Copy

De warmste maand komt eraan, zie we jou ergens?

Hey sympathisant,

We zijn gestart aan de laatste weken van 2019. Traditiegetrouw hebben we deze periode onze kerstkaartenverkoop, tal van acties tijdens Music for Life en ons kraam op de Mechelse kerstmarkt. Maak jullie al maar klaar voor de warmste periode van het jaar. Ontdek alle info in deze nieuwsbrief.

Schrijf je in voor deze nieuwsbrief

Koop deze knappe kerst- en nieuwjaarskaarten...

Zeg nu zelf, in deze digitale wereld is het altijd leuk om thuis een deur of muur vol wenskaartjes te kunnen hangen. Ga voor iets nieuws en verrassends en koop onze kerstkaarten. Leen van L-ont - die onze nieuwe huisstijl ontwikkelde, maakte dit jaar opnieuw de kaartjes. Eén setje bevat 5 verschillende kaarten en een omslag. Een setje kost 7,5 euro, vanaf het derde setje dalen de prijzen. De kaartjes zijn op te halen in Mechelen of worden tegen portkosten via post verzonden. Vanaf 11 setjes is de verzending gratis. Alle info en de bestelpagina vind je hier. De opbrengst van deze verkoop gaat naar onze werking, zodat wij ons ridder- en prinsessenproject verder kunnen uitbouwen.

Prinses Harte op de Mechelse kerstmarkt

We zijn dit jaar 2 weekends terug te vinden op de Mechelse kerstmarkt. Passeer langs ons kraampje, koop een leuk eindejaarsitem en steun er onze werking mee.
 
Wanneer
vrij. 13 - zon. 15 december 2019
vrij. 20 - zon. 22 december 2019
(vrijdag 18 - 23 u., zaterdag 11 - 23 u, zondag 11 - 20 u.)
 
Waar
De juiste plaats is nog niet gekend, ofwel Vismarkt ofwel Haverwerf.
 
Betaal cash of met Bancontact
Betalen kan cash maar ook met Bancontact. Nog eenvoudiger is de bancontact-app. Superhandig, installeer hem thuis eerst even voor je komt shoppen
 
Je kan bij ons terecht voor het ideale eindejaarsgeschenk. Knappe, kleurrijke en betaalbare geschenkjes om peter of meter, nonkel of tante, oma en opa mee te verrassen.

Een nieuwe website, en wat voor één!

Eind november lanceerden we onze nieuwe website, het was zowat het orgelpunt in de ontwikkeling van onze nieuwe huisstijl. Breng onze site zeker een bezoekje, we zijn er enorm trots op. Wat een verademing, superwerk van Jonas van Just Goe.
 
Music for life in Mechelen

In het weekend van 13 - 15 / 12 zijn er heel wat acties t.v.v onze vzw in Mechelen. Omdat er in onze mooie stad zoveel sympathie is, zetten we deze graag extra in de schijnwerpers:

Dragons, Princesses & Knights
vrijdag 13/12: benefietoptredens van Selene's Garden, The Downhill en The Dragon Jammers. Info.

Music for Harte
vrijdag 13/12: benefietoptredens van o.a. de Britse singer wongwriter James Kirby. Info en tickets via mail

Koekjes en warme chocomelk
een welgekomen iets na de wandelingen tijdens Vurige Winteravond. Vrijdag 13 december.

Apres ski party
Een ugly christmas jumper yoga, een Ski Erg Competition en een apres Ski party: Zaterdag 14/12 in The Box

Kerstmarktje Fran for Friends
Zaterdag 14/12, verkoop van tal van handgemaakte items: info

Swimchallenge

In zwembad Mechelen organiseert Racing Swimming club Mechelen op zondag 15/12 van 8 - 20 u. een hele dag activiteiten van de verschillende zwemafdelingen. Info.

Maar er is nog veel meer. Verkoop van cupcakes, kerstrozen, wafeltjes, pannenkoeken, caring bags, soep, een saunabeurt, een mosselsouper, nog een zwemnamiddag...
Om te vermijden dat we iemand vergeten verwijzen we je voor alle andere acties graag door naar de pagina op de site van de warmste week.

 
Koop het boek Anders Nabij
Ruim een jaar geleden werd dit boek, waarin 5 ouders over het verlies van hun kind vertellen,  gelanceerd, Al vele 100en exemplaren veranderden van eigenaar. Je kan dit boek nog steeds kopen. Online via de uitgever, bij ons op het secretariaat of tijdens de weekends aan ons kraam op de kerstmarkt. De winst van de boekenverkoop komt ten goede aan onze vzw. Op deze site kan je ook de podcast beluisteren die ondertussen gemaakt werden.
MET EEN GROOT HART VOOR EEN KLEINE MEID
De kinderkankerafdeling in het ziekenhuis. En jouw kind in één van de bedden. Het is ons verhaal. En het verhaal van Harte, onze dochter. Harte werd ziek toen ze 6 jaar was. Ze had kanker en verbleef 4 weken in het ziekenhuis. Spelletjes, muziek en verhalen maakten haar verblijf aangenamer. Vzw Prinses Harte doet dat nu voor andere kinderen. Wij maken een ziek kind blij met een ridder- of prinsessenpakket van vzw Prinses Harte.
vzw Prinses Harte
Bezoek ons in de Keizerstraat 19 in Mechelen
website    Facebook
     Instagram

Ondernemingsnummer 524.859.773
Giften via BE76 0016 9593 8195 (vzw Prinses Harte).
BTW-nummer BE524.859.773

Maatschappelijke zetel: Alfred Nobelstraat 24, 2812 Muizen

Onderaan kan je je uitschrijven voor deze nieuwsbrief


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
vzw Prinses Harte · Alfred Nobelstraat 24 · Muizen 2812 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp