Copy
Hallo <<voornaam>>,

Na een week aandachtig mijn voeding te volgen, merk ik een vicieuze cirkel in mijn energie en eten, die wil ik graag doorbreken. Hoe is het jou verlopen? 

Sommige onder jullie gaven aan dat ze in het verleden al vele pogingen hebben ondernomen. Of het nu gaat over gewichtsverlies, je energieker voelen of een strakker figuur. Elke verbetering voor jezelf start met een eerste stap. 

Ons lichaam en vooral onze hersenen zijn gewoonte-vast, daarom is het van cruciaal belang dat je jouw motivatie koppelt aan de verandering die je wil bereiken. Concreet wil dit zeggen, vertel jezelf waarom je deze verandering wenst. Nog beter schrijf de voordelen die jij ziet als je toekomstige zelf op, alsook de nadelen als je het niet doet. Hierdoor krijgen je wensen een duidelijke vorm.
De belangrijkste eerste stap is JOUW WHY bepalen.
Beschouw het gegeven dat het morgen nieuwe maan is als een nieuwe start (12 april om 4u32). Als je van rituelen houdt, maak er dan een aandachts-moment van. Dit hoeft niet perse op dit vroege tijdstip, kan alsnog tot 24u nadien gemanifesteerd worden.
Nieuwe maan in Ram = nieuw begin
Ram-teken wordt geassocieerd met vastberadenheid, moed, wilskracht. Onder invloed van de nieuwe maan in ram is er een golf van vitaliteit die je inspireert en aanmoedigt. De ram in nieuwe maan geeft vertrouwen en drive, mis deze kans niet.
Het is tijd om doelen te stellen, plannen te maken voor de komende maanden en deze te gaan implementeren. Alle wensen die je op dit moment doet, hebben grote kracht. Het is het beste om dit zo dicht mogelijk bij de exacte tijd van de nieuwe maan te doen, maar als dit niet mogelijk is, gebruik dan de volgende 24 uur.
Hoe maak je er een ritueel van?
Benodigdheden: pen en papier, 3 theelichtjes, eventueel enkele dierbare juwelen of edelstenen (om bij je te leggen), een glas water
  • reinig jezelf (douche met selextreme-bodyscrub-badzouten) en de ruimte waar je ritueel plaatsvind (open de ramen of brand wierrook) 
  • brand 3 theelichtjes
  • ga zitten met een rechte rug en voeten op de grond
  • kom tot rust met een ademhalingsoefening (4 tellen in, 6 tellen uit), herhaal tot je voelt dat je rustig bent en je voeten stevig op de grond voelt
  • beantwoord de vraag voor jezelf, hoe jij de beste versie van jezelf ziet in de toekomst. Wat zijn de voordelen (5) als je doorzet om die beste versie te verwezenlijken, en wat zijn de nadelen (5) als je blijft hangen in je huidige versie. Beschrijf het zo gedetailleerd mogelijk en realistisch (dwz geef jezelf een tijdspanne dat haalbaar is)
  • lees je tekst luidop voor voor jezelf en drink je glas water met de visualisatie van je toekomstige ik
  • leg de tekst onder het midden van je matras (thv je buikzone)
  • laat de kaarsjes zelf doven (niet uitblazen) 
https://mcusercontent.com/df2839f164eb84eeb3a008165/files/4e71cf33-add0-4495-8d05-24acb31001d7/Persoonlijk_eet_beweeg_slaapdagboek.docx
Heb je meer ondersteuning nodig? In de bijgeleverde link kan je je eetmomenten al voor jezelf noteren. Wees eerlijk voor jezelf, dan zie je meestal waar de vicieuze cirkel zich bij jou bevindt. Samen kijken waar voor jou de oplossing ligt kan ook.
Geef je hieronder op voor een online moment 1-op-1. 
Boek je gratis ondersteuning hier
Inner-Beauty
Inner-Beauty
Inner-Beauty
Copyright © 2021 Inner-Beauty, All rights reserved.


Hoe wil jij je mails ontvangen?
pas uw voorkeuren aan of schrijf je uit van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp