Copy
Si no el veus bé, clica aquí
“Les organitzacions que entenen les xarxes socials són les que diuen amb el seu missatge: et veig, t'escolto i m'importes"
Trey Pennington, expert en xarxes socials
 

Memòria de Xarxes Socials de la UPF


Estem treballant les dades per confeccionar la memòria de xarxes socials del curs 2020-2021. Si encara no heu emplenat els informes, ha arribat el moment. Recursos:

 

Revista digital #360UPF


Ja teniu disponible el nou número de la revista digital de la UPF, que posa el focus en els esforços de la Universitat en l'àmbit de la intel·ligència artificial. Us animem a buscar els articles protagonitzats pels vostres estudiants, investigadors i alumni i a difondre'ls a través dels vostres perfils, fent servir l'etiqueta #360UPF. 

El consell del CM 🤓


Els destacats de les Històries d'Instagram són molt útils per allargar-ne la seva vida. Ara bé, veure una història que es va publicar fa 145 setmanes queda #FeoFeo. El CM us recomana netejar de tant en tant els destacats del perfil d'Instagram. I si el contingut encara és vàlid, tornar a publicar una nova Història. 

The Pot is Hot!


És indubtable que el vídeo és el rei del contingut a les xarxes socials. Instagram ha decidit modificar la durada de les Històries, dels 15 segons actuals fins als 60. 

Ràdio Macuto #StayTuned


Facebook ha anunciat que canviarà el nom de la xarxa social. No sabem quin serà el nou nom, però Twitter va ple de mems com aquest, on la gent demostra que té molt sentit de l'humor. 

We❤#FotoUPF  


Compartim la #FotoUPF, obra de @maxingxu1997. Desperta la teva creativitat i puja fotos de la #UPFBarcelona amb l'etiqueta #FotoUPF. 

Social Media HUB UPF

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
LinkedIn
Website
Copyright © 2021 Universitat Pompeu Fabra, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp