Copy
<<voornaam>>, let jij al eens op je ademhaling?

Hét element dat je in alle openheid laat ademen is Metaal.
Dit element is jullie reeds bekend van de 14-daagse voorbereiding.
Het element metaal werkt op lymfecirculatie, lichtheid en zoveel meer.. 

Metaal is bij velen het favoriete element. Deze staat dan ook voor een goede afvoer via je lymfekanaal. Elke verzorging valt en staat met de openheid van je lymfe. Zijn deze geblokkeerd, dan is er een slechte afvoer en kan je huid niet optimaal herstellen. Daar je lymfekanaal van je gelaat via de oren (achter je oren) naar je sleutelbeen loopt, (duw maar eens 3 vingerbreedtes onder je sleutelbeen horizontaal af-> gevoelig? longpunten = hoofdlymfeknoop van je gelaat) is het steeds belangrijk je kleimasker tot voorbij je sleutelbeen aan te brengen. Ik kan het niet genoeg benadrukken, neem steeds hals en decolleté mee in je verzorgingsritueel. Bij element metaal hoort ook de energetische herfst, een periode van loslaten. Zie maar in de natuur tijdens de herfst laten de bladeren los van de takken, de energie gaat terug naar binnen (yin). Zo is deze cocoon-tijd ook voor ons belangrijk in de herfst of bij een persoonlijk moment van afscheid in je leven. Gun jezelf deze rusttijd. De periode in ons leven waar metaal het sterkst aanwezig is, is van 45 jaar tot 60 jaar. Bij deze leeftijdsgroep wordt je  innerlijke intuïtie versterkt, en is het opportuun om daar op te vertrouwen.

Het moment van de dag is bij het vallen van de avond. Na je werk is het ideaal om je 'af te stoffen' met de phyt'ether metaal, (bekijk de video onderaan) zodat je met vernieuwde lichtheid je avond kan starten. Bij het element metaal horen organen longen en dikke darm. Heb je soms moeite met je stoelgang? Constipatie? Hoe is het met je op werk of persoonlijk vlak? Kan je makkelijk loslaten en een andere weg inslaan? Of blijf je hangen in het verleden? Element metaal helpt bij loslaten, tevreden zijn met wat je reeds bereikt hebt, en ademen. Gebruik elke ochtend 2 druppels phyt'ether metaal. Verdeel over je handen en ruik. Doe dit voor een open raam voor een intensere beleving. Verdeel deze druppels over hals en decolleté en klop met losse vuisten over je borstkas. Zo worden de lymfe reeds gestimuleerd voor de dag. Voor meer durf in je communicatie werken de druppels op je hals (keelchakra),  je zal merken dat je je makkelijker uit tijdens de dag. Ben je  hoog-gevoelig, bescherm je voor het buiten gaan met enkele druppels metaal phyt'ether op je polsen. Zo lukt het je makkelijker bij je eigen energie te blijven in contact met anderen.

Esthetische problemen.
Gelaat: gedeminaliseerde, droge huid, grauwe, verstikte huid, vale, zuurstofarme huid, open poriën, bleke huid, tekort aan mineralen, zware benen, lymfecirculatie
Element Metaal - Lymfecirculatie - Lichtheid - Herfst
Blauw is de kleur die het element Metaal aanduidt. (het is te zeggen op de verpakking vind je het blauwe Chinese teken van metaal, het kleimasker is wit van kleur)
Met de PHYTO5 producten en methodes kan je werken op verschillende niveaus. Elk element heeft zijn specifieke huidtypes, seizoen, organen, energetische aspecten en emoties, waar het invloed op heeft.
Elk kleimasker kan je gebruiken op gelaat, hals, je ganse lichaam en hoofdhuid.
Het kleimasker Metaal werkt afvoerend  op je huid en in je lymfekanaal. Heb jij last van open poriën, vale, droge huid, een tekort aan mineralen,  dan zie je met dit kleimasker je huid instant helder worden en herstellen. Het is een bom aan mineralen eveneens voor haren en hoofdhuid. Op je lichaam geeft het ware verlichting aan je zware benen. De 14-daagse kuur met kleimakser metaal noemt geheel terecht HAPPY SKIN. Vol tevredenheid en geluk voor jezelf en je huid. 
Jouw dagmoment. Ideaal na je werkdag (voor de meesten tussen 17u-19u) om even alle beslommeringen  los te laten.

Gebruik 5 druppels phyt’ether metaal (eerst ruiken, dan deppen op je gelaat, hals en decolleté) breng daarover kleimasker metaal aan.
Laat 20 min. inwerken spoel af en bescherm je huid met crème acide.

Herhaal elke dag deze week.
Het element METAAL zorgt voor openheid en lichtheid in lichaam en geest. Bij onbalans merk je dat je je vaak zwaar voelt en niet vooruit geraakt in het leven. Stel je dan de vraag: alles goed of heb je net wat ondersteuning nodig?
Wees alert op deze signalen en ondersteun je lichaam meteen met de producten van element metaal, vóór dat bijhorende organen longen en dikke darm teveel belast worden en hun werking niet meer optimaal kunnen doen. Dit merken we o.a. door blijvend verdriet, psychische zwaarte, melancholie, rusteloze en zware benen, vale verstikte huid, keelpijn, verkouden, moeite met rechtop zitten (schoudertoppen staan naar voor), het lastig vinden om je in openheid te uitten/communiceren, verhard in het leven of juist overdreven gevoelig,  … Hiermee bedoel ik niet willen/kunnen voelen in openheid naar jezelf. Je sluit jezelf af en verhard, maar onder deze uiterlijke schijn  kan je zeer emotioneel worden voor iets kleins.
Is je element METAAL in balans, dan ervaar je tevredenheid met je keuzes en leven, je staat open in het leven en vertrouwt op je intuïtie, je geniet van de dingen die je bereikt hebt en laat los wat niet bij je past zonder moeite (werk/relatie/vrienden). Dit door het volste vertrouwen dat er andere wegen zijn die jij dient te bewandelen.  Je kiest bewust voor een leven vol geluk en kan je emoties aanvaarden en een plaats geven. Phyt’ether METAAL kan hier je evenwicht helpen behouden.
vragen?


kleimasker Metaal werkt op
 • afvoeren
 • mineraliseren
 • voeden
 • herstellen
 • lymfecircualtie
 • zuurstof
 • zware benen


phyt'ether Metaal werkt op
 • betere ademhaling
 • openheid
 • lichtheid
 • loslaten
 • tevredenheid
 • communicatie 
 • 7/8 tem 20/10
Deze video over de phyt'ether metaal is gemaakt tijdens de eerste lockdown. (kijken:klik op foto)
Inner-Beauty
Inner-Beauty
Inner-Beauty
Copyright © 2020 Inner-Beauty, All rights reserved.


Hoe wil jij je mails ontvangen?
pas uw voorkeuren aan of schrijf je uit van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp