Copy
Si no el veus bé, clica aquí
Esperem que hagueu descansat, desconnectat i carregat les bateries, perquè ens espera un curs que destigem que ens porti molta presencialitat. 
Unicorn on Google Android 12.0

Last Call! Informes trimestrals XS


Estem començant a cuinar la memòria de xarxes socials del curs 2020-2021. Encara queden alguns informes per emplenar i necessitem totes les dades per poder fer la foto de família a les xarxes socials i veure com evolucionem.

Si tens cap dubte, envia'ns un correu a xarxes.socials@upf.edu 

Recursos:

 

#Pompeulàndia


Enguany, millorem la guia còmica per gaudir dels primers dies a la Universitat. Hem afegit 10 càpsules de vídeo amb les aventures de la Roser i la Laia, durant el seu primer día a la UPF.  Hi descobriran els campus i diferents serveis! 

Us animem a fer-ne difusió, sobretot dels episodis on apareguin els vostres serveis 😉

The Pot is Hot!


Hi ha usuaris de Twitter que tenen llistes molt interessants. Amb aquesta eina les podràs copiar i afegir-les com a pròpies, per poder-les editar i ampliar. 
 

Ràdio Macuto #StayTuned


Aquest juliol Twitter ha eliminat els Fleets (la seva versió de les Històries). I sembla que LinkedIn també ho farà en breu. #ElKarmaExisteix 🙏

El consell del CM 🤓


A partir d'ara, i per ser més inclusius a les xarxes socials, farem servir #ALaUniversitatPerFi enlloc d'#UniversitariPerFi

 

#GraduacióUPF20i21


Enguany tornen els actes presencials de graduació. Més de 3.000 estudiants de les promocions 2020 i 2021 hi prendran part. A la web dels actes hi trobareu un magnífic kit digital amb molts recursos com ara gifs, plantilles i un munt de vídeos de felicitació de PAS i PDI. Ens ajudeu a escalfar l'ambient?

#HypeUP

We❤#FotoUPF  


Compartim la primera #FotoUPF del nou curs. Esperem que enguany ens ensenyeu el vostre costat més creatiu i publiqueu fotos dels vostres racons preferits de la UPF!

Social Media HUB UPF

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
LinkedIn
Website
Copyright © 2021 Universitat Pompeu Fabra, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp