Innovation gør gode løsninger bedre // Nyeste trends inden for boligindretning // Troldtekt rhombe vinder German Design Award
Innovation er en naturlig del af arkitektens faglighed. Sådan lyder det fra Lone Wiggers, arkitekt og partner i C.F. Møller. Læs interviewet, hvor hun blandt andet fortæller, hvordan arkitektens design kan bane vejen for nye materialer eller arbejdsmetoder.

German Design Council har netop uddelt de prestigefulde priser, German Design Award 2017. I et interview med Troldtekt giver German Design Councils direktør, Andrej Kupetz, sit syn på nye designtrends. En af vinderne ved årets prisuddeling var Troldtekt rhombe, der samler bæredygtighed, elegance og god akustik i én vægløsning. 

Troldtekts egen konkurrence, Troldtekt Award, har budt på mange innovative ideer fra arkitekt- og designstuderende verden over. Se vinderprojektet, og læs mere om konkurrencen. Se også, hvordan akustikflådelofter og lydabsorberende kunst nu har givet ro i hjemmet hos en familie på Frederiksberg.

God fornøjelse!
Innovation gør de gode løsninger bedre 

Innovation er en naturlig del af arkitektens faglighed og arbejdsmetoder. Det mener Lone Wiggers, der er partner i arkitektvirksomheden C.F. Møller.

Ifølge tegnestuens credo skal alle nye designopgaver indeholde innovation, men det sker altid med omtanke og respekt for de eksisterende løsninger, bygningens karakter og bygherrens ambition om at gå nye veje.

Læs om Lone Wiggers syn på god innovation
To rumænske studerende vinder Troldtekt Award

Juryen har valgt at hædre to studerende fra arkitektuddannelsen UAUIM i Bukarest med en Troldtekt Award og 5.000 euro. Både konkurrencens 2. plads og specialprisen går til studerende fra Iran.

Idéen i vinderprojektet ’Troldtekt AIR’ er at arbejde med Troldtekt træbeton i mange forskellige tykkelser. På den måde kan akustikpladerne bruges til at bygge et helt hus.

Se vinderprojektet og interview med vinderne
Træ er trendy og tiltrækker designere

Bæredygtighed, fælles brug af hverdagsting og en fascination af naturlige materialer som træ.

Dette er nogle af de fremtidige trends inden for boligindretning ifølge det tyske designråds administrerende direktør, Andrej Kupetz. I dette interview fortæller han om de nye trends.

Læs om nyeste trends inden for boligindretning

Troldtekt rhombe hædret med German Design Award


For andet år i træk er en designløsning fra Troldtekt A/S blandt vinderne af German Design Award. Årets priser blev uddelt 10. februar ved en prisoverrækkelsesceremoni i Frankfurt.  

Troldtekt modtog den prestigefulde hæder for produktet Troldtekt rhombe, der samler bæredygtighed, elegant design og god akustik i én vægløsning.

Læs om prisvindende Troldtekt rhombe
Film: God akustik har givet ro på Frederiksberg

Andreas og familien flyttede fra USA til en flot lejlighed på Frederiksberg, midt i København. Først efter indflytningen opdagede de, hvor dårlig akustikken var – et stort problem for Andreas, der lider af høretab. 

Se filmen, hvor han fortæller, hvordan akustikflådelofter og lydabsorberende kunst på væggene nu har givet ro i hjemmet. Få også den danske trendekspert Mads Arlien-Søborgs syn på lejlighedens nye akustikløsning.

Se filmen fra lejligheden på Frederiksberg

Troldtekt A/S 
T: +45 8747 8100  

info@troldtekt.dk