Copy
View this email in your browser

Foto: Moving Nature, Andreas Mørck

Naturturisme I/S, marts 2017

Brug Facebook og Instagram som markedsførinskanaler

Lær hvordan, når vi afholder værktøjskassemøde for hele turismeerhvervet d. 4. april kl. 9.30-15.30 her hos os i Naturturisme I/S, Abildvej 5A, 2. sal i Svendborg.

 

På denne arbejdsdag vil Tanya Dick (www.tanyadick.dk/), ekspert og konsulent udi sociale medier, guide os gennem både basisviden og mere avancerede tips og tricks til Facebook og Instagram. Du vil få mulighed for selv at afprøve diverse funktioner. 
På mange opfordringer har vi nu dette ekstra arrangement i KATAPULT - derfor er der et deltagergebyr på 100 kr.
Se programmet for dagen her
Vi håber at se dig! 

Tilmelding til Nanna.Heinrich@svendborg.dk senest d. 27. marts.
Din tilmelding er først gældende efter indbetaling af deltagergebyret på 100 kr. enten til Mobile Pay på 2360 5234 (Naturturisme) eller på konto; reg. nr. 4366 - konto nr. 11970699 (Naturturisme) - skriv venligst "Facebookkursus" i kommentarfelt.

Bæredygtig turisme under havets overflade

Så er UNDINE II, det dansk-tyske projekt om bæredygtig turisme og havbeskyttelse skudt igang

Smukke fotos og fede filmklip skal være med til at begejstre og fascinere potentielle gæster. Nye oplevelsestilbud, f.eks. med snorkel, skal gøre det interessant og lettere for flere at komme ud at opleve de skatte, der findes under havets overflade.

Foto: Moving Nature, Andreas Mørck
Naturturisme I/S er en ud af 9 danske og tyske partnere i det nystartede Interreg-projekt UNDINE II (UNderwater DIscovery and Nature Experience). Målet med projektet er at gøre den fascinerende verden under havets overflade i den vestlige Østersø til et attraktivt tilbud for turister og lokale.

Havets natur skal med UNDINE II gøres mere tilgængelig for nysgerrige gæster. Der udvikles et kort som skal vise, hvor man trygt kan færdes og opleve noget særligt under vandet. Samtidig vil fokus være på, at benyttelse og beskyttelse går hånd i hånd. Beskyttelsen sikres bl.a. ved at sørge for oplysning og læring om naturen man færdes i, men også ved at forsøge at lede folk udenom særligt sårbare steder.

UNDINE i Øhavet
I Det Sydfynske Øhav er vi selvfølgelig med i kortlægningen af seværdige spots og i udviklingen af konkrete aktiviteter. Der etableres en mobil grejbase med snorkeludstyr, som planlægges placeret hos Trente Mølle. Dette udstyr skal gøre det muligt at tage både skoleelever, lokale og turister ud i vores lave vand for at blive klogere på, hvad der findes dernede og hvordan vi alle kan være med til at beskytte det.

Fakta om UNDINE II
UNDINE II bygger videre på det arbejde, der blev skabt i UNDINE-projektet - følg med i videreudviklingen på www.undine-baltic.eu

UNDINE II er finansieret af Interreg Deutschland-Danmark med midler fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling. Læs mere om Interreg Deutschland-Danmark på www.interreg5a.eu
Projektet løber frem til udgangen af 2019. 

Leadpartner: Der Bund für Umwelt und Naturschutz Deutschland e.V. (BUND).
Øvrige partnere: Vordingborg Kommune, GeoCenter Møns Klint, Fjord & Bælt, Tourismus-Agentur Lübecker Bucht, Christian-Albrechts-Universität zu Kiel, Geobytes KG, Ostsee Info-Center Eckernförde og Naturturisme I/S.
Netværkspartnere: Trente Mølle, Destination Lillebælt, Naturama, Museum für Natur und Umwelt i Lübeck, VisitNyborg, Ostsee-Holstein-Tourismus e.V., VisitSydsjælland-Møn og WTSH GmbH.

Mere info om UNDINE II, kontakt Nanna.Heinrich@svendborg.dk

Nyt fra Naturturisme I/S

Søren Lisby er konstitueret leder hos Naturturisme I/S, indtil vi får ansat en sekretariatsleder.
Kontakt: Soren.Lisby@svendborg.dk eller på tlf. +45 62 23 30 46

Arrangement med Dansk Kyst- og Naturturisme

Trendseminar og workshop om mad og turisme: Hvilken mad vil turisterne i Danmark have? Hør mere d. 23. marts kl. 14-17, Råhavegård, Maribovej 9, 4960 Holeby Se mere her i programmet
Copyright © 2017, Naturturisme I/S
Naturturisme I/S ejes af de fire kommuner på Sydfyn og øerne. Vi skaber bæredygtige oplevelser og aktiviteter for turister og fastboende med afsæt i områdets styrker - naturen og kulturhistorien.

Nyhedsbrevet udgives af Naturturisme I/S - kontakt:
Nanna.Heinrich@svendborg.dk

Naturturisme I/S
Abildvej 5A, 2. sal
5700 Svendborg
6223 3045
www.naturturisme.dk

frameld nyhedsbrevet    opdater oplysninger 

 


This email was sent to <<Email addresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Naturturisme I/S · Abildvej 5A, 2. sal · Svendborg 5700 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp