Copy
Curs de Combat teatral medieval
Visualitza l'email al teu navegador

Curs de formació en Combat teatral-medieval
 

ORGANITZAT PER: Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor.

EDAT: Adults. Els alumnes entre 16 anys i 17 anys poden fer al curs sempre que s’inscrigui i participi també al curs el/la pare/mare/tutor o bé, baixant i emplenant aquesta autorització signada per el/la pare/mare/tutor i enviada a info@isaacmorera.com abans de que s’incorpori al curs.

PREU: Gratuït.

NIVELL: Obert a tothom. No cal formació prèvia però sí un mínim de condicions físiques, no patir malalties respiratòries o cardiovasculars i no tenir lesions articulars o musculars cròniques que limitin l'entrenament en una activitat física.

PERÍODE d'INSCRIPCIONS: Obert. Places limitades a 15 alumnes. Un cop coberta la ràtio admesa, es tancaran les inscripcions i s’obrirà una llista d’espera.

DATES, HORARI i LLOC: El curs comprèn 9 classes de 3h, que s'iniciaran diumenge 26 de febrer del 2023. Les classes es realitzaran a «La Fàbrica», de Sant Pere de Vilamajor (c/ Ginebró, 3. Mapa), tots aquests diumenges de 10h a 13h: 26 de febrer, 5, 12, 19, 26 de març, 2, 16, 23 i 30 d’abril.

MESTRE: Isaac Morera (Actor i coreògraf d'esgrima/combat teatral). Per més referències cliqueu aquí.

COMPROMÍS: Aquest és un curs de formació en el qual es demana un cert rigor i compromís d'assistència, ja que la formació depèn sempre del volum de treball adquirit. Qualsevol dubte que sorgeixi abans de la inscripció, contacteu prèviament amb Isaac Morera info@isaacmorera.com.

MATERIAL: Les espases seran a càrrec de l'organització. Cal portar guants de pell o cuir sense folre, calçat esportiu tancat i roba còmoda i soferta.

Clica per Iniciar la Inscripció
Si experimentes problemes al clicar el botó, envia correu a info@isaacmorera.com posant el teu nom i cognoms, edat, si ets dretà/na o esquerrà/na, el teu n. de mòbil vinculat a whatsapp i el teu e-mail.
Ajuntament Sant Pere de Vilamajor
Ajuntament Sant Pere de Vilamajor
@Ajuntament Sant Pere de Vilamajor
@Ajuntament Sant Pere de Vilamajor
Organitza:
Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor
Comparteix la informació d'aquest curs, a les teves xarxes socials:
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
+1 +1
Copyright © 2023 All rights reserved.