Copy
<<voornaam>>, ben jij klaar om te stralen!

Het tweede element van de voedende cyclus van 5 elementen is VUUR
In de natuur zie je dat hout (boomstammen) vuur voedt en laat groeien, ook in de verzorging is dat zo. De afgelopen hout-week legt de ideale basis om je vuur element tot zijn recht te laten komen.
Het element vuur werkt op je bloedcirculatie en je uitstraling.

Je huid straalt op zijn mooist als je verliefd bent, en dit hoort helemaal bij element vuur. De periode in ons leven waar vuur het sterkst aanwezig is, is van 15 jaar tot 30 jaar.  Daar vinden je eerste liefdes plaats en  gaan we van onszelf ontdekken (hout) naar het ontdekken van de ander en onze seksualiteit (vuur).

Het moment van de dag is op de middag wanneer de zon op zijn hoogst staat. Heb je elke middag een dip of juist de meeste energie in je dag? Kijk ook eens naar jezelf. Ben je perfectionistisch, te fel met idealen (oordelen), ontken je jezelf, ben je vlug geïrriteerd? Dan is je vuur element uit balans. Om dit terug te herstellen is de eerste stap verzachten naar jezelf en je omgeving. Hierbij kan de vuur phyt'ether je heel goed ondersteunen. Wil je hier dieper op ingaan en jezelf écht omarmen in zelfliefde, geef me een bericht en ik geef je de nodige tools om thuis aan de slag te gaan. 

Esthetische problemen.
Gelaat: gevoelige huid, roodheden, irritatie, transpiratie, couperose (rode adertjes vaak op wangen/neus)
Element Vuur - Bloedcirculatie - Uitstraling - Zomer
Rood is de kleur die het element Vuur aanduid. 
Met de PHYTO5 producten en methodes kan je werken op verschillende niveaus. Elk element heeft zijn specifieke huidtypes, seizoen, organen, energetische aspecten en emoties, waar het invloed op heeft.
Elk kleimasker kan je gebruiken op gelaat, hals, je ganse lichaam en hoofdhuid.
Het kleimasker Vuur werkt harmoniserend op de bloedcirculatie en werkt in op temperatuurregeling. Heb jij al eens teveel roodheid in je gelaat, dan zie je met dit kleimasker je huid kalmeren. Evenzeer bij een te weinig doorbloede huid gaat er een zachte mooie blos komen. Dit doordat de elementen altijd streven naar harmonie binnen de yin - yang  lijn.
Jouw dagmoment. Ideaal op de middag wanneer de zon op zijn hoogst staat. 

Gebruik 5 druppels phyt’ether vuur (eerst ruiken, dan deppen op je gelaat, hals en decolleté) breng daarover kleimasker vuur aan.
Laat 20 min. inwerken spoel af en bescherm je huid met crème acide.

Herhaal elke dag deze week.
Het element VUUR zorgt voor bloedcirculatie en temperatuurregeling. Bij onbalans merk je dat je vaak koude ervaart en niet kan genieten van het nu.
Wees alert op deze signalen en ondersteun je lichaam meteen met de producten van element vuur. 
Voordat bijhorende organen hart en dunne darm onderdrukt worden kunnen ze hun werking niet meer optimaal doen. Dit merken we o.a. nachtelijk zweten, elk gesprek analyseren, bleke huid, slechte bloedcirculatie, rode vlekken op je huid, opbranden door teveel passie, niet opkomen voor jezelf, … Hier bedoel ik bij onderdrukking dat je je leven niet ten volle leeft zoals jij wil, waar jij gelukkig van wordt. Dit is de energetische kant van de beide organen en heeft geen relatie met fysieke hartaandoeningen.
Is je element VUUR in balans, dan ervaar je zelfliefde, levensenthousiasme, genieten van het nu, vreugde.  Je deelt je enthousiasme en passie met de ander. Zoals die eerste keer dat je écht verliefd was en de hele wereld dat mocht weten. Je leeft intens en geniet volop van elk moment. Phyt’ether VUUR kan hier je evenwicht helpen behouden.
vragen?
kleimasker Vuur werkt op
 • bloedcirculatie
 • gevoelige huid
 • roodheden
 • geïrriteerde huid
 • transpiratie
 • warme hoofdhuid
 • spataders


phyt'ether Vuur werkt op
 • levensenthousiasme
 • genieten van elk moment
 • vreugde
 • verkoeling na de zon
 • kalmerend op roodheden
 • vrouwelijke cyclus
 • periode in het jaar 6 mei t/m 19 juli
Deze video over de phyt'ether vuur is gemaakt tijdens de eerste lockdown. (kijken:klik op foto)
Inner-Beauty
Inner-Beauty
Inner-Beauty
Copyright © 2020 Inner-Beauty, All rights reserved.


Hoe wil jij je mails ontvangen?
pas uw voorkeuren aan of schrijf je uit van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp