er ten voordele van ons kerstkaarten verkocht. Dit jaar zorgde Leen voor het knappe ontwerp. Een setje bevat 5 verschillende kaarten met omslag. Ze kosten slechts 5 € per setje en ze dalen in prijs naarmate je er meer bestelt. Alle info en het bestelformulier vind je hier.
Help Prinses Harte aan de Recht uit het hart-award.
Onze vzw is geselecteerd om kans te maken op de 'Recht uit het hart'-award van BNP Paribas Fortis Foundation. Nog tot donderdag 30 november kan je ons helpen door op ons te stemmen. De rechtstreekse link vind je hier.
Loop mee de Warmathon in Prinses Harte-shirt

Al 70 sportievelingen trekken tijdens de Warmathon in Brussel en Leuven hun Prinses Harte-T-shirt en tonen zo hun warm hart. Late beslissers zijn nog altijd welkom op dit uniek gebeuren met een onnavolgbare sfeer en ontzettend veel positivisme. Je kan nog steeds aansluiten bij de Prinses Harte-lopers. De groepsinschrijving is afgesloten, je moet je gewoon individueel inschrijven. Laat dan wel aan ons nog weten dat je meeloopt, zo informeren we je mee.

Breng ons een bezoek op de Mechelse kerstmarkt

Ook dit jaar kan je ons terugvinden op de Mechelse kerstmarkt in het weekend van 15-17 december. Je vindt er tal van leuke items die je als kerstcadeau kan geven. We hebben ons klassiek aanbod maar er zijn toch heel wat nieuwe zaken te vinden. Ons aanbod vind je binnenkort op Facebook. Je kan dit jaar ook met Bancontact betalen!

Prinses Harte te gast tijdens concerten Hannelore Bedert
Hannelore Bedert heeft een project, en niet zomaar een. Ze verzamelde 33 verhalen van mensen die dit koppelden aan een nummer van Hannelore. Johan en Elke, de ouders van Harte, werkten mee aan dit project. En toen kwam er de mail van Hannelore zelf - "ik was enorm geraakt door jullie verhaal in het 33-project en wil graag helpen"- met de melding dat ze iets wil doen. Hannelore heeft half december 4 unieke concerten, Prinses Harte zal er 4 avonden aanwezig zijn met een kraampje. Wij zijn alvast zeer vereerd door deze vraag. Info en tickets voor de concerten vind je hier.
MET EEN GROOT HART VOOR EEN KLEINE MEID
De kinderkankerafdeling in het ziekenhuis. En jouw kind in één van de bedden. Het is ons verhaal. En het verhaal van Harte, onze dochter. Harte werd ziek toen ze 6 jaar was. Ze had kanker en verbleef 4 weken in het ziekenhuis. Spelletjes, muziek en verhalen maakten haar verblijf aangenamer. Vzw Prinses Harte doet dat nu voor andere kinderen. Wij maken een ziek kind blij met een ridder- of prinsessenpakket van vzw Prinses Harte.
vzw Prinses Harte, p.a. Alfred Nobelstraat 24, 2812 Muizen
www.prinsesharte.be     www.facebook.com/prinseshartevzw


Ondernemingsnummer 524.859.773
Giften via BE76 0016 9593 8195 (vzw Prinses Harte).
BTW-nummer BE524.859.773


Onderaan kan je je uitschrijven voor deze nieuwsbrief


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
vzw Prinses Harte · Alfred Nobelstraat 24 · Muizen 2812 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp