Copy
Stratumseind Klassiek I Nieuwsbrief februari 2017
View this email in your browser

Een prikkelend nieuw geluid

In deze nieuwsbrief:
Reserveer nu kaarten voor Trio Impression en win een CD!
Brisk: blokfluitmuziek van toen en nu
Symbiose van oude muziek en jazz
Goede wijn...
Geen vier maar zes snaren...
Sponsor van de maand: Audio TV Centrum
Strippenkaart of cadeaukaart bestellen

 

Reserveer nu kaarten voor Trio Impression en win een CD!

Had je plannen om naar het concert van Trio Impression te gaan, op zondag 22 januari? Dan geven we je graag een EXTRA reden om te gaan. Als je nu kaarten reserveert, maak je kans op een gesigneerde CD.

Muziek luisteren in een goed gevulde zaal verhoogt het luistergenot. Daarom hebben we voor het concert van 22 januari samen met het optredende ensemble, Trio Impression, een leuke actie bedacht.

Als je kaarten voor dit concert reserveert en in het opmerkingenveld ' CD Impression Facebook' vermeldt, maak je kans op een gesigneerde CD. Op de CD staan alle werken die het trio tijdens dit concert speelt, plus een pianotrio van Martinu.Nota bene: dit concert, dat we samen met het Storioni Festival en Muziekgebouw Eindhoven organiseren, is ook beschikbaar in een arrangement. Kijk voor alle informatie op onze reserveringspagina.

Zondag 22 januari
Kazerne, Paradijslaan 8 in Eindhoven
13.00 uur (en dus niet om 14.00 uur), € 12,50

Info en tickets

 

Brisk: blokfluitmuziek van toen en nu

Stoffig? Ha! Enkele decennia geleden al maakte het Amsterdam Loeki Stardust Kwartet gehakt van het vooroordeel dat blokfluitmuziek saai is.

Ben jij bereid je mening bij te stellen als je goede tegenargumenten te horen krijgt? Dan dagen we je van harte uit het concert van het Brisk Recorder Quartet Amsterdam bij te wonen!
Brisk speelt werken van Bach van enkele hedendaagse componisten. De pers is lyrisch over het spel van het viertal. Een van de mooiste complimenten die het kwartet kreeg, stond in het Brabants Dagblad. 'Er kleeft een geur van braafheid aan de blokfluit, maar daar rekende Brisk mee af. Het onschuldige houtje werd de bron van onverwacht wilde effecten...'

Hier kun je een voorproefje beluisteren.

Zondag 5 februari
Kazerne, Paradijslaan 8 in Eindhoven
14.00 uur, € 12,50

Info en tickets
 

Symbiose van oude muziek en jazz

Vandaag gaan we op avontuur - zij het onder zorgvuldige begeleiding. Drie rasmusici nemen ons mee: sopraan Klaartje van Veldhoven (vaak te beluisteren in oude muziek), haar man Rembrandt Frerichs (pianist en componist van jazzmuziek) en bassist Tony Overwater.

Het drietal speelt een combinatie van oude muziek (Händel, Monteverdi, Purcell) en composities van Rembrandt Frerichs en Tony Overwater, waar Klaartje teksten op geschreven heeft. Een concert met volop ruimte voor improvisatie en fijnzinnige muzikale invallen.

Wil je wel eens wat anders wilt dan aardappelen, vlees en groenten? Dan is ons advies: aanschuiven!

Zondag 19 februari
14.00 uur, € 12,50
Kazerne, Paradijslaan 8 in Eindhoven

Info en tickets

 

Goede wijn...


... behoeft geen krans. Pianist Ivo Janssen is inmiddels een vaste waarde in ons programma. Een concert dat ongetwijfeld weer uitverkocht zal zijn. Reserveer dus snel je kaarten. 

Zondag 5 maart 2017
Kazerne, Paradijslaan 8
14.00 uur, €12,50

Info en tickets
 

Geen vier maar zes snaren


Een primeur voor Stratumseind Klassiek: klassiek gitaar. Geen vier maar zes snaren, beroerd door een fantastische muzikant.

Zondag 19 maart 2017
Kazerne, Paradijslaan 8
14.00 uur, €12,50
 

Sponsor van februari: Audio TV Centrum


Op basis van bijna 40 jaar ervaring is Audio TV Centrum aan de Geldropseweg in Eindhoven haar klanten van dienst met een ruim aanbod van hoogwaardige producten en een team professionele medewerkers. Van een goed en vooral persoonlijk advies voor uw nieuwe audio-installatie of televisie tot een compleet ingerichte huisbioscoop. Voor zo’n advies komt een medewerker van Audio TV Centrum graag bij u thuis.
 


Heeft u verbouwings- of bouwplannen? Audio TV Centrum adviseert u over de optimale apparatuur en bekabeling. Audio TV Centrum helpt u van het eenvoudigste kabeltje tot aan de complete audiovisuele inrichting van uw huis. 

Stratumseind Klassiek is een prachtig Eindhovens initiatief, erop gericht haar bezoekers de best mogelijke beleving van kamermuziek te bieden. Dichtbij, professioneel en vooral ook persoonlijk. Dat zijn ook de waarden van Audio TV Centrum. Een perfect natuurgetrouwe weergave van muziek en beeld is onze ambitie, een denkbeeldig podium in uw huiskamer.

www.audiotvcentrum.nl

 

Strippenkaart of cadeaukaart bestellen


Wil je een of meer Stratumseind Klassiek strippenkaarten en/of cadeaukaarten kopen? Dat kan op twee manieren:
  • Tegen contante betaling (geen pin) bij onze ticketdesk, voorafgaand aan een van onze concerten. Je kunt gekochte kaarten meteen al bij het concert van die middag gebruiken.
  • Door een mailtje te sturen naar penningmeester@stratumseindklassiek.nl. Vermeld alsjeblieft of het om een strippenkaart of een cadeaukaart gaat, het gewenste aantal, de naam van de koper, het adres waar we de bestelde kaarten naartoe moeten sturen, je e-mailadres en je telefoonnummer.
Bestel je via e-mail, dan krijg je van ons per e-mail een bevestiging van je bestelling met de bijbehorende kosten. Zodra we je betaling ontvangen hebben op onze bankrekening (Stratumseind Klassiek NL19 RABO 0151 9109 28) sturen we je de kaart(en). De porto is voor onze rekening.
 
Gaat het om een zakelijke aankoop en wil je een factuur op naam van het bedrijf? Geen probleem. Geef het even aan in je mail, samen met de factuurgegevens (naam bedrijf, post- of e-mailadres). We sturen de factuur dan naar het gewenste adres. Geef alsjeblieft ook even aan of je een factuur wilt per reguliere post of via e-mail (als pdf). Dat laatste heeft onze voorkeur; het scheelt portokosten.
Zodra we je betaling binnen hebben, sturen we je de bestelde kaarten per post.

Meer informatie over strippen- en cadeaukaart.

 
Copyright © 2016, Stratumseind Klassiek, All rights reserved.


Wil je wijzigen hoe je deze e-mails ontvangt?
Update je voorkeuren of schrijf je uit voor deze nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp