Copy
Hoe gaat het met je, <<voornaam>>. Ik wil dit écht heel graag weten. Hoever sta jij in je proces en ben je klaar voor de volgende stap?
Alles op een rij gezet:
  1. meer bewustzijn bij je voedselinname
  2. eet/drink-slaap/dipje-beweeg dagboek 
  3. doelen
  4. NU OVER TOT ACTIE
Laat de natuur je ondersteunen tijdens de komende 18 dagen!
Vanaf vandaag zaterdag 18 april tot 5 mei (aarde-periode) is het een natuurlijke periode om te ontgiften-zuiveren-detoxen.
Je spijsvertering wordt dan extra ondersteunt en al zeker door te kiezen voor natuurlijke zoete voedingsmiddelen zoals; wortelen, gierst, pompoen, paddenstoelen, gerst (gepeld), sesamzaden, kalkoen, honingmeloen, peren, forel, ...
Ondersteun jezelf tijdens deze periode extra met 
  • voldoende slaap (7à8u/nacht)
  • voldoende vochtinname (30ml/kilo lichaamsgewicht) let ook op de droogrest -> zie label op fles! Hoe lager hoe beter! Droogrest Spa reine is 38ml/l, kijk en vergelijk of verander van water. Meer uitleg.
  • eet zuiver en licht. Verminder je vleesinname met bv 30gr en kies voor meer groenten. Een hele goede manier om je groenten klaar te maken is volgens de Japanse nishime (droogkoken) techniek.  Komt er op neer dat je juist de hoeveelheid water in de pot doet, die wordt opgenomen door de groenten tot die gaar zijn. Zo versterk je je spijsverteringsorganen met name je milt. Die zorgt voor meer kracht in je zenuwstelsel en bindweefsel en ook rust in je emotie -> emo-eters.
  • beweeg elke dag 30 minuten meer dan gewoonlijk. Dit haal je sneller dan je denkt, splits eventueel op in 3x10 minuten/dag en ga voor een korte afstand eens te voet of met de fiets. Ook je auto iets verder parkeren of rondwandelen tijdens die call (werk of vriendin) geeft al extra beweging. Denk zelf eens na hoe jij meer beweging in je leven kan brengen de komende 18 dagen
  • ontspan en geniet elke dag. Plan elke dag zeker 10 minuten genieten in. Vul deze kostbare minuten in met iets waar jij voldoening uit haalt. Alles is mogelijk, wil je 10 minuten dansen op je favoriete nummer, een heerlijk voetbad nemen, een hoofdstuk in je boek lezen, schilderen, .. maakt niet uit wat, zolang jij er maar deugd van hebt. Benoem het voor jezelf, plan het in en licht je huisgenoten in dat jij die 10 minuten even voor jezelf gaat zorgen. 
Nog vragen? Motivatie nodig? Even een terugval? Ik blijf bereikbaar 0496872747 of info@inner-beauty.be

Ik deel graag mijn doelen met jou.
Ik wens een gezond en gestroomlijnd lichaam, dat me kwaliteit biedt in mijn leven. Dat mijn innerlijk welzijn weerspiegelt en me geeft wat ik nodig heb om verder te groeien in de beste versie van mezelf.

Heb jij je doelen al uitgeschreven? Doe het dan nu! en deel ze met je naasten. 

Samen sterk, 
liefs Karin
Inner-Beauty
Inner-Beauty
Inner-Beauty
Copyright © 2021 Inner-Beauty, All rights reserved.


Hoe wil jij je mails ontvangen?
pas uw voorkeuren aan of schrijf je uit van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp