Copy
Veure aquest butlletí al navegador
Capçalera
BUTLLETÍ DE L'ACORD CIUTADÀ 105 JULIOL 2016
Destaquem
10 anys de treball en Xarxa per una Barcelona Inclusiva
L’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva celebrarà el seu 10è aniversari el pròxim 27 de setembre en el marc de la Jornada Anual 2016. L’acte es portarà a terme al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i es preveu que sigui de 12 a 19 hores. La jornada comptarà amb una conferència inaugural per reflexionar sobre la inclusió a la ciutat, hi haurà una taula amb representants polítics i d'entitats que han estat clau al llarg dels 10 anys de l'Acord, es podrà participar tres espais de deliberació imaginativa, així com diverses activitats commemoratives i de celebració. Properament us farem arribar més informació. De moment, reserveu-vos l’agenda!

Celebrat el V Congrés del Tercer Sector Social
Sota el lema "Créixer Socialment", la Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya va reunir prop de 1.800 persones en el marc del V Congrés del Tercer Sector Social. Durant quatre dies es va reflexionar sobre quin és el model de desenvolupament que es vol per a la societat. A més, de la mà de centenars d'entitats socials es van donar a conèixer moltes iniciatives i experiències que demostren que el creixement social és una realitat.
Info Acord

La Xarxa NUST commemora el seu 10è aniversari a la seva jornada anual

Es presenta l'Estratègia Compartida al Congrés del Tercer Sector Social

La XAPSLL es reuneix amb la relatora de l'ONU per al dret a l'habitatge
Noves entitats i organitzacions membres
Associació Pequitos [+ info]
Associació Dones Juristes [+ info]
L'entrevista
Entrevista a Mònica Sànchez
Aquest mes entrevistem Mònica Sánchez, directora de Criteria Recursos Humans, una de les empreses membre de la Xarxa Nous Usos Socials del Temps (NUST) en el marc del 10è Aniversari de la Xarxa.
[continuar llegint]
Actualitat
Joan Uribe nou president de FEANTSA
El director de Sant Joan de Déu-Serveis Socials de Barcelona ha sigut escollit nou president de la Federació Europea d'Associacions Nacionals que treballen amb Persones Sense Llar (FEANTSA), que treballa per prevenir i revertir l'exclusió social de les persones en situació de sensellarisme. És el primer cop que un país del sud d'Europa assumeix la direcció de la Federació. [+ info]
Celebrada la Jornada Solidària per la Pobresa Alimentària
La Creu Roja va acollir el passat 10 de juny la Jornada Solidària per la Pobresa Alimentària de l'Associació Catalana d'Executius, Directius i Empresaris (ACEDE). Sota el lema "La gestió empresarial en època d'incertesa", la jornada volia conscienciar les empreses sobre la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) a través d'accions que repercuteixin positivament en la societat. [+ info]
Agenda
Imatge agendaPorFinViernes Musica Solidaria
Data: 7 de juliol a les 22h.
Lloc: Real Club de Tenis Barcelona (RCTB).
[+ info]
Imatge agendaJornada de treball "Governança, rol i incidència del tercer sector en el context actual"
Data: 8 de juliol de 9 a 14h.
Lloc: Recinte de l'Escola Industrial (C/ Comte d'Urgell 187).
[+ info]
Imatge agendaCap a un Salari Mínim digne. Una reforma necessària per reduir les desigualtats socials
Data: 12 de juliol a les 9:20h.
Lloc: Ateneu Barcelonès (C/ de la Canuda, 6).
[+ info]
Imatge agenda10 anys de treball en Xarxa per una Barcelona Inclusiva
Data: 27 de setembre de 12 a 18h.
Lloc: Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) (C/ de Montalegre, 6).
[+ info]
Breus
Carme Trilla i Bellart rep el Premi Especial a la Trajectòria Professional 2016 del Col·legi d’Aparelladors de Barcelona per la seva implicació i compromís amb el dret a l’habitatge. [+ info]
La Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica de Barcelona (COCEMFE) presenten l'Observatori de la Discapacitat Física al Real Patronat Sobre Discapacitat a Madrid. [+ info]
Altres informacions
Publicacions
Aquest mes us animem a consultar l'Informe Anual de l'Assemblea 2016 de l'Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva, que es va portar a terme el passat 3 de maig al Centre Artesà Tradicionàrius.
Convocatòries
La Fundació Carulla convoca la XXXIV edició dels Premis d'Actuació Cívica, que volen donar a conèixer la tasca de les persones que actuen al servei de la identitat nacional en diversos àmbits vitals.
Enllaços d'interès
Aquest mes us animem a consultar la "Guia Jove", una caixa d'eines per als professionals que treballen amb gent jove per fomentar la seva  participació a través de la dinamització juvenil.

Twitter
Comparteix el butlletí a Twitter

Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva
Tel. 93.413.27.31
acordciutada@bcn.cat


This email was sent to <<Correu electrònic>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Ajuntament de Barcelona · c/ València 344, 5a planta · Barcelona, Barcelona 08009 · Spain

Email Marketing Powered by MailChimp