Copy
Hout              Vuur              Metaal               Water              Aarde
Nu we elke element afzonderlijk hebben ontdekt, ben jij misschien wel blijven hangen aan je favoriete masker...

Voor mij voelde water het lekkerst, zonder twijfel, wat een energie krijg ik van dit element. Ook aarde was een element waar ik graag in 'verbleef'. Vuur was voor mij een moeilijke week. Daar is dus nog wat werk aan :-).
Hoe is het bij jullie verlopen? Schrijf het zeker voor jezelf op of stuur me een replay, zo kunnen we er bij je volgende behandeling dieper op inwerken.

Vandaag deel ik graag met jullie hét paradepaardje van Phyto5: het 5-kleurenmasker. Een topper als je wil verjongen of lichamelijk in balans komen, jawel niet enkel voor op je gelaat ook je lichaam nemen we opnieuw mee. Het 5-kleurenmasker werkt op alle systemen door middel van reflexzones. Zie foto hieronder.

 
Voor je deze topper aanbrengt, doe je eerst je volledige reiniging zoals bij je eerste mail.
De manier van aanbrengen van het masker werkt het handigst als je je houdt aan deze volgorde
  • element water: rond de ogen + verbinden met haargrens (nieren/blaas) en op je kin (gynaecologische zone).
  • element hout: tussen wenkbrauwen en op slapen (lever/galblaas).
  • element vuur: topje van je neus + bovenlip en boven wenkbrauwen +voorhoofd verder invullen (hart/dunne darm).
  • element aarde: neusbrug en wangen (volg je jukbeenvorm) (milt/maag) en rechte lijn van kin tot aan sleutelbeen (voor dubbele kin).
  • element metaal: van neus-mondplooi tot aan oren naar beneden tot voorbij sleutelbeen (longen/dikke darm) en aansluiten op geel + zwart + rood. 
Je kan kiezen om enkel de klei aan te brengen of telkens elke phyt'ether onder de klei aan te brengen. 
LET WEL: zorg dat elke kleur elkaar raakt. Zo ontstaat er verbinding tussen de elementen en dat geeft juist de harmonie/lifting aan je huid.
Zo ziet het eindresultaat eruit. Geef dit masker zeker 20 minuten de tijd om in te werken (breng ondertussen de 'bloem op de buik' aan, het 5-kleurenmasker op je buik, zie lager in de mail) en neem een heerlijk ontspannen voetbad. Na het afwassen breng je je crème acide aan. Met eventueel nog een arcaya ampul. Nu ben je helemaal klaar voor een nieuw jaar.
Heb je toch nog vragen, doe je het graag samen met mij dat kan uiteraard. Klik hier en we spreken een moment af om via videocall het masker samen te leggen.
Graag nog nieuwe voorraad kleimaskers
Om echt helemaal thuis te komen bij jezelf, geef ik je nog een extra toetje. Het 5-kleurenmasker op je buik, geeft je een zalige rust diep in je kern. Jij verdient dit, maak er even tijd voor. Graag hoor ik  jouw ervaring. Dit masker behoort ook bij de kuur van transformatie die je binnenkort kan terugvinden op mijn vernieuwde website. Ben jij helemaal klaar met 2020 en is het tijd voor een nieuwe versie. Start met je buik (je kern) in balans te brengen. Dit 5 kleurige masker wordt ook de bloem op de buik genoemd, door zijn gele kern en 4 gekleurde blaadjes. Zie jij ze ook?
BLOEM OP DE BUIK
Voor je start is het erg aangenaam de maskers even op te warmen. Dit kan door een beetje van elke klei op een fonduebord (zo blijven ze mooi gescheiden) te leggen en dit op een 'schotelverwarmer' te plaatsen. Ook kan je de tubes even in warm water leggen, let erop dat ze zeker gesloten zijn dan. In geen geval warm je de producten op in een microgolf, dat verbreekt de werking!
Hoe ga je hier te werk.
  • element aarde: maag/milt geel doe je rond je navel. Voel even zelf hoe groot je de cirkel maakt. (veel maagproblemen = groter).
  • element hout: lever/galblaas groen ligt rechts, maak een verbinding van buste tot heup en tot aan gele cirkel. Geef ook hier aandacht dat je geel en groen mooi aansluit.
  • element vuur: hart/dunne darm rood ligt bovenaan, maak een verbinding met je hart en sluit aan met groen + geel.
  • element metaal: longen/dikke darm blauw(wit) ligt links, maak verbinding van buste tot heup en tot geel + rood.
  • element water: nieren/blaas (en gynaecologische zone) violet (zwart) ligt onderaan, maak de verbinding tussen schaambeen en groen + geel + wit.
Doe na aanbrengen een huishoudfolie op je buikzone (zo kan je je aankleden en bv. ontspannen in zetel gaan liggen). Toch zin in een volledige kleipakking kies voor je armen/benen/rug dan kleimasker water. Laat 20 minuten zitten en neem een douche.
Breng daarna je lichaamsgel aan volgens seizoen of element.
Wil je je ervaring delen? Super, ik ben heel benieuwd!
Inner-Beauty
Inner-Beauty
Inner-Beauty
Copyright © 2020 Inner-Beauty, All rights reserved.


Hoe wil jij je mails ontvangen?
pas uw voorkeuren aan of schrijf je uit van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp