Copy
<<voornaam>>, het is tijd om thuis te komen in het huidige element.

Het vijfde en laatste element van de voedende cyclus is WATER
Natuurlijk stopt de cyclus niet bij water, aangezien het een cirkel is en water opnieuw hout voedt (water geeft voeding aan alle planten en bomen).
Het element water werkt op je waterhuishouding en je spankracht van je huid.

Na de opbouw van de onderliggende energielagen met de vorige vier elementen is het tijd om je opperhuid te boosten en daar is element water de koning in. De periode in ons leven waar water het sterkst aanwezig is, is van 60 jaar tot 75 jaar. Als je deze leeftijd mag bereiken heb je al heel wat levenswijsheid opgebouwd, en deze wijsheid mag je terug delen met de mensen om je heen.

Het moment van de dag is middernacht wanneer de maan aan de hemel staat. Water is dan ook het meest yinne element van de 5. Water mensen zijn diegene die heel diep kunnen gaan in het voorbij lopen van hun eigen behoeftes, zo raken ze opgebrand en putten ze hun basisenergie uit. Zo geraak je verstijft in het leven met angst en schrik. Ook depressies, klagen, manipulatie zijn geen onbekende bij een disbalans van het element water. Om uit deze neerwaartse spiraal te stappen is een goede nachtrust al een eerste stap. Daar kan phyt'ether water je perfect in ondersteunen. Gebruik enkele druppels op de top van je kruin (hoofd) voor het slapen en ruik zeker ook aan deze heerlijke geur. Meer informatie over het gebruik van de phyt'ether vind je in de video onderaan. De phyt'ether water brengt je in een balans met je water element, zodat je in sereniteit en vol vertrouwen jezelf kan ontplooien als je ware IK.

Esthetische problemen.
Gelaat: vochtarme huid, verslapte huid, wallen en donkere kringen, fijne rimpels. 
Element Water - Waterhuishouding - Dynamisme - Winter
Violet is de kleur die het element Water aanduid. (phyt'ether en Chinees symbool is violet, kleimasker is zwart)
Het kleimasker Water werkt harmoniserend op de waterhuishouding en werkt in op de spankracht van de huid. Ook de zone rond de ogen wordt verjongd met dit kleimasker. Heb je hinder van zwelling onder/boven je ogen en is deze sterker bij vermoeidheid ('s avonds?). Leg dan het panda-masker. Dit is het water kleimasker rond je ogen en aansluitend op de rest van je gelaat en je hals/decolleté kleimasker metaal. Door de combinatie wordt het vocht opnieuw in beweging gezet richting de lymfebaan en afgevoerd, dit geeft ontzwollen oogleden en een  gladde, strakke huid. Prachtig resultaat! Ook bij oogontstekingen werkt deze techniek super, zelfs je oogwit wordt witter. Doe het panda-masker dan in een kuur van 14 dagen.
Jouw dagmoment. Ideaal 's avonds laat, wanneer de maan aan de hemel staat (Middernacht is helemaal top).

Gebruik 5 druppels phyt’ether water (eerst ruiken, dan deppen op je gelaat, hals en decolleté) breng daarover kleimasker water aan.
Laat 20 min. inwerken spoel af en bescherm je huid met crème acide.

Herhaal elke dag deze week.
Het element WATER zorgt voor waterhuishouding en huidversteviging. Bij onbalans merk je dat je vaak huidverslaping, oedeem en pijnlijke gewrichten.
Wees alert op deze signalen en ondersteun je lichaam meteen met de producten van element water. 
Voordat bijhorende organen nieren en blaas onderdrukt worden en hun werking niet meer optimaal kunnen doen. Dit merken we o.a. bij angstig zijn, gewrichtspijnen, verslapte huid, veel rimpels, gezwollen enkels, opgebrand zijn door altijd vooruit, manipulatie (zowel doen als ondergaan),  … Je gaat leven op de rand, je ondermijnt je lichaam en geeft het niet de behoeftes (fysiek en mentaal) die broodnodig zijn. Je put letterlijk je levensenergie (nieren) uit.
Is je element WATER in balans, dan ervaar je sereniteit, levenswijsheid, vertrouwen, rust.  Je deelt je levenskennis met de ander en gaat mee met de flow van het leven, 100% in eenheid met jezelf. Je kiest op tijd voor ME-time en innerlijke rust momenten. Phyt’ether WATER kan hier je evenwicht helpen behouden. 
vragen?


kleimasker Water werkt op
 • waterhuishouding
 • verslapte huid
 • wallen/gezwollen ogen
 • donkere kringen
 • vochtarme huid
 • haaruitval
 • gezwollen enkels


phyt'ether Water werkt op
 • levenswijsheid
 • innerlijke rust
 • vertrouwen
 • pijnlijke gewrichtsklachten
 • heerlijke nachtrust
 • oedeem
 • periode in het jaar 8 november t/m 17 januari
Deze video over de phyt'ether water is gemaakt tijdens de eerste lockdown. (kijken:klik op foto)
Inner-Beauty
Inner-Beauty
Inner-Beauty
Copyright © 2020 Inner-Beauty, All rights reserved.


Hoe wil jij je mails ontvangen?
pas uw voorkeuren aan of schrijf je uit van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp