Copy
<<voornaam>>, vind jij je rustpunt in het midden?

Hét element dat yang met yin verbindt is Aarde en zo ook het middelste element van de 5.
De yang-elementen zijn reeds besproken namelijk hout en vuur. Ze zijn yang opdat ze beweging brengen in energie/spiercirculatie en bloedcirculatie. Metaal en water horen bij de Yin-elementen. Hierbij is aarde neutraal en verbindt de beide.
Het element aarde werkt op je zenuwstelsel en je zuiverheid.

Aarde is een belangrijk element dat al wel eens (onterecht) stiefmoederlijk behandelt wordt, omdat het buiten onze gekende 4 seizoenen valt. De periode in ons leven waar aarde het sterkst aanwezig is, is van 30 jaar tot 45 jaar. De periode om ons te settelen op privé en werkgebied. Om te manifesteren in de wereld wie je bent en waar je voor staat.

Het moment van de dag is op de namiddag na de maaltijd. Heb je telkens na je lunch een dip? Of heb je na een maaltijd snel een gezwollen maag? Dan kan je maagenergie wel eens verzwakt zijn. Kijk ook eens hoe je in het leven staat. Ben je een piekeraar, maak je je snel zenuwachtig, lukt het je 'je goed te concentreren' of ben je snel afgeleid? Dan is je aarde element uit balans. Om dit terug te herstellen is de eerste stap een duidelijke focus. Hierbij kan de aarde phyt'ether je heel goed ondersteunen. Breng elke dag 2 druppels op je voorhoofd aan voor betere concentratie en focus, en 3 druppels op je maaggebied/plexus ( midden tussen borstbeen en navel) bij zorgen en piekeren ook je gezwollen maag hersteld zich hierdoor.

Esthetische problemen.
Gelaat: onzuivere huid, acné, cysten, gerstekorrels, hiernaast verbeteren de aarde producten ook je celkwaliteit en zuiveren je bindweefsel
Element Aarde - Zenuwstelsel - Zuiverheid - Nazomer
Geel is de kleur die het element Aarde aanduidt. 
Met de PHYTO5 producten en methodes kan je werken op verschillende niveaus. Elk element heeft zijn specifieke huidtypes, seizoen, organen, energetische aspecten en emoties, waar het invloed op heeft.
Elk kleimasker kan je gebruiken op gelaat, hals, je ganse lichaam en hoofdhuid.
Het kleimasker Aarde werkt zuiverend  op je huid en in je bindweefsel. Heb jij last van acné, dan zie je met dit kleimasker je huid zuiver worden. Evenzeer bij onderhuidse onzuiverheden of op je lichaam de typische sinaasappelhuid. Na een kuur met kleimasker aarde rond je middel zie je duidelijk verstrakking. Het element aarde komt 4 keer per jaar voor. Telkens 18 dagen tussen elk ander element/seizoen.
Jouw dagmoment. Ideaal na de lunch, wanneer de concentratie zoek is. 

Gebruik 5 druppels phyt’ether aarde (eerst ruiken, dan deppen op je gelaat, hals en decolleté) breng daarover kleimasker aarde aan.
Laat 20 min. inwerken spoel af en bescherm je huid met crème acide.

Herhaal elke dag deze week.
Het element AARDE zorgt voor rustig zenuwtelstel en zuivere huid. Bij onbalans merk je dat je vaak spijsverteringsproblemen ervaart en je moeite hebt met relativeren.
Wees alert op deze signalen en ondersteun je lichaam meteen met de producten van element aarde, vóór dat bijhorende organen milt en maag teveel belast worden en hun werking niet meer optimaal kunnen doen. Dit merken we o.a. door een gezwollen gevoel na de maaltijd, moeite met focus en concentratie, vervuild bindweefsel (knijp je huid tussen 2 vingers samen -> zuiver of met bobbels=vervuild), buikvet, onzuiverheden op en onder je huid, uitzetten/zwaarder worden, teveel piekeren, problemen maken, … Hier bedoel ik bij dat je veel ideeën hebt in je hoofd, maar er is geen focus om ze uit te werken. Dit is de energetische kant van de beide organen en heeft geen relatie met fysieke maagaandoeningen.
Is je element AARDE in balans, dan ervaar je creativiteit, je voedt jezelf ipv te vullen, je realiseert je ideeën (zelfrealisatie), .  Je deelt je ideeën en creaties met de ander.  Je leeft bewust en maakt keuzes die jou voeden. Phyt’ether AARDE kan hier je evenwicht helpen behouden.
vragen?


kleimasker Aarde werkt op
 • zuivere huid
 • zuiver bindweefsel
 • gerstekorrels
 • acné
 • gezwollen maag
 • jeuk
 • celkwaliteit


phyt'ether Aarde werkt op
 • leren relativeren
 • concentratie/focus (voorhoofd)
 • gezwollen maag (plexus)
 • plaatselijk te zwaar (buik of heupen)
 • keuzes maken
 • 18 dagen tussen elk seizoen 17/1 tem 4/2, 17/4 tem 5/5, 20/7 tem 7/8, 20/10 tem 7/11
Deze video over de phyt'ether aarde is gemaakt tijdens de eerste lockdown. (kijken:klik op foto)
Inner-Beauty
Inner-Beauty
Inner-Beauty
Copyright © 2020 Inner-Beauty, All rights reserved.


Hoe wil jij je mails ontvangen?
pas uw voorkeuren aan of schrijf je uit van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp