Copy
Veure aquest butlletí al navegador
Capçalera
BUTLLETÍ DE L'ACORD CIUTADÀ 106 AGOST 2016
Destaquem
Arriba la Jornada Anual 2016 de l’Acord Ciutadà!
L’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva celebrarà el seu 10è aniversari el pròxim 27 de setembre al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i es preveu que sigui de 12 a 19 hores. La jornada comptarà amb una conferència inaugural per reflexionar sobre la inclusió a la ciutat, hi haurà una taula amb representants polítics i d'entitats que han estat clau al llarg dels 10 anys de l'Acord, es podrà participar en tres espais de diàleg imaginatius, així com diverses activitats commemoratives i de celebració.
El Consell de Governança de l'Acord manifesta el seu suport al tancament del CIE
El Consell de Governança de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva, reunit el passat 7 de juliol, va acordar, per unanimitat, comunicar el suport dels seus membres a la decisió de l’Alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, pel tancament del CIE de Zona Franca, així com, elaborar una declaració conjunta que reflecteixi el seu posicionament.


Info Acord

Us animem a publicar les vostres ofertes de voluntariat a la borsa de l'Acord Ciutadà

La Taula de Coordinació de Xarxes es reuneix per tractar el 10è aniversari de l'Acord Ciutadà

Es reuneixen els Grups d'Impuls i Seguiment (GIS) de diversos Projectes Tractor
Noves entitats i organitzacions membres
Fundació de l'Esperança [+ info]
L'entrevista
Entrevista a Jordi Balot, Director de la Fundació Centre Obert Joan Salvador Gavina
Aquest mes entrevistem Jordi Balot, Director de la Fundació Centre Obert Joan Salvador Gavina, una de les entitats membre de la Xarxa de Centres Oberts d'atenció a la infància i l'adolescència.
[continuar llegint]
Actualitat
La Fundació Sant Pere Claver i la Creu Roja ofereixen assistència odontològica gratuïta a infants en risc d'exclusió
Les dues entitats llancen la campanya de recollida de fons #AjudalsaSomriure per tal d'oferir assistència odontològica bàsica de qualitat gratuïta a 300 infants que, arran de la situació socioeconòmica familiar, no hi tenen accés per cap altra via. [+ info]
Signatura del III Pla de Suport al Tercer Sector Social
La Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i el Govern de la Generalitat de Catalunya van signar el passat 25 de juliol el III Pla de Suport al Tercer Sector Social. El Pla presenta 32 mesures de 6 àmbits diferents per contribuir a la millora i l’enfortiment de les entitats i a l’impuls de mesures d’interès públic per al Tercer Sector Social [+ info]
Agenda
Imatge agendaCurs "Salut Mental i Voluntariat"
Data: 16 i 17 de setembre de 2016.
Lloc: Centre de Formació, Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés.
[+ info]
Imatge agenda10 anys de treball en Xarxa per una Barcelona Inclusiva
Data: 27 de setembre de 12 a 19h.
Lloc: Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) (C/ de Montalegre, 6).
[+ info]
Breus
La Generalitat de Catalunya crea el Programa del Poble Gitano i de la Innovació Social per consolidar el reconeixement d'aquest col·lectiu a la societat catalana. [+ info]
Barcelona Activa impulsa "Garantia d'Èxit BCN", un programa de formació específica i acompanyament personalitzat amb 400 llocs de treball per a joves residents a Barcelona d'entre 16 a 29 anys. [+ info]
Altres informacions
Publicacions
Aquest
mes us animem a consultar el "Catàleg d'activitats antirumors. Una aposta per la convivència intercultural". Aquest catàleg ajuda a desmuntar els rumors i estereotips que estigmatitzen els veïns i les veïnes d'altres contextos culturals i que dificulten la seva convivència.
Convocatòries
El Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya organitza el Premi RetinES amb motiu del seu 20è aniversari. El premi va dirigit als estudiants d'Educació Social de les universitats catalanes, que podran presentar les seves candidatures fins el 18 de setembre.
Enllaços d'interès
La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya ha publicat el dossier "Cap a un Salari Mínim digne. Una reforma necessària per reduir les desigualtats socials a Catalunya" en el marc dels debats Catalunya Social: propostes des del Tercer Sector.

Twitter
Comparteix el butlletí a Twitter

Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva
Tel. 93.413.27.31
acordciutada@bcn.cat


This email was sent to <<Correu electrònic>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Ajuntament de Barcelona · c/ València 344, 5a planta · Barcelona, Barcelona 08009 · Spain

Email Marketing Powered by MailChimp