Copy
Bekijk deze email in uw browser
Zomer: zand, zon en zee
Op een zomerse dag naar de duinen en de zee, wat wil je nog meer? Maak een wandeling door het golvende duinlandschap met wuivend helmgras en stekelige duindoorn; langs mediterraan ogende zeedennen, grillig gevormde eiken en prachtige duinmeertjes. Of maak een fietstocht door het kustgebied en onderbreek je tocht voor een stukje langs het strand. Natuurlijk ga je even heerlijk uitblazen bij een strandpaviljoen en geniet er van het uitzicht. Zand, zon en zee, dat voelt als vakantie! Zie bijgaande lijstjes met heerlijke fietstochten en wandelingen.
 
Eropuit met onze nieuwe routes
Onze routemakers hebben weer een stel mooie nieuwe wandel- en fietsroutes gemaakt. Wat denk je van de wandeling Gordiaanse Tiensprong? De route gaat over een prachtig heideveld en langs een vogelreservaat. Onderweg ontdek je ook een heuse tiensprong. Spannend! Of stap op de fiets voor de route Tussen Lek en Linge, door de graafschappen Culemborg en Buren, met een uitstapje naar de oude abdij Mariënwaerdt. Lekker toeren over mooie polderweggetjes onder Hollandse luchten. Nieuwsgierig naar alle nieuwe routes? Lees hier verder.
 
Geniet mee en word abonnee
Heb je geen abonnement (meer)? Kom direct in actie en meld je aan.
Lekker kanoën
Wil je een dag het water op? Huur eens een kano. In het slanke bootje kom je op plekken waar je anders niet komt. Bijgaand een lijst met de mooiste kanoroutes voor kanohuurders.
De Mooiste van Adri en Sytze
Regelmatig laten we je kennismaken met onze routemakers. Dit keer is de beurt aan Adri en Sytze Jager. Hoe kwam het zo dat zij routemaker werden en van wat voor routes houden ze zelf het meest? Je leest het hier.
Wandelroute van de maand
Rond Oostkapelle is een prachtige afwisselende wandeling in Zeeland. Eentje om helemaal mee in vakantiestemming te komen! Je wandelt via bos en schitterende duinen naar het strand. Daar kun je heerlijk langs de vloedlijn lopen, of lekker even zwemmen in zee. Je kunt onderweg in de verte Neeltje Jans en de Oosterscheldekering zien liggen. Als je de wandeling niet inkort kom je in het mooie Domburg. Langs de route is volop horeca.
Losse route kopen
Heb je geen abonnement maar wil je wel af en toe op pad met een van onze mooie routes? Dat kan! Je kunt voor € 2,50 eenvoudig een losse route bestellen. Ga naar de routepagina, maak je keuze en klik op 'koop deze route'. Na betaling heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Copyright © 2021 De Mooiste Routes, All rights reserved.


Ons emailadres is: klantenservice@demooisteroutes.nl

afmelden voor deze nieuwsbrief  wijzigen inschrijfgegevens