Copy
Si no el veus bé, clica aquí

 

"Social media is not a media. The key is to listen, engage and build relationships". David Alston
 

La Memòria de XS 2019-2020Ooohhhh! Per fi! Ja la tenim aquí... acabada de treure del forn... Us presentem la primera edició de la Memòria de xarxes socials de la UPF, per al curs 2019-2020. Hi trobareu informació sobre l'evolució dels perfils de la Universitat. Es divideix en dues parts: perfils institucionals (@UPFBarcelona) i perfils temàtics.
Esperem que us sigui útil! L'hem fet amb molt de "carinyo" ;-) 

 

Nova fórmula per als informes trimestrals


Després de treballar les dades per la memòria del 2019-2020 ens hem adonat que podiem trobar una millor manera per obtenir aquestes. A partir d'aquest any, només caldrà que obriu aquesta carpeta compartida, busqueu el vostre full de càlcul i aboqueu totes els números. En breu, us compartirem un video tutorial per obtenir les dades de Twitter correctament. Mentrestant, si teniu dubtes, envieu un correu a xarxes.socials@upf.edu

El consell del CM


Oi que has sentit alguna vegada la frase "Menys és més?" Doncs no l'oblidis quan pensis en inserir text en una fotografia o en un vídeo. Els algoritmes estan entrenats per "penalitzar imatges i vídeos amb massa text". Sobretot a Instagram! 🤓

Ràdio Macuto #StayTuned


Instagram llança les "Live Rooms", una nova funcionalitat que amplia les possibilitats de les retransmissions en directe. Es passa a poder tenir fins a 3 convidats en un directe.

The Pot is Hot!


No trobes la icona perfecta per a la teva "compo" del Canva? Doncs amb Feather Icons segur que la trobes. Et permet escollir centenars d'icones "modernetes" i, a més a més, tens algunes opcions de personalització, com ara escollir la mida, el color i l'amplada de la línia. 

We❤#FotoUPF  


Aquest mes escollim aquesta #FotoUPFobra de @marta_torras_giralt. Moltes gràcies!
Desperta la teva creativitat i puja fotos de la #UPFBarcelona amb l'etiqueta 
#FotoUPF. Cada setmana publicarem la millor.

Social Media HUB UPF

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
LinkedIn
Website
Copyright © 2021 Universitat Pompeu Fabra, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp