Copy
Si no el veus bé, clica aquí
"Donar personalitat a la marca és el que diferencia la teva marca de la resta" Pam Moore, experta en màrqueting.

II Jornada de Xarxes Socials UPF


Reserveu el 14 de juliol!
Us podem avançar que enguany ens centrarem en els continguts. La jornada serà presencial al campus del Poblenou, de 12 a 14 h. També celebrarem l'entrega dels Premis Hashtag d'Or UPF 2021-22!

Aneu preparant les vostres candidatures, ja que les categories seran les mateixes: 🏆✨🦐
#Txatxi

 

La UPF ja té perfil de Tik Tok!


Vam fer coincidir l'estrena del perfil de Tik Tok amb el Saló de l'Ensenyament. Donades les característiques diferencials d'aquesta xarxa, a nivell narratiu i conceptual, de moment només existirà el perfil institucional. Si teniu idees o voleu comunicar alguna cosa, envieu-nos un correu i mirarem com fer-ho. 
#TeamWork 

The Pot is Hot!


OMG! T'acaben de dir que has de publicar un tuit sobre una conferència a corre-cuita, però només tens una fotografia "regulinchi" del ponent i no tens temps per fer un canva.

Doncs amb la web waifu2x podràs millorar una mica la qualitat de la imatge 
😅 

#LetMagicSpark

El consell del CM 🤓


Les etiquetes es creen amb una finalitat. I a vegades, dins d'una organització, un departament crea una etiqueta per a uns usos concrets. I pot passar que altres departaments l'acabin fent servir sense saber-los i creant una mica de distorsió.

Per evitar usos que puguin entorpir els objectius, us demanem que ens digueu els vostres preciosos #hahstags i per a què els feu servir i en farem una "xuleta": xarxes.socials@upf.edu

#OrdenEnLaSala 
🧐

We❤#FotoUPF  


La  #FotoUPF que ens ha robat el cor a l'abril és obra de @marta_torras_giralt. Desperta la teva creativitat i puja fotos de la #UPFBarcelona amb l'etiqueta #FotoUPF. 

Social Media HUB UPF

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
LinkedIn
Website
Email
Copyright © 2022 Universitat Pompeu Fabra, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp