Copy
Hallo <<voornaam>>,

Hopelijk komt er maandag na een lange periode een einde aan Inner-Beauty achter de schermen. De waarde van je zaak onder de loep nemen, is ook belangrijk, maar mijn hart gaat het meest uit naar het verzorgen van jullie huid en het brengen van energetische balans. Ook mijn handen staan te poppelen om er terug in te vliegen.

Heel benieuwd hoe het jullie vergaan is tijdens de laatste periode? 

Na de eerste verplichte sluiting was er een opfrissing van het interieur. Bij deze stop is er hard gewerkt o.a. op digitaal vlak. 
Met trots neem ik jullie nu mee doorheen de nieuwe website. 
Wat ga je ontdekken?
  • Homepagina met directe link naar de 3 hoofdpijlers.
  • Aanbod werd volledig herschreven en geüpdatet met nieuwe kleurmassages, kuren en heerlijke halve dag arrangementen.
  • Acties geven een behandeling en product in de kijker mee. Neem snel een kijkje want deze is mét korting voor de maand maart.
  • Nieuwsbrieven krijgen ook een plaats binnen de site. Snel volgt de eerste met alle uitleg over de verschillen binnen de kleurmassages.
  • Contact mét het langverwachte online bookingsysteem, maak er gebruik van. Ik blijf standby om je hierin wegwijs te maken.
  • Informatie was reeds gekend met mijn levensweg en passie en met nieuwe foto.
  • Webshop leid je door het producten aanbod, als extra tool kan je je favorieten makkelijk opslaan en eventueel doorsturen als inspiratie voor je geliefden, zo heb je altijd een gewenst cadeau.
 
ontdek zelf de nieuwe website
Vaak ontdek je bij een nieuwe start kinderziekten. Mijn vraag aan jou: ontdek je een fout in schrijfwijze of werkt een onderdeel niet naar behoren. Laat het mij weten, zo kan de werking van deze site geoptimaliseerd worden. 

Zo benieuwd wat jullie ervan vinden. 
Lieve groeten, Karin
Inner-Beauty
Inner-Beauty
Inner-Beauty
Copyright © 2021 Inner-Beauty, All rights reserved.


Hoe wil jij je mails ontvangen?
pas uw voorkeuren aan of schrijf je uit van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp