Copy

Een dikke merci! 

Wat heb ik genoten van jullie bezoek aan mijn salon de 3 weken dat het kon. Jullie ontspannen gezichten en heerlijke glimlach na de verzorging was een ware beloning. Het bericht dat ik terug mijn deuren sluiten moet, kwam dan ook hard aan. Ik hoop jullie gauw weer terug te zien. 

  1. Heb je de winactie op facebook al zien passeren? Je kan nog deelnemen tot morgen. De verloting is een waardebon van 50€, vrij te besteden en onbeperkt geldig.  Waag je kans en klik of kopieer onderstaande link. https://www.facebook.com/ondernemendvosselaar/photos/a.1624884131079637/2943388432562527
  2. Gesloten voor behandelingen, maar open voor advies of verkoop van producten. Al enkele onder jullie hebben de weg naar de webshop gevonden. Elke keer ik een berichtje krijg van een bestelling, maakt mijn hart een vreugdesprong. Heb jij vragen over je huidverzorging of voel je je niet lekker in je vel, mijn adviesbureau is nog steeds open. Na afspraak welkom voor aankoop van producten en/of testen van een make-upkleur of roomspraygeur.
  3. Ik ben er klaar mee, die coronakilo's. Tijd om die eens grondig aan te pakken. Sleur jij de laatste maanden ook wat extra gewicht mee? En ben jij er ook klaar mee? Schrijf je in om de komende 4 weken mijn aanpak te volgen. Deze service is volledig gratis en puur om elkaar te inspireren, want samen kunnen we gewoon meer. De inhoud van de inspiratiemails zal voornamelijk gaan over gezondheid en voeding. 
  4. De hamvraag, hoe gaat het met jou? Ontspan je nog echt? Hoe is het met jou vanbinnen? Het antwoord in mij zoekt naar meer rust en zelfzorg. Naast verzorgen, haal ik mijn rust vooral uit duiken en yoga. Vandaar dat ik graag met jullie een link deel voor 5 dagen gratis yoga te volgen, inclusief ook verschillende meditaties. Voor diegene die hier niet mee bekend zijn: de oefeningen zijn zeer toegankelijk voor iedereen, je hoeft geen bepaalde flexibiliteit te hebben. Er zijn sessies van een half uur of een uur. Afhankelijk van je eigen tijdsbegrenzing. De meditatie wil ik ook graag benadrukken. Zelf heb ik altijd een vol hoofd, en bij zo'n begeleide meditatie voel ik veel meer ontspanning. Probeer het eens en zie wat het jou kan brengen. Klik hier voor de link.
Doe jij mee!
Copyright © 2021 Inner-Beauty, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp