Copy
PoppyRed's Mag van januari 2017
Bekijk deze email in je browser

De start van 2017!

Ben jij het jaar net zo goed gestart als mij? Ik was een nachtje met vriend Martijn in Drenthe tijdens Oud&Nieuw. Lekker er even tussenuit. En ik heb aan het einde van 2016 een paar dagen vrij gehad.

In die week heb ik teruggekeken op een (alweer) bewogen jaar! Met ± 30 workshops, verschillende grafische opdrachten, geboortekaartjes, 2 nieuwe workshoplocaties, een publicatie in de Libelle brocante special, 200 enveloppen kalligraferen, samenwerken met Happier Life, een opdracht (deels) gemaakt voor oud-collega Kelly van KODesign en de 5 mokken met handettering voor Blossom Books! Geweldig!!

En helaas heb ik ook mijn eerste rouwkaart gemaakt voor mijn schoonvader Bertus. Dat was een heftige en verdrietige tijd in juli-augustus. Ik denk vaak aan hem...

Om niet met verdrietig nieuws te eindigen heb ik nog een leuk nieuwtje voor 2017. Ik ga een kantoor delen in de Telefooncentrale in Alkmaar. Ik kom bij de creatieve ondernemers Wokke in Vorm en Ioppi Creative Concepts te zitten die samen al een kantoor delen. Ik heb er superveel zin in en ik kan vanaf februari erin. Waarschijnlijk staat alles op z'n plek op 1 maart. Mooi want dat is de datum dat mijn bedrijf 6 jaar bestaat.
 

Hartelijke groet,
Birgit van Wijk
PoppyRed Ontwerpstudio

Agenda


NIEUW: privéworkshop kalligrafie - PoppyRed - (op aanvraag)

++29 januari
mini-workshop moderne kalligrafie - PoppyRed/Trouwbeurs - Alkmaar

++4 februari
workshop moderne kalligrafie - PoppyRed/Kooltuin - Alkmaar

++11 februari (VOL)
workshop handettering - Llofs Conceptstore - Zaandam

++5 maart
workshop moderne kalligrafie - Atelier Da'Lin - Schagen
 
Op zondag 29 januari geef ik mini-workshops moderne kalligrafie op de Trouwbeurs Alkmaar, gehouden in de Grote Kerk in Alkmaar. Hoe leuk is dat? Wil je alles weten over trouwen en geïnspireerd raken? Kom dan naar de Trouwbeurs! Wil je ook nog iets creatiefs doen en zelf kijken of moderne kalligrafie iets voor je is? Doe dan mee aan de workshop. Deelnemen is € 12,50.

Over Birgit van Wijk

Met PoppyRed Ontwerpstudio maak ik met veel plezier, passie en toewijding grafische en creatieve uitingen voor bedrijven en particulieren. PoppyRed is gespecialiseerd in typografie, kalligrafie (schoonschrijven) en handlettering (handgetekende letters). Ik geef workshops handlettering en moderne kalligrafie.

Bij vragen kun je altijd persoonlijk contact met me opnemen.
geboortekaartje

Uitgelicht: Geboortekaartje Ties & Gijs

Lisette vroeg me in maart om een geboortekaartje te maken voor hun tweeling die in augustus geboren zou worden. Superleuk! En ook bijzonder, ik had nog niet eerder een kaartje gemaakt voor een tweeling!
lees hier verder...
 
challenge

Challenge Dutchlettering


Houd jij van handettering en wil je jezelf uitdagen of er beter in worden? Doe dan elke dag mee met de challenge van Dutchlettering.

De vrouw achter Dutchlettering is Marijke Vanhommerig van de Instagram-accounts @marijketekent en @dutchlettering. Marijke is in oktober 2016 al gestart met deze challenge om elke dag een quote te letteren (en te posten op Instagram) en naar mijn idee gaat ze er nog wel even mee door! De quotes van februari staan alweer klaar. Er doen veel handletteraars mee aan deze challenge. Ik ben in januari gestart met de challenge. En de ene quote gaat het me beter af dan de andere, maar het is zeker te doen! Ik zeg: DOE MEE!


Check mijn Dutchlettering challenge op Instagram: @poppyredontwerp

Lees je de PoppyRed's Mag nu online? En wil je 'm automatisch in je postvak ontvangen? Geef je dan hier op! Vergeet niet om de ontvangen email (na inschrijving) te bevestigen.
Copyright © 2017 PoppyRed Ontwerpstudio, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp