Copy
Saló de l'Ensenyament 2017
View this email in your browser

Escalfant motors, arriba el Saló de l'Ensenyament 2017

Del 22 al 26 de març, la UPF presentarà la seva oferta formativa al Saló de l'Ensenyament. Vine-hi, i els nostres 45 estudiants t'informaran sobre tot el que necessitis saber en relació amb els nostres graus i els serveis que t'oferim. Com a novetat, enguany presentarem el grau en Enginyeria Matemàtica en Ciència de Dades. T'hi esperem!

#JotrioUPF. Comencen les sessions informatives dels graus

La primera jornada se celebrarà el proper dissabte 25 de febrer. Els dies 11 i 25 de març (coincidint amb el Saló de l'Ensenyament) i 22 d'abril també tindràs l'oportunitat de venir a visitar-nos i conèixer amb més detall qui som i què t'oferim. Inscriu-t'hi!

La UPF al festival YoMO

Coneix les últimes novetats en ciència i tecnologies al Youth Mobile Festival de Barcelona (YoMO Barcelona), un festival inclòs en el Mobile World Congress i dirigit a nenes i joves de 10 a 16 anys. Tallers sobre realitat augmentada, activitats amb embrions de pollet i xerrades sobre neurociències, són algunes de les activitats que t'oferirà la Pompeu, del 27 de febrer al 2 de març. No t'ho perdis!

Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència a la UPF

L'11 de febrer, més de 200 persones van participar en una jornada oberta en què es van oferir un ventall de tallers organitzats pel Departament de TIC sobre creació sonora amb membres de Phonos, impressió 3D amb investigadors del grup de recerca Simbiosys, o Design thinking, a càrrec d’Intelygenz i MujeresTech. La jornada va servir per acostar el món de l'enginyeria i la tecnologia a nenes i a dones. Vídeo de la jornada

Grau Obert UPF, un programa adaptat als teus interessos

Estàs interessat en múltiples disciplines i a voler adquirir una formació transdisciplinària abans de triar el grau en què et vols graduar? La UPF t'ofereix el programa de Grau Obert. Coneix l'experiència dels estudiants que ja l'estan cursant.

Món UPF
HumaniTast. Estudiants de batxillerat assisteixen a classes del grau en Humanitats

Els dies 21 i 22 de febrer, prop de 340 estudiants de batxillerat de setze instituts de Catalunya han participat en la segona edició de l'HumaniTast, activitat organitzada per la Facultat d'Humanitats.

 

Fires i jornades

25 de febrer: sessions informatives dels graus de la UPF
3 de març: Fira de l'Ensenyament d'Igualada

11 de març: sessions informatives dels graus de la UPF
14 de març: III Saló de l'Ensenyament del Ripollès
15 de març: JOU professional Segarra
Del 22 al 26 de març: Saló de l'Ensenyament de Barcelona

Termini dels premis als millors treballs de recerca de batxillerat
1 de març: premi PRBB al millor treball de recerca en Ciències de la Salut i de la Vida
3 de març: premi UPF-Fesoca de Llengua de Signes Catalana
17 de març: premi al millor treball de recerca en Economia i Empresa
27 de febrer: premi Domènec Font al millor treball de recerca en Comunicació

 
Recursos d'interès
Vols conèixer les experiències a la UPF dels nostres estudiants? Doncs, segueix el blog Universitari per fi!, l'espai dels estudiants de la UPF per als estudiants de secundària.

Si vols estar al dia de les activitats que la UPF ofereix als estudiants i als professors de secundària, consulta la nostra Guia d'activitats.

Calcula la teva nota d'admissió a la universitat amb el nostre simulador.
Copyright © 2017 Universitat Pompeu Fabra. Tots els drets reservats.
Estàs rebent aquest correu electrònic perquè t'hi vas subscriure a través de la nostra web o omplint una butlleta de sol·licitud d'informació.

La nostra adreça és:
Universitat Pompeu Fabra
Plaça de la Mercè, 10-12
08002 Barcelona
Spain

Dóna't de baixa de la llista    Actualitza el teu perfil