Copy

Bestel onze kerstkaarten of laat je onderdompelen in Music for life.

Hey sympathisant,

De Warmste week van Studio Brussel start officieel morgen, maar iedereen weet dat de warmste weken voor Prinses Harte al...tja... weken bezig zijn. We geven last-minute toch nog enkele tips mee om deze laatste school- en misschien werkweek door te komen. Zet je schrap.

Schrijf je in voor deze nieuwsbrief

10 tips om de laatste week voor kerst door te komen. 

Tip 1
Bestel nog snel onze kerst- en nieuwjaarskaarten via deze link.
Voor 18 u besteld, de volgende dag op de post of in de winkel.


Tip 2 (voor de Mechelaars)
Kom deze woensdag mee helpen in Stitch & Co tijdens de maandelijkse naaiwoensdag.


Tip 3
Kijk en luister (of vraag het aan je kinderen) morgen dinsdag van 17 - 19 u naar Radio Koekenbak op Ketnet. Tijdens die uitzending wordt ergens ons filmpje getoond dat opgenomen werd in het UZA. De uitzending van Radio Koekenbak die dag gebeurt trouwens live op het Ladeuzeplein in Leuven.

Tip 4 (voor de Mechelaars)
Breng al je rosse en iets minder rosse muntjes ten laatste woensdag naar de Rospot aan de balie in het Cultuurcentrum Mechelen.


Tip 5 (voor de Mechelaars)
Bezoek donderdag het event More for Life in campus de Ham bij Thomas More Mechelen. Een dag vol acties en optredens, met o.a. Kate Ryan. Donderdag 20 december tussen 8 en 22 u.


Tip 6
Bezoek ons kraam tijdens de Mechelse kerstmarkt, komend weekend 21 - 23 december in de van Beethovenstraat in Mechelen.

Tip 7
Volg ons nu ook via instagram, een extra kanaal om onze werking te volgen.

Tip 8
Steun ons fietsteam dat in mei 2019 deelneemt aan de 1000 km. voor Kom op tegen Kanker. Je kan hen steunen door in 2018 nog een gift te doen die recht geeft op een fiscaal attest.


Tip 9
Check of één van de ruim 30 warme acties - die er t.v.v van Prinses Harte georganiseerd worden - bij jou in de buurt plaatsvinden. En breng hen evt. een bezoekje. Op de planning staat zeker nog: verkoop van tutjes, hotdogs, koekjes, frietjes, rijstpap, pralines, bladwijzers, ... Alle acties vind je hier

Tip 10
Koop het boek "Anders Nabij", een boek geschreven door 5 ouders die alleen een kind verloren. Een boek dat taboes wil doorbreken, lotgenoten wil ondersteunen, hulpverlers tips wil even. Info vind je hier.

Foto Wout Muyldermans
MET EEN GROOT HART VOOR EEN KLEINE MEID
De kinderkankerafdeling in het ziekenhuis. En jouw kind in één van de bedden. Het is ons verhaal. En het verhaal van Harte, onze dochter. Harte werd ziek toen ze 6 jaar was. Ze had kanker en verbleef 4 weken in het ziekenhuis. Spelletjes, muziek en verhalen maakten haar verblijf aangenamer. Vzw Prinses Harte doet dat nu voor andere kinderen. Wij maken een ziek kind blij met een ridder- of prinsessenpakket van vzw Prinses Harte.
vzw Prinses Harte, p.a. Alfred Nobelstraat 24, 2812 Muizen
www.prinsesharte.be     www.facebook.com/prinseshartevzw


Ondernemingsnummer 524.859.773
Giften via BE76 0016 9593 8195 (vzw Prinses Harte).
BTW-nummer BE524.859.773


Onderaan kan je je uitschrijven voor deze nieuwsbrief


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
vzw Prinses Harte · Alfred Nobelstraat 24 · Muizen 2812 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp