Copy
Bekijk deze email in uw browser
Ga toch fietsen!
Het is een prachtige tijd om Nederland te ontdekken op de fiets. Op dagen dat het voor wandelen haast te warm is kun je meestal nog prima fietsen, omdat je dan 'zelf wind maakt'. Tegenwoordig wordt er steeds meer gefietst op basis van knooppunten. Ook op onze website hebben we inmiddels veel routes die daarvan gebruikmaken. Vaak zitten er in die routes ook 'gewone' stukken. Dat is omdat er op sommige mooie stukjes geen knooppunten staan. Zo kom je met onze fietsroutes dus ook op plekken waar anderen niet komen!
Je kunt natuurlijk zelf een knooppuntenroute samenstellen, maar onze routemakers weten uit ervaring dat het best lastig is om dan meteen de mooiste route uit te zetten. Kies je een route van onze website, dan is dat uitzoekwerk al voor je gedaan. Kijk hier voor fietsroutes die grotendeels via knooppunten gaan en stap op de fiets.
 
Weer lekker veel nieuwe routes
Ook deze maand zijn er weer 10 nieuwe of vernieuwde routes op de website gezet. Dit keer is de hoofdrol weggelegd voor fietsroutes en dat komt mooi uit want het is heerlijk weer voor een ritje. Wat denk je van de fietstocht Kiek, de Westerschelde. Je toert langs de Westerschelde, door leuke dorpjes en over vele dijken in het binnenland. Of trek twee dagen uit voor de Valleitopper, door het noordelijk deel van de Gelderse Vallei met een uitstapje naar de Veluwe. Nieuwsgierig naar alle nieuwe routes, lees dan hier verder.
Nederland waterland
Water en wind, dat hoort bij Nederland. Geniet ervan tijdens een mooie fietsroute over dijken of een tocht met molens. Of stap even af bij je fietstocht langs een sluis.
Mooie meerdaagses
Maak eens een meerdaagse fietstocht, dan ben je er even helemaal uit. Op de website hebben wij prachtige meerdaagse fietsroutes. O ja, en ook meerdaagse wandelingen natuurlijk.
Fietsroute van de maand
Hoge Heren is een heerlijke gevarieerde fietstocht vanaf Amerongen. De tocht gaat langs beide zijden van de Rijn: aan de ene kant fiets je tussen de weilanden en de boomgaarden van de Noord-Betuwe, aan de andere kant toer je door het coulisselandschap van de Kromme Rijn en de heuvels en bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Je komt langs kasteel Amerongen, Huis Doorn en de restanten van kasteel Duurstede. Twee keer steek je de Rijn over met een veerpont. Onderweg kun je een mooie stop maken in Wijk bij Duurstede. Als dat niet aanlokkelijk is …
Wandelpools Wandelpools
Email Email
Copyright © 2021 De Mooiste Routes, All rights reserved.


Ons emailadres is: klantenservice@demooisteroutes.nl

afmelden voor deze nieuwsbrief  wijzigen inschrijfgegevens